Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-220тема

• 53 829
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  Здравейте! Hug

Честит имен ден на именниците! newsm51 Благодаря, че ме подсещате, защото гинкото не е комбинирано с църковния календар и така изпъквам пред приятели като особенно паметлива. Crazy
  Иначе:

За наградата на ИЕМИ ме човъркаше, че може да я вземе бразилецът, защото Фернанда Монтенегро, като водеща на техния панел, много го аплодира:

Но засега изглежда, че Холандия е страна на лалетата, вятърните мелници и добра сериална гилдия от актьори и актриси. Пък аз с един сериал или филм от тази страна не мога да се похваля, че съм гледала. Tired

Хубав ден! HugДъждовен, ама празник. Hug
После ще проиграя теста и игрите. Peace

# 436
Добро утро! Hug Hug Hug

Рали HugВичи HugЦвети HugЛинка HugСаби Hug

Да си спомним за невероятното изживяване преди една година! Peace

Сега ще чакаме неделя за поредните награди!Водещ на церемонията ще бъде Халит Ергенч! Peace

Честито на именниците! bouquet

Приятен ден на всички! Hug Hug Hug

# 437
  Меко Гелашвили се похвали с бродирана картина на нейната любимка. Не е гоблен, а снимка според мен с бродирани украшения. Все  пак "браво" за желанието й да твори. newsm10

Играта не е изпипана. Не може да има отговор-съждение, а в едната за сумарен доход си е направо безсмислена, защото премахва уловката, а като задача - няма такъв термин.
  По теста не знам, с кого се групирам, защото мисълта ми е другаде:

Скрит текст:
Общительность

Вы очень дружелюбный, открытый, легкий на подъем и харизматичный человек! Ваша улыбка очень заразительна, а ваше хорошее настроение распространяется на всех, кто находится рядом с вами.

Люди слетаются к вам как пчелы на мед. Потому что вы - человек живой и всегда полны энтузиазма. Вы обожаете хорошо и с толком проводить время. Жизнь для вас - это одна сплошная вечеринка!

Похоже нас вас? Поделитесь результатом в комментариях!

И защо лепят снимките от тази година и от миналата - мога да кажа за туитър - има много хора, които харесват и двамата, не са с къса памет и по този начин се изразяват. Peace

# 438
Аз не съм разбрала, но си мислех, че пеперудите са минали. Не са ли през септември?  newsm78
Като че имах такъв спомен. И все се чудя, като пишат в другата тема за пеперуди. Ще видим. Сега, като не сме взели Емми сигурно няма да вземем и пеперуди, де...  Laughing

Нищо. За нас нашето момиче е най-добрата турска актриса, а нейните партньори БИ, МЙ, ДЕ, ИА и ЕА са 5 -имата най-добри турски актьори за момента!  Peace Мое мнение!  Laughing

Понеже в темата ролите не са точно разпределени, и всеки публикува интересните неща, които среща, аз ще ви сложа един интересен зодиак, който виждам за първи път. За мен позна, а за моите близки като че ли не чак толкова.  newsm78

http://kaifzona.ru/karta-rozhdeniya-matrica-sudeb/

Туба отговаря на 10 каро

Скрит текст:
ДЕСЯТКА ♦ — КАРТА БЛАГОСЛОВЕНИЯ

Эта карта расположена в самом центре Жизненного Набора. Она защищена со всех сторон благословением Юпитера. В принципе она считается картой материального изобилия, хотя далеко не все Десятки Бубен реализуют свой потенциал в этой области. Однако все они застрахованы от серьезных финансовых убытков, и всем им до определенной степени сопутствует удача, чтобы достичь вершин успеха. Бубновая Десятка должна посвятить себя бизнесу, предпочтительно — собственному. Она способна превосходно управлять бизнесом практически любых масштабов. Многие Десятки Бубен получают крупное состояние в наследство или от богатого супруга. Они любят быть в центре внимания, что объясняется положением этой Карты Рождения в центре Жизненного Набора.

Можно было бы подумать, что при такой благосклонности судьбы к Бубновым Десяткам они должны быть очень щедрыми людьми. Однако это не всегда верно. Многие из них просто посвящают себя добыванию денег и иногда даже становятся безразличными ко всему остальному. Впрочем, некоторые Десятки Бубен прислушиваются к советам своей Кармической Карты — Дамы Треф, которая связана с интуицией, служением другим людям, знаниями и с посвящением своих талантов и способностей благу человечества. Всем Десяткам грозит опасность чересчур увлечься делами, относящимися к их масти. В случае с Десяткой Бубен — это деньги. Некоторые Десятки Бубен чрезвычайно эгоистичны. Благодаря своему уму и творческим способностям они всегда преуспевают в любом деле. Обычно они направляют свои таланты в область бизнеса и финансов, и нет такого предприятия, с которым они бы не справились. Но если Бубновая Десятка обратит внимание на духовную сферу, в поздние годы жизни она сможет посвятить себя расширению кругозора и просветлению духа, вместо того чтобы погрязнуть в сомнениях и страхах. Во второй половине жизни многие Бубновые Десятки обращаются к творческому самовыражению и достигают на этом поприще больших успехов.

Сабинка  Hug с Баги  Hug двете си правите група, поне засега!  Simple Smile

# 439

Привет! Hug Надявам се да няма припаднали в темата от новината, че нямаме "Еми" за втори път Grinning Поне от нас да го отървем завалията Joy Joy
Без майтап е обаче новината, за предложение на Холандия за чуждоезичен "Оскар " тази година. Няколко известни български актьора са се снимали в него- Силвия Петкова, Веселин Ранков, Петя Силянова и Анжела Недялкова
Скрит текст:
 Върви им на награди, дано получат номинация ...ама да спечели "Съдилището" България Wink
Mr. Green

Хубав ден! Hug

И понеже сме на "Еми" вълна все още...да ви сложа едно леко въпросче за днес Wink От къде идва името на наградата?  

Последна редакция: вт, 24 ное 2015, 11:02 от nadine1111

# 440
Надин  Hug много яко ще бъде, ако България спечели "Оскар"!  newsm44 А дано!  Praynig

Аз четох за холандеца, някой беше сложил в темата за неговия филм, и бях доста впечатлена. Не е изненада неговата победа, поне за мен.  Peace

А сега поредния тест  Wink

Тест: Какое полушарие вашего мозга главное?

Скрит текст:
У вас одинаково развиты оба полушария!
Ни одно из полушарий вашего мозга не доминирует над другим. У вас идеальный баланс творчества и логики.

Вы разносторонне развитый человек. Вы реалист, но в то же время часто мечтаете. Вы одинаково хорошо справляетесь с любыми задачами. Поздравляем, у вас есть некоторое преимущество над остальными людьми!

Нямам представа дали е вярно!  Joy А ме питат дали са познали...  Joy Joy Joy

Надин  Hug се е редактирала, и аз го направих!  hahaha

Скрит текст:
Скрит текст:
Името „Еми“ („Emmy“) всъщност представлява феминизация на „immy“, прозвище на катодно-лъчевата тръба, основен компонент на ранните телевизионни камери.[2]

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D0%BC%D0%B8_(%D0%BD%D0%B0%D … 0%B0%D0%B4%D0%B0)

Бях го чела преди няколко дни. Знаех къде точно го пише.  Peace

# 441

Привет! Hug Надявам се да няма припаднали в темата от новината, че нямаме "Еми" за втори път Grinning Поне от нас да го отървем завалията Joy Joy
Без майтап е обаче новината, за предложение на Холандия за чуждоезичен "Оскар " тази година. Няколко известни български актьора са се снимали в него- Силвия Петкова, Веселин Ранков, Петя Силянова и Анжела Недялкова
Скрит текст:
 Върви им на награди, дано получат номинация ...ама да спечели "Съдилището" България Wink
Mr. Green

Хубав ден! Hug

И понеже сме на "Еми" вълна все още...да ви сложа едно леко въпросче за днес Wink От къде идва името на наградата?  

Името „Еми“ („Emmy“) всъщност представлява феминизация на „immy“, прозвище на катодно-лъчевата тръба, основен компонент на ранните телевизионни камери.

# 442
Ееее, само отличнички в тази тема...печелите целувка  Joy

А линка да сложи линк за теста

# 443
Ееее, само отличнички в тази тема...печелите целувка  Joy

# 444
Здравейте Hug

По единия тест  съм10 каро
Скрит текст:
ДЕСЯТКА ♦ — КАРТА БЛАГОСЛОВЕНИЯ

Эта карта расположена в самом центре Жизненного Набора. Она защищена со всех сторон благословением Юпитера. В принципе она считается картой материального изобилия, хотя далеко не все Десятки Бубен реализуют свой потенциал в этой области. Однако все они застрахованы от серьезных финансовых убытков, и всем им до определенной степени сопутствует удача, чтобы достичь вершин успеха. Бубновая Десятка должна посвятить себя бизнесу, предпочтительно — собственному. Она способна превосходно управлять бизнесом практически любых масштабов. Многие Десятки Бубен получают крупное состояние в наследство или от богатого супруга. Они любят быть в центре внимания, что объясняется положением этой Карты Рождения в центре Жизненного Набора.

Можно было бы подумать, что при такой благосклонности судьбы к Бубновым Десяткам они должны быть очень щедрыми людьми. Однако это не всегда верно. Многие из них просто посвящают себя добыванию денег и иногда даже становятся безразличными ко всему остальному. Впрочем, некоторые Десятки Бубен прислушиваются к советам своей Кармической Карты — Дамы Треф, которая связана с интуицией, служением другим людям, знаниями и с посвящением своих талантов и способностей благу человечества. Всем Десяткам грозит опасность чересчур увлечься делами, относящимися к их масти. В случае с Десяткой Бубен — это деньги. Некоторые Десятки Бубен чрезвычайно эгоистичны. Благодаря своему уму и творческим способностям они всегда преуспевают в любом деле. Обычно они направляют свои таланты в область бизнеса и финансов, и нет такого предприятия, с которым они бы не справились. Но если Бубновая Десятка обратит внимание на духовную сферу, в поздние годы жизни она сможет посвятить себя расширению кругозора и просветлению духа, вместо того чтобы погрязнуть в сомнениях и страхах. Во второй половине жизни многие Бубновые Десятки обращаются к творческому самовыражению и достигают на этом поприще больших успехов.

Линка Hug по втория тест няма линк.

Нещо интересно Петте закона на глупостта.
Скрит текст:
Петте закона на глупостта

Италианският икономист и историк Карло Чипола изпитвал огромен интерес към глупостта. Дългите години научна работа му помогнали да формулира пет универсални закона, които важат за всеки и във всяко общество. Оказва се, че глупостта е много по-опасна, отколкото сме свикнали да мислим.

Чипола пише ироничното есе "Основните закони на човешката глупост", което, макар и да не е базирано на реални проучвания, ни кара да се замислим дали пък в тези изводи не се крие повече от едно зрънце истина. Публикуваме го тук с малки съкращения.

Първият закон на глупостта

Винаги подценяваме броя на идиотите, които ни заобикалят

Звучи банално и високомерно, но животът доказва правдивостта на това твърдение. Както и да преценявате хората, непрекъснато ще се сблъсквате със следните ситуации:

- Човек, който винаги ви е изглеждал умен и рационален, във важна ситуация ще се прояви като пълен глупак.

- В най-неподходящите ситуации и моменти отнякъде винаги се появяват глупави хора, за да объркат плановете ви.

Вторият закон на глупостта

Вероятността един човек да е глупав не зависи от останалите му качества

Години наблюдения и опити ме наведоха на мисълта, че хората не са равни – едни са глупави, други – не, и това качество е вложено у нас от природата, а не от културните фактори. Човекът е глупак точно така, както някои имат рижи коси, а други – кръвна група А. Образованието също няма нищо общо с ума или глупостта. Многобройни експерименти в университети потвърдиха това. Проучих пет групи хора: студенти, служители в офис, обслужващ персонал, администратори и преподаватели. Съотношението между умни и глупави хора се оказа едно и също както сред нискоквалифицираните, така и сред високообразованите. Това така ме порази, че реших да проуча и интелектуалния елит - нобеловите лауреати. Резултатът потвърди невероятната сила на природата: същият процент лауреати се оказаха глупаци.

Третият закон на глупостта

Глупакът е човек, чиито действия водят до загуби за някой друг и при това не носят ползи на действащия – даже могат да се обърнат срещу него

Третият закон указва, че хората се делят на 4 групи – простаци (П), умници (У), бандити (Б) и глупаци (Г). Ако Петър прави нещо, от което той самият губи, но Иван печели, то той е простак. Ако прави нещо, от което печели и той, и Иван, то той е умник. Ако действията на Петър му носят полза, но вредят на Иван, то той е бандит. А глупакът Петър прави неща, от които страдат както той, така и Иван. И точно това прави глупака опасен – ние можем да разберем логиката на бандита, той е предсказуем. Но да прогнозираш действията на глупака е невъзможно – той действа без причина, без цел, без план, на най-неочакваното място и в най-невероятния момент. Няма начин да предскажете кога идиотът ще нанесе своя удар. Дори когато атаката стане очевидна, срещу нея няма защита, защото тя няма рационална структура. Както е писал Шилер, „Срещу глупостта са безсилни дори боговете!”.

Четвъртият закон на глупостта

Не-глупаците винаги подценяват разрушителния потенциал на глупаците

Те винаги забравят, че да си имаш работа с глупав човек означава да направиш грешка, която ще ти излезе скъпо. Хората от типа П например трудно разпознават опасността от зона Г, което не е учудващо. Странното е, че глупците са подценявани и от умниците, и от бандитите. В присъствието на глупак те се отпускат и се наслаждават на интелектуалното си превъзходство, вместо да се мобилизират и да намалят щетите, които той ще нанесе. Според разпространения стереотип глупакът вреди само на себе си. Това не е така. Не бъркайте глупаците с безпомощните простаци. Никога не си партнирайте с тях, въобразявайки си, че можете да използвате глупостта им за собствена изгода – ако направите така, очевидно не познавате природата на глупостта. Така сами давате на глупака възможност да вилнее.

Петият закон на глупостта

Глупакът е най-опасният човек

Глупакът е по-опасен от Бандита. Резултатът от действията на идеалния бандит е простото преминаване на блага от един човек към друг. Обществото като цяло не губи много от това. Ако всички членове на едно общество са бандити, то би било прогнило, но живо. На върха отново биха излизали най-талантливите. Когато на сцената излизат глупаци обаче, картинката се променя. Те носят вреда, без да извличат изгода от това. Така благата се унищожават и обществото обеднява.

Историята доказва, че обществата напредват тогава, когато на власт в тях има достатъчно умни хора, за да неутрализират активните глупаци и да не им позволяват да разрушат онова, което са създали умните. В регресиращите държави има същия брой глупци, но във властта се наблюдава ръст от глупави бандити, а сред останалото население – на наивни простаци. Това разпределение на силите неизменно засилва разрушителните действия на глупаците и цялата страна отива по дяволите.

# 445
Ееее, само отличнички в тази тема...печелите целувка  Joy

Ама тук Джансел си е направо за тест Wink Ако знаете от къде е тази му снимка, значи сте чели  и в темата по време на ПС  Wink

Снимката малко ми напомни, да ви кажа:
Скрит текст:
Вчера се обажда международно дъщеря ми и пита какво правя. Аз отговарям..."гледам индийски сериал". Следва пет минути мълчание, просто я "чувам" как в момента си мисли за познат психиатър Mr. Green А иначе съм на път да изгледам първи индийски сериал, благодарение на Цвети Grinning Вече съм на 78 епизод  Peace Само правя някои уточнения Embarassed Епизод от 30 мин. го скъсявам на 10-ина. Дългите погледи ги правя къси, песни и танци ги минавам като хърдели. След около 30 епизод ми изчезна чувството, че в главната роля е Софи Маринова. Остава да свикна с манекенските пози и шаренията..и съм готова. Много неща научих около облекло, традиции, храна, митология...но да им падна в романтичната история, не ми се получава...засега Sad Важното е, че продължавам Mr. Green Mr. Green

# 446
Привет! Hug

Цитат
Аз не съм разбрала, но си мислех, че пеперудите са минали. Не са ли през септември?  newsm78
Като че имах такъв спомен. И все се чудя, като пишат в другата тема за пеперуди. Ще видим. Сега, като не сме взели Емми сигурно няма да вземем и пеперуди, де...  Laughing
Линка Hug ето инфо за категориите!Церемонията е в неделя,по к.Д! Peace Разбрах от темата на Карадайъ,че водещ ще бъде Халит Ергенч! Peace
http://turkseriesnews.blogspot.bg/2015/11/42-altn-kelebek.html

По теста съм 10спатия! Laughing
Скрит текст:
ДЕСЯТКА ♣ — КАРТА ИНТЕЛЛЕКТУАЛЬНЫХ ДОСТИЖЕНИЙ

Десятка Треф — чрезвычайно независимая личность. Она ведет себя так, как обычно держатся Дамы или Короли. Для женщин с этой Картой Рождения характерен мужской склад ума. Все Трефовые Десятки желают полной и неограниченной свободы, чтобы всегда делать то, что им заблагорассудится. Десятка Треф завершила полный цикл в своем «походе за знанием». У нее исключительно сильный интеллект. Всепоглощающая жажда нового знания делает Трефовых Десяток прогрессивными людьми и обычно позволяет им достичь успеха в жизни, однако они должны научиться контролировать свой ум, поскольку тот, похоже, уже начал жить собственной жизнью. Нередко Десятки Треф жалуются, что им трудно уснуть по ночам из-за неумолкающего внутреннего диалога. Лучший способ овладеть собой в этом отношении — направить свой ум на работу над нужными задачами и достижение высших целей. Чтобы быть счастливой, Десятка Треф должна много работать и постоянно чувствовать себя при деле.

Тройка Червей в качестве Карты Марса указывает на эмоциональное беспокойство и нерешительность в выборе профессии, которая может помешать Трефовым Десяткам реализовать свои амбиции. Об этом же свидетельствует и Тройка Бубен, указывающая на то, что Десятка Треф будет много экспериментировать, прежде чем поймет, что ее действительно удовлетворяет.

Валет Пик в Качестве ее Кармической Карты может оказаться и благословением, и проклятием — в зависимости от того, как Десятка Треф им распорядится. Валет Пик — это одновременно карта актера, карта вора и карта духовного адепта. Трефовая Десятка обладает большим потенциалом успеха в области искусства и в духовной сфере, но также может использовать свои таланты нечестным путем.

Жажда духовной мудрости и изучение духовной философии помогут Трефовой Десятке насладиться жизнью более полно. Высшая самореализация для нее возможна через работу, предоставляющую ей определенную степень свободы и поле для творческого самовыражения. Главная задача Десятки Треф состоит в правильном выборе жизненного пути и в умении понять, что именно принесет ей наибольшее удовлетворение.

По др.тест чакам линк! Peace

# 447
  Аз съм пропуснала някакъв тест, но съм още със старите очила. Cry Не съм чела по време на ПС и не знам, от къде е. Александра Бонд наслага и доста от сета. Може да ги знаете, но аз ще ги сложа. Peace

# 448
Извинете ме, как съм пропуснала!  ooooh! ooooh! ooooh!

http://www.adme.ru/svoboda-psihologiya/test-kakoe-polusharie-vas … -glavnoe-1109710/

Тест.

Сабинка  Hug снимките от последния ти пост са на ДЕ зад кадър на ПС.
А тази

Ееее, само отличнички в тази тема...печелите целувка  Joy

Ама тук Джансел си е направо за тест Wink Ако знаете от къде е тази му снимка, значи сте чели  и в темата по време на ПС  Wink

Снимката малко ми напомни, да ви кажа:
Скрит текст:
Вчера се обажда международно дъщеря ми и пита какво правя. Аз отговарям..."гледам индийски сериал". Следва пет минути мълчание, просто я "чувам" как в момента си мисли за познат психиатър Mr. Green А иначе съм на път да изгледам първи индийски сериал, благодарение на Цвети Grinning Вече съм на 78 епизод  Peace Само правя някои уточнения Embarassed Епизод от 30 мин. го скъсявам на 10-ина. Дългите погледи ги правя къси, песни и танци ги минавам като хърдели. След около 30 епизод ми изчезна чувството, че в главната роля е Софи Маринова. Остава да свикна с манекенските пози и шаренията..и съм готова. Много неща научих около облекло, традиции, храна, митология...но да им падна в романтичната история, не ми се получава...засега Sad Важното е, че продължавам Mr. Green Mr. Green

А тук е в кадър от неговия филм  "С боси крака в училищния двор". Има го преведен, но не зная къде. Отдавна съм го гледала. Не ме впечатли.  ooooh!

Надин  Hug и аз гледах доста от сериала, но не ме грабна. Красиви са, приличат на ПС, но и тук, като спра да гледам, не ме влече да се върна отново. Нещо съм се повредила, галиба...  ooooh! ooooh! ooooh!

# 449
Направо ги заобичах тези тестове Mr. Green Mr. Green Само вече не помня в коя група съм, и с кого съм там:( Embarassed Затова се клонирам на осем, да има и за Лондон, за Милано, за Рио... Wink

Новите ми отговори:

У вас логический ум!
Скрит текст:
Вашими поступками движет логика. Вы очень хорошо организованны, любите порядок, всегда соблюдаете графики и сроки. Вы хорошо воспринимаете информацию на слух и редко совершаете ошибки, так как шаг за шагом идете к своей цели, следуя алгоритму.

Вашим поведением управляет любопытство. Вы всегда хотите докопаться до сути вещей и полагаетесь только на достоверные данные.

Главное ваше качество - чувство юмора! 
Скрит текст:
Жизнь представляется вам красочным мероприятием, которое не стоит воспринимать слишком серьезно. Вы верите, что безвыходных ситуаций не бывает, и всегда видите свет в конце тоннеля.

Вы обожаете смешить людей. Вы шутите всегда, будь то первое свидание, неловкая ситуация или непростой разговор. И это всегда помогает вам производить на людей хорошее впечатление.

Общи условия

Активация на акаунт