Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-220тема

• 53 832
  • 737
  •   1
Отговори
# 420

Сабинка  Hug радвам се, че се появи, че имам едно питане.
Доколкото си спомням, Ферзан бей е в Истанбул за да промотира новата си книга, дето я четеше Туба. А нямам спомен за датата на събитието, от което очакваме и снимки. Ти спомняш ли си?  newsm78

Както винаги - новото печели.
Анкетата за любим сериал на Туба, в която избираха между Аси и КРА, се печели от КРА - по-нов е и повече хора си го спомнят. Но и Аси не се дава - след толкова години, все още държи 44% от публиката!  Laughing

И ако на някого му се забавлява, може да отговори на логическите задачи.  Mr. Green

http://www.adme.ru/zhizn-nauka/10-logicheskih-zagadok-v-kotoryh- … a-podvoh-1101860/

Изчезвам до довечера!  Hug

# 421
    Линка, няма обявена дата за презентацията му в Истанбул. Писах да очакваме. Peace

Относно продуцирането - то си е нож с две остриета. Най-хубавото нещо му е, че ако учасващ в свой филм, имаш творческа свобода, ако сте единомислещи с режисьора. А относно нюха на Рита Уилсън - възхитих й се тогава. Peace С професионалното ми изкривяване - на 5 000 % печалба на филма. Сега потръсих по-скорошна информация в нета за приходите и 385 млн. приходи към 5 млн. бюджет дават 7 700 %. Peace

С фотошопа колко лесно става като кукла:

И от мен линк към един весел хороскоп. И вс епак той е първият на земята:

http://www.zarata.org/archives/62416

# 422
Привет!

Рейтингът  на 6-ти еп.! Peace

TOTAL-12м.-3,22
АВ-9м.-3,65
20+ABC1-7м.-4,39

"Вспомни, Гёнюль" - 1-й анонс к 7-ой серии (рус. суб.)-Гьонюл е бременна! Grinning
https://vk.com/hatirla_gonul?z=video-48619406_171448647%2F0e7427b4712d268067

Към актьорският състав се е присъединила актрисата Сезин Акбашоулларъ,която съм гледала в ''Памуковата принцеса'' в ролята на Джерен! Peace

# 423
Здравейте Hug

На имениците честито! bouquet На гордата баби (тя си знае коя е Wink) да й е жив и здрав задокенаският внук, велики дела да го очакват Hug

Новата седмица сме я почнали спокойно с поглед към НЙ thumbsup

Снощи оттам долетяха новини за музикалните награди и със специален гост. Селин Дион е добра, но аз прдпочитам оригинала Peace

Бях сложила текста в скрити, но после реших, че темата ни е за любовта, с френски привкус, а и песента е специална, поднесена в знак на международна солидарност
Химн на любовта

Синьото небе над нас може да се срути,
и земята да рухне може дори,
но това е без значение...ако ти ме обичаш.
Не ме е грижа за света.
Когато любовта (ще) наводнява моите сутрини,
когато тялото ми (ще) трепери в ръцете ти..
проблемите нямат никакво значение
любов моя,
понеже ти ме обичаш.

Ще отида до края на света,
ще се боядисам руса,
ако ти го пожелаеш.
Ще сваля луната,
ще открадна щастието,
само ако ти го пожелаеш.

Ще се откажа от родината си,
ще се откажа от прителите си,
само ако го поискаш.
Може и да ми се смеят,
но ще направя каквото и да било,
само ако ти го пожелаеш.

И ако един ден, живота те отмъкне от мен,
ако умираш, защото си далеч от мен,
все едно ми е, стига само ти да ме обичаш...
защото аз също ще умра.
Вечността ще бъде наша,
във синята безкрайност,
във безпроблемното небе.
Любов моя, мислиш ли, че се обичаме?
Бог събира само тези, които се обичат!

Злати, Дива за фрагмана и новините от СГ Hug И тук не се размина без бебе с баща под въпрос. От друга страна, малко ми олекна, че Текин не е традиционният тотален злодей. Интересна смесица.

Надин ни е сложила  Мила Йовович и ми даде повод да сложа нещо за един от най-желаните красавци в киното. Доста злостни снимки-сравнения на съпругата му бяха пуснали в мрежата. Ами нищо ново под слънцето Mr. Green Но човекът  е  влюбен след много години съвместен живот, независимо от промените и твърдо стои до нея.  И в реала има любов, няма нужда от фантазии!
Скрит текст:

След 21 години заедно и 2 деца, Пиърс Броснан, казва че все още е влюбен до уши в жена си Кийли Шей Смит и не иска тя да се променя.

"Аз съм влюбен както първия ден," разкрива красивият 007. "Ние се допълват един друг. Кийли е много добра в това, което прави - като майка, приятел и партньор. Знам точно кога трябва да кажа "Да, скъпа!". „Вървим заедно в добро и лошо и, ако е рекъл Бог, ще направим до края на живота си "

И това семействотоо има активна гражданска позиция.

Понеже Линка каза, че ще се появи довечера, да я заместа с теста Peace: Какво е основната характерискстика на вашата личност
http://www.adme.ru/svoboda-psihologiya/test-kotoryj-opredelit-gl … ichnosti-1107260/
Не са ме разгадали, ама за протокола и групировките Wink
Скрит текст:
Общителност
Вы очень дружелюбный, открытый, легкий на подъем и харизматичный человек! Ваша улыбка очень заразительна, а ваше хорошее настроение распространяется на всех, кто находится рядом с вами.

Люди слетаются к вам как пчелы на мед. Потому что вы - человек живой и всегда полны энтузиазма. Вы обожаете хорошо и с толком проводить время. Жизнь для вас - это одна сплошная вечеринка!

Злати, хубаво ти е поздравчето!

Последна редакция: пн, 23 ное 2015, 16:34 от Bagi

# 424
Вестоносците днес се губят, та до мене опря да сложа новата снимка Wink

Снимките станаха 3 Laughing

Последна редакция: пн, 23 ное 2015, 17:07 от Bagi

# 425
Здравейте Hug
Вчера ,буря ,вятър имаше нет ,днеска тихо , но го няма  нета,та досега.

Баги Hug
Злати Благодаря ти за сега ще погадаем от кого е бебето newsm78, ще чакам рускините за превод.

Честит празник на всички именници и на техните близки.

Поздравче

Последна редакция: пн, 23 ное 2015, 18:53 от vdleri Вичона

# 426

Да запазя поста! Wink

Баги Hug,благодаря за новите снимки и теста! Hug

За протокола-много съм чувствителна(познаха)! Peace
Скрит текст:
Сострадание
Вы очень чувствительный человек и хорошо понимаете, что испытывают другие люди. Все не без оснований считают вас добрым, чутким человеком, к которому всегда можно обратиться за помощью.

Вы умеете прощать и не держите обиду долго. Вы смотрите на этот мир с любовью и всегда готовы протянуть руку помощи - за это вас так ценят близкие люди.

Вичи Hug,за поздравчето!

Последна редакция: пн, 23 ное 2015, 17:23 от Zlatina3

# 427
Много хубави снимки! Баги  Hug мерси!  bouquet В ТТ пишат, че пазарува ... Sunglasses
И ако си мислите, че на са я монтирали до ЕА - монтирали са я...

Палтата им са един фасон, явно модата е такава.  Peace

Аз пък ви нося снимки на Онур

И от СГ

Не го гледам още, но според рейтинга ще го държат - над 3 пункта е.  Peace

И за протокола - и аз съм като Злати  Hug, но не съм сигурна, че са познали...  ooooh!

Скрит текст:
Сострадание...

# 428
Вичи, знаех си, че не трябва да се редактирам - получило се е повторение Peace
Злати Hug

Линка, а МЙ не са ли лепнали? Явно са заети с новата партньорка newsm78 А дано! Аз пък лепнах до новата ТУба една стара, ама заради чантите (презрамките им) Wink

От това, което знам за Туба, ми се струва, че е интруверт, Някои казват, че и Е. също е. Аз не съм убедена Thinking А познавачите на хорския тип са се постарали да ни представят интрувертите графично. Може сами да проверите и да се проверите Wink
http://www.adme.ru/tvorchestvo-dizajn/18-grafikov-o-tom-kakovo-e … rovertom-1108410/

ПП Някой се е сетил за това видео https://www.facebook.com/668921643239124/videos/726560264141928/

Последна редакция: пн, 23 ное 2015, 18:26 от Bagi

# 429
Привет!  Grinning
За най-нетърпеливите, руски превод на Спомни си Гьонюл - 6 епизод

http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/193 … sskom-yazyke.html

И аз съм от тях, ама в момента нЕмам време Sad

# 430
  • Русе
Здравейте дружки!  Hug

Лелеее  Crazy какви страхотни снимки сте заредили  Crazy

Браво, на тази Туба - без фотошоп си е даже още по-хубава  Simple Smile
Това се казват снимки и прекрасна визия - защо и е повече грим или манипулации на кадри  Simple Smile
Просто няма нужда от тях  Peace

Баги  Hug и аз да докладвам за протокола  Wink - като теб съм  Peace

Скрит текст:
Вы очень дружелюбный, открытый, легкий на подъем и харизматичный человек! Ваша улыбка очень заразительна, а ваше хорошее настроение распространяется на всех, кто находится рядом с вами.

Люди слетаются к вам как пчелы на мед. Потому что вы - человек живой и всегда полны энтузиазма. Вы обожаете хорошо и с толком проводить время. Жизнь для вас - это одна сплошная вечеринка!

# 431
 Ето я и нощната смяна. Привет! wavey Hug

И преди да съм ви поздравила с поредния празник от календара, за протокола по традиция. Laughing

Скрит текст:
Чувство юмора
Главное ваше качество - чувство юмора!

Жизнь представляется вам красочным мероприятием, которое не стоит воспринимать слишком серьезно. Вы верите, что безвыходных ситуаций не бывает, и всегда видите свет в конце тоннеля.

Вы обожаете смешить людей. Вы шутите всегда, будь то первое свидание, неловкая ситуация или непростой разговор. И это всегда помогает вам производить на людей хорошее впечатление.

Православната църква почита Света Екатерина

Православната църква днес почита паметта на Света Екатерина. Рано сутринта на този ден стопанката на дома меси с “мълчана” вода, налята при пълна тишина – 5, 7, или 9 броя пшеничени питки, които шари с вретеното. После ги маже с петмез, рачел или мед и ги раздава на комшиите. Света Екатерина покровителства майчинството, плодовитостта, децата и здравето на хората.

Имен ден днес имат, носещите имената Екатерина, Катя, Тинка, Катерина, Катина, Тина, Катрин, освен за именниците днешният ден е празник и за всички православни християни.

Честит празник! bouquet

Не може без някоя снимка от любимката ни. Peace Simple Smile

И от нашата Канти красив колаж! Heart Eyes Hug

За добро утро! Hug

Лека нощ! smile3524

# 432
Здравейте HugРали Hug
Поздрави за нощната смяна Hug
"Наистина е хубаво,когато сутрин се събудиш и осъзнаеш,че предстои да изживееш поредния прекрасен ден"!
"Животът е пълен с красота. Вгледай се в живота си в пълния му потенциал и се бори за мечтите си."

Новини от ЕММИ
Наградата "Най-добър актьор" се връчва на Маартен Хейджимамс, от Холандия.

Момчето от бара  в НЙ ,където видяхме Туба на кафе машината,сега отново заедно с отбора  на КЧ и Енгин.

Честит празник на всички именници. bouquet

Животът е едно дълго пътешествие.................

Скрит текст:
Животът е едно дълго пътешествие, за което няма вярна посока. Накъдето и да тръгнеш, все ще се озовеш някъде.

Често пъти си мислим, че сме объркали посоката, а накрая се оказва, че стигаме точно до мястото, на което винаги сме искали да бъдем. Животът може да бъде много по-лесен, само ако разберем няколко простички истини. Простички, но значими…

1. Харесва ти – кажи.

2. Не ти харесва – кажи.

3. Някой ти липсва – обади му се.

4. Не разбираш – попитай.

5. Искаш да срещнеш някого – обади му се.

6. Искаш нещо – помоли.

7. Никога не спори.

8. Искаш да бъдеш разбран – обясни.

9. Ако си виновен, признай си и не търси оправдание.

10. Помни, че всеки има своята истина и тя често няма да съвпада с твоята.

11. Не общувай с хора, с които не се чувстваш добре.

12. Най-важното в живота е любовта, всичко останало е суета.

13. Проблемите на хората се намират само в техните глави.

14. Обкръжаващият тe свят не е нито добър, нито лош – той е такъв, какъвто е.

15. Опитай се да получиш удоволствие от всеки миг.

16. Помни, че животът се живее тук и сега.

17. Помни, че не си длъжен на никого.

18. Помни, че никой не ти е длъжен.

19. Не пести време и пари за удоволствието да опознаваш света.

20. Вярвай в себе си.

21. Вярвай на своите усещания.
22. Ако си в лошо настроение, помисли, че и това ще мине.

23. Живей днес, защото вчера вече го няма, а утре може да не настъпи.

24. Днешният ден е най-добрият.

# 433
  • Русе
Добро утро!  Hug

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК и на всички - с повод и без такъв!  bouquet

Вичи  Hug

Малко да ти допълня  Wink снимката с още в този дух  Simple Smile

Макар и без награда, и номинацията си е постижение ( същото твърдяхме и миналата година за нашето момиче) - важното е, че те все пак стигнаха до там, светът вече ги познава и много хора ги обичат  Peace

Прекрасен да е денят на всички!  Hug

# 434
Добро утро!  Hug

Честита Света Екатерина!  Hug
Здраве, любов и късмет на всички!  Hug

Видях, че ТТ е пълен със снимки на ЕА и придружаващите го, около 50 -тина СЦ и др.! Всички искат да намажат от популярността му и да създадат контакти. Laughing Миналата година не знаеха, че може...  Mr. Green и отидоха малка група. А сега, всеки, който не го мързеше беше там.  Joy Интересно, кой ли ще е първият турски актьор грабнал ЕММИ?  newsm78
Туба беше първата птичка!  Peace Заради нея видяха и оцениха турското сериално кино, а от там и ЕА. Сега съм много любопитна, коя следваща продукция ще "хване" вниманието на журито, и кой ще бъде първият със статуетка?  newsm78

Както и да е. Това е вече минало.
Сега чакаме наградите за игрално и късометражно кино. Дано някоя посети и нашата тема!  Sunglasses

Приятен ден ви желая!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт