Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-220тема

• 53 833
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте!  Hug

Дори и в неделя има новини.  Simple Smile

Слухове, че Туба ще сменя мениджера си имаше преди месеци. Сега пък самата тя ще става продуцент.  newsm78 Знам ли, нещо не вярвам.  Peace

Както и да е, ще видим...

Спокойна и топла неделя ви желая, защото при нас вече е прохладна и дъждовна.  ooooh!

Малко нови
плакати:

статии:

http://www.postmedya.com/yasam/tuba-buyukustun-multecilerin-cocu … iyor-h119041.html

и представления:

http://www.biletix.com/etkinlik/SG297/TURKIYE/tr

Приятна неделна вечер!  Hug

# 406
Линка, аз пък вярвям в днешната новина  Grinning Съвсем нормално е за артист с име и пари, да продуцира филм. Примери много- Анджелина Джоли сама си е продуцент на последните филми, Клинт Истууд го прави от години, и си играе във филмите. Съпругата на Том Ханкс -Рита Уилсън, остана в историята на киното, че продуцира ниско бюджетния филм "Моята голяма гръцка сватба" /Сабинка ни го припомни преди дни/, а той и се отблагодари с милиони приход. Примери много, нормална практика е в гилдията. Нищо общо с мениджърката и.
Нормално е и за СС според мен, да си влагат пари в нещо, което практикуват и знаят. И за Онур не очаквахме, че има режисьорски мераци, но се случва.

# 407
  • Русе
Линка  Hug

Надин  Peace

Хубава ще е вечерта ни, ама...  Wink първо да ударим по едно... следобедно  Simple Smile

Пък после можем да поемем и...  Wink още новини  Peace

# 408
Здравейте момичета в неделния следобед!
При нас вече вятърът поутихна и започна дъжда /време си беше вече да повали/ -
Малка почивка и естествено за да е по-пълноценна влизам тук  Laughing
Много неща сте споделили вчера, които изчетох и изгледах с удоволствие  Благодаря на всички ви, които сте сложили цялата информация относно Туба, номинацията на Енгин, както и за всички интересни четива newsm51  bouquet  Hug Hug Hug

Вчерашния ден е преминал под номинацията на Енгин за Емми-тУ Peace
Бих казала, че времето наистина  си лети. Кога беше миналата година и толкова се вълнувахме и съпреживявахме този върхов момент от кариерата на момичето ни. Нищо, че тогава за някои това беше нищожно признание и награда Mr. Green Дойде момента и за тях това признание за Енгин да се окаже стойностно yes

Баги Hug благодаря ти за превода на изказването на Енгин, както и на казаното от водещата представянето на номинираните. Чак не повярвах на ушите си като чух и на английски какво каза.  Rolling Eyes Не вярвам тези от комитета да са объркали сериалите. Но водещата надали е гледала "20 минути" или КРА за да е наясно Peace

Здравейте!
Попаднах на интересна информация.
 Туба освен с участието си в Тясна рокля прави и първите стъпки към продуценство.
В статията пише ,че някои актьори  се насочват към режисьорство ,Туба избира по-трудния път.
В Дар Елбисе   е съдружник продуцент, а  за в бъдеще се е насочила към собствена продуцентска компания  

Майа, HugБлагодаря ти.

Надин Hug  Кенан Ече и Туба да спретнат  някое сериалче добре стоят и фенките му не са така бойни.Дано.Хубав ден. bouquet
[/quote]

Вичи, Майя Hug Hug благодаря ви. Ако е вярно (а надали биха написали нещо такова ако нямаше поне частичка истина Peace) по този начин Туба ще може да влага  усилия, за да подпомогне появата на бял свят на стойностни проекти според нейните виждания. А доколкото я познавам предполагам, че ще са такива с по-голям социален привкус, които ще разглеждат наболелите проблеми в обществото. Чудя се дали и Онур няма пръст в това? newsm78
Линка, Цвети, Надин   Hug Hug Hug

Надин Peace и на мен би ми харесал сериал с Туба и Кенан Ече. Ха , дано да стане. Сутринта Вичи Hug е сложила материал за силата на мисълта Peace Така, че ако много го искаме може и да стане

Злати Hug

Опит да заместя за малко Рали  Hug с няколко прекрасни снимки на дървета. Много ме впечатлиха повечето yes Не мога да ви сложа всичките, затова слагам линк да ги разгледате и вие Peace
 Мисля, че за нашите цветарки  ще им е интересно - Цвети, Баги Flutter

Скрит текст:

Секвои в националния парк на САЩ

Бамбукови дървета в Шри Ланка

Това дърво е на 2000 години

125 годишен рододендрон

Най-старото дърво на Земята- над 5000 години

Нещо което не знаех  Blush Има и дърво -грозде, което расте в Бразилия, като гроздовите зърна растат направо върху ствола и клоните

http://www.duskyswondersite.com/tag/amazing-trees/

Линка  Hug за теб - евкалипт с цветовете на дъгата "Дъгов Евкалипт"

Хубава вечер! love001

# 409
 Баги ме питаше, кой е Памир Пекин от "Статуса"? Нали е пътешественик, веднага реагира на географски имена:35: Joy  Остава и като физик, да оцени и...физиката  #Crazy

Последна редакция: нд, 22 ное 2015, 18:40 от nadine1111

# 410
# 411
 wavey wavey wavey

Надин HugВичи HugЦвети HugЛинка HugКанти Hug

# 412
Здравейте Hug

Днес е спокойно в темата за разлика от бурното време навън. Малко прочит на пресата, една интересна новина за ново амплоа на Туба и снимки-аналогии на този ден преди 1 година Wink Сещам се как излизаха снимките миналия ноември и еуфорията ни. Сигурно е много приятно и удовлетворително  да гледаш как някой върви по твоите стъпки и че следата, която си оставил не е избледняла.

По повод на новината, ако е вярна разбира се. Ами Туба може вече да си позволи да прави каквото й се иска - да експериментира, да работи за удовлствие, без особен страх от провал. На друго ниво е преминала. Много се радвам за такива млади хора thumbsup

Надин,  предпочитам да се разходя из дестинациите, които името на юнака  рекламира, отколкото да му се радвам на физиката Peace Не ми е изразителен на пръв поглед,
Нали от известно време си стоя кротко пред ТВто и следя по-изкъсо сериалите, та по-отблизо опознах Ибрахим Ч. Харесах си го много за партньор. Дори мустакът му не ме дразни Wink

Човекът си отглеждал  още 149 такива животинчета Wink

Надин, да ни кажеш с няколко думи какво си видяла на картинките от СГ, че преводът излиза чак във вторник, а от Дива - фрагман.

Днес слушах интервю с Богдана Карадочева, та се поразрових  във френския й период и попаднах на една песен Ж. Брел.  Нали и Оджата беше франкофон Wink А и чаках повод да сложа тази картинка:

Хубава вечер  Hug

Последна редакция: нд, 22 ное 2015, 22:50 от Bagi

# 413
  • AMS

Привет и изключително благодаря за споделеното от вас!!!
Не знам какво направих, но си изтрих поста  Sad
Тези дни не смогвам, а събитията ме заливат.
След като прочетох поста на Баги,  Peace се сетих,
че имаше нещо, което забравих да напиша,
когато пуснах фрагмана за Спомни си Гюнюл  
Направи ми впечатление, че моментът, с който започна сериала, най после идва в 6-та серия.
Тези 4 месеца, с които ни върнаха, след първите кадри, ги наваксаха.
Не съм изгледала още серията. Сега започвам - https://www.youtube.com/watch?v=1swGGqM4pZs
Има  и нов фрагман  за еп. 7 >>>

Скрит текст:

# 414
Здравейте Ladies Hug
Поздрави за нощната смяна Hug,Благодаря ви за всичко написано.

Нека бъдем благодарни за прекрасното утро на новия ден!
Да го изживеем възможно по най_добрия начин.
с усмивка и добро настроение!
Щастлив Понеделник!...

Награденото момче -фотограф с две достойни дами.

Керем Чатай  с Туба  и Енгин.Днес е денят,дано е добър за Енгин.Успех.

Всеки ден ни носи  по някоя новина или снимки и днешният няма да е различен.В очакване сме.

Едно великолепно стихотворение от Владимир Висоцки. Аз не обичам.

Скрит текст:
Аз не обичам

Аз не обичам изхода фатален
и няма да ми писне да съм жив.
И мразя се, когато съм печален,
когато пея, а не съм щастлив.

Аз хладния цинизъм не обичам
/Не вярвам във възторга въобще!/,
през рамото ми някой да наднича,
писмата ми друг да ги чете.

Аз мразя разговори полусмели,
полунеща да шепнат с полуглас.
Аз ненавиждам в гръб когато стрелят,
когато в упор стрелят - мразя аз.

Аз не обичам с клюки да се калям,
а също и съмнението зло.
Аз не обичам змийски да ме галят,
с желязо да ми стържат по стъкло.

Аз мразя ситите душички, свити,
аз предпочитам истинския риск.
Да бъдеш честен вече е събитие
и чест е днес да бъдеш ти сплетник.

Аз мразя счупени крила да виждам,
изпитвам жал, но само към Христа.
Насилието както ненавиждам,
така и ненавиждам слабостта.

И мразя се, когато се страхувам.
Когато бият някой без вина.
Когато във душата ми нахлуват
и в нея храчат своята злина.

Аз мразя - и манежи, и арени -
там сменят милиона за петак.
Дори след най-големите промени
аз няма да ги заобичам пак.

Владимир Висоцки

Успешна нова седмица, дами. bouquet

# 415
  • Русе
Добро утро!  Hug

Нова седмица - нов късмет! Изнизва се полека лека и този месец, наближават все повече и големите празници  Simple Smile

Вичи  Hug

В очакване на хубави новини тук  Wink ние си имаме и собствен реал, та... нека всеки получи това, от което се нуждае или желае повече  Peace

Хубав ден за всички!  Hug

# 416
Добро утро!  Hug

Днес е един от трите дни, когато Александровците празнуват - Александров ден!  Hug

Честит празник и много щастие!  Hug

Желая ви прекрасен ноемврийски ден, изпълнен с много любов!  Hug
Успешна нова седмица!  Hug

# 417
  Добро утро и хубав ден на всички! Grinning Hug Peace

Снощи гледах само началото на СГ Sad Според един от законите на Надин, гледа ли нещо интересно...непременно се звъни на вратата някак комшийски, и скайпа някак международно Mr. Green Ще го изчакам с превода на руски, но ще го мина бегом с картинките и на турски. Дива   Hug

По едно сутришно чайче от Бюлент Wink Хубаво, че го срещам понякога в нета Rolling Eyes Много го забравихме нещо напоследък, даже не знам има ли в момента сериал newsm78

Желая успех на Енгин през следващата нощ! Peace

И хубава седмица на всички! Grinning

Bee Gees - How Deep Is Your Love

# 418
Добро утро! Hug Hug Hug

Баги HugДива Hug

Вичи HugЦвети HugЛинка HugНадин Hug,за споделеното! bouquet

Цитат
По едно сутришно чайче от Бюлент Wink Хубаво, че го срещам понякога в нета Rolling Eyes Много го забравихме нещо напоследък, даже не знам има ли в момента сериал newsm78
Надин,за тази година мисля,че няма!Миналата есен участва в ''Urfalıyam Ezelden'' ,но го спряха,знеш как е с рейтингите!11еп. са само и участваха още Долунай Сойсерт(съпр. на Синан Тужджу-брата на Филиз Grinning),Мендерес Саманджилар(бащата на Демир Grinning)! Peace

Приятен ден,въпреки дъждовен и лека седмица! bouquet

# 419
  Здравейте и от мен! Hug

Честито на именниците днес! newsm51 Поздрав с нов клип от Александра Бонд:

Творците явно малко спят, но не и аз - https://instagram.com/p/-afLM0GIjp/

Пожелавам успех тази нощ на Енгин! Peace

А на вас - хубав ден и успешна седмица! Hug

Общи условия

Активация на акаунт