Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-220тема

• 53 834
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  • Русе
Здравейте дружки-следотърсачки!  Hug

Благодаря!  Hug
Ама да питам, нали носеше очила, сега къде са, защо говори от трибуната без тях? Значи ли това, че ги е носила тогава, защото очите й са били уморени от прожекторите, както Габи  Hug настояваше, и че това не са очила за четене, а за предпазване на очите?  newsm78

Благодаря, Вичи  Hug

Тази вечер връчват наградите на номинираните.

Това видео от канал Д беше ли пускано? Ако да, извинете, моля!

https://vine.co/v/iuYqMdQzzBn
https://vine.co/v/iuY1thJLPag

Нямаме ден почивка, а  Wink

Все изскача по някое инфо, браво и на вас, че го трупате тук  smile3501 smile3503

Линка  Hug ама...  Wink тези от Канал Д много обстойно са ни огледали момичето  Joy Joy Joy, но...  Thinking май само тези от ШОУ тв са се впечатлили от присъствието на Енгин отзад, докато интервюират Туба ( с тези белязки по видеото им)

https://vine.co/v/iuYqMdQzzBn

А пък щом и тази вечер раздават наградите ЕММИ - ще чакаме и още инфо  Peace

# 391
Цвети  Hug дават онези паметните медали и се подписват номинираните на дъската

Ето и видео - Енгин говори английски, малко тромаво, ама се вълнува сигурно Simple Smile

Не се сдържах - много са готини тия двамата на тази снимка (не съм им фенка, ама как да кажеш на красивото - грозно!)  Laughing

# 392

Ето и видео - Енгин говори английски, малко тромаво, ама се вълнува сигурно Simple Smile

Не се сдържах - много са готини тия двамата на тази снимка (не съм им фенка, ама как да кажеш на красивото - грозно!)  Laughing

Не всичко чувам добре, защото е много шумно, а и фенките му в залата  - вероятно СЦ викат силно, та ми трябва повечко вслушване, но на прима виста : казват, че е номиниран за сериал, в който козвездата е Туба Буюкустюн, номинирана миналата година за същия сериал.
Е. отговаря че е щастлив и за него е чест да бъде част от тази организация. Благодаря. Мъж му казва, че той абсолютно е част от тази организация. Казва и още нещо, но ми се слива с виковете на каките: "ти си писателят", "обичаме те".

Това е общи линии.

Последна редакция: сб, 21 ное 2015, 19:17 от Bagi

# 393
Привет Hug
Баги Hug за превода
Линка Hug

# 394

Не всичко чувам добре, защото е много шумно, а и фенките му в залата  - вероятно СЦ викат силно, та ми трябва повечко вслушване, но на прима виста : казват, че е номиниран за сериал, в който козвездата Туба Буюкустюн е била номинирана миналата година за същия сериал.
Е. отговаря че е щастлив и за него е чест да бъде част от тази организация. Благодаря. Мъж му казва, че той абсолютно е част от тази организация. Казва и още нещо, но ми се слива с виковете на каките: "ти си писателят", "обичаме те".

Това е общи линии.

Е, хубава работа!  Joy Joy Joy
Тя не беше номинирана за този сериал, номинацията беше за "20 минути".
И какво излиза, Туба не е номинирана тази година, поради объркване на организаторите, които са си мислели, че вече има номинация за КРА! ША умрЪ... hahaha hahaha hahaha

# 395

Е, хубава работа!  Joy Joy Joy
Тя не беше номинирана за този сериал, номинацията беше за "20 минути".
И какво излиза, Туба не е номинирана тази година, поради объркване на организаторите, които са си мислели, че вече има номинация за КРА! ША умрЪ... hahaha hahaha hahaha
Линка, вярно. Малко са  пообъркали сериалите, ама е ясно, че не са забравили Туба. Вероятно тя е една от причините да се обърне внимание на КПА, щом я споменават. Thinking

Какво излиза, че името на Туба не само продава, ами и вратите към наградите отваря Joy Joy Joy
Дано и в НЙ да му донесе късмет на Енгин!

Последна редакция: сб, 21 ное 2015, 19:33 от Bagi

# 396
Новости (?!?  Mr. Green) от ТТ:

Компанията на Туба на миналогодишните награди ИЕММИ

Компанията на Енгин

Неговата мениджърка не е ли там?  newsm78

И фенките - поне две са едни и същи

Меги  Hug я няма, както и момчето и онази другата красива жена. Поне за сега.  Peace

Не зная какво пише, но го ретуитват  newsm78

Гюлнем е пуснала в ТТ анкета
Tuba Büyüküstün'ün hangi dizisini daha çok seviyorsunuz?

Кой сериал на Туба предпочитате?
 Избира се между Аси и КРА. Засега КРА води с 59%, срещу 41 % за Аси

https://twitter.com/gulnemakengin/status/668129942232780800
Но си мисля, че феновете на КРА в момента са в ТТ заради Емми и затова надделяват, ще видим накрая.

И много колажи на Елмер

# 397
Вичи HugЛинка HugБаги HugЦвети Hug,за споделеното! bouquet

Аз гледам Детска Евровизия от зала Армеец! Peace

Цитат
Не се сдържах - много са готини тия двамата на тази снимка (не съм им фенка, ама как да кажеш на красивото - грозно!)  Laughing

Линка Hug,бяха на сватба! Laughing

# 398
Здравейте в деня на християнското семейство и на детската Евровизия!  Hug Simple Smile bouquet

Злати, Hug Лина, Hug Баги, Hug Вичи, Hug Цвети, Hug Сабина, Hug

Приятно гледане и успех на Габи и Иван!!! newsm10

# 399
 Здравейте Hug

Добро утро в неделя !
Лек,щастлив и много успешен ден от мен .
Днес не пестете усмивки и добро настроение, правете всичко с любов и търпение, обичайте нещата около вас... и не забравяйте, че животът може да бъде чудесен.

Явно  Туба е впечетлила много хора  на ЕММИ,та една година след това я споменават,че е била номинирана.
Какво се получава  феновете на Туба в НЙ,показват своята подкрепа  и за Енгин.Така трябва да бъде,независимо на кого си фен,ставаш съпричастен и  с неговите победи. Винаги,човек има нужда от подкрепа и Енгин я има и я получава от феновете на Туба в НЙ.

За тонус

За силата на мислите    Аз мога.........
Скрит текст:
За силата на мислите! За умението ни да саботираме себе си! За смелостта да НЕ го направим! За това колко е важна вътрешната увереност!

Аз мога

Ако мислиш "сразен съм", сразен си.

Ако мислиш " не смея", не смееш.

Ако казваш "бих искал", но си мислиш "не мога",

просто няма как да успееш.

Ако мислиш, че губиш, "загубен си",

ще ти каже светът без упойка -

успехът се крие в твоята воля

и е в умствената ти настройка.

Ако мислиш "назад съм", назад си,

който мисли високо, не пада.

Просто трябва да бъдеш напълно уверен,

щом си тръгнал да дириш награда.

Не най-силният,

нито най-бързият обезателно грабват залога,

но човекът,

който печели играта,

е тоз,

КОЙТО МИСЛИ "АЗ МОГА"!

Уолтър Уинтъл

# 400
  • Русе
Добро утро!  Hug

Вичи  Hug

Разбрахме, че Туба не е минала незабележимо миналата година на ЕММИ наградите.  Simple Smile
Е,  Wink малко са объркали сериалите и, ама... по-важното е, че се помни  Peace

Хубаво е и че сега до този форум са стигнали и СЦ, макар и само за подкрепа на Енгин, но... за да е номиниран и да успее да събере толкова харесвания сериалът, основна заслуга е и тяхната.  Peace

Прекрасен ден с много усмивки и...  Wink хубави новини - чакаме ги  Peace

# 401
Добро утро! Hug Hug Hug

Вичи HugЦвети Hug

Продуцентът и СЦ обоколиха света покрай актьорите! Laughing

Приятна неделя на всички! bouquet

# 402

Привет, привет! Grinning Hug
Този филм ще го гледам с внук номер 3 /подвижна енциклопедия за влакове, самолети и кораби/  Joy Joy За баба му кораба, за него Кенан Ече..., оф, май беше обратно Thinking Така е, като сме на една възраст Embarassed Mr. Green Mr. Green

През деня съм заета, но вечерта ще гледам "Спомни си Гьонюл" , макар и на картинки. Нямам търпение да го чакам с превод, а и Хриси я няма да ми го разказва  Sad  После се надявам в темата на КПА да има информация за "Еми"тУ, както го направихме ние за Туба миналата година. Ще поглеждам Rolling Eyes

Хубав ден! Peace

# 403
Здравейте Hug

Здравейте!
Попаднах на интересна информация.
 Туба освен с участието си в Тясна рокля прави и първите стъпки към продуценство.
В статията пише ,че някои актьори  се насочват към режисьорство ,Туба избира по-трудния път.
В Дар Елбисе   е съдружник продуцент, а  за в бъдеще се е насочила към собствена продуцентска компания  

[/quote]

Майа, HugБлагодаря ти.

Надин Hug  Кенан Ече и Туба да спретнат  някое сериалче добре стоят и фенките му не са така бойни.Дано.Хубав ден. bouquet

# 404
  • Русе
Надин, Злати  Hug

Вичи, Мая  Hug интересно инфо, да видим как ще се развият занапред нещата  Peace

Този колаж ми хареса  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт