Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-220тема

• 53 798
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
# 496

В тези времена на страх и напрежение, да си заведеш децата в ...Париж Rolling Eyes Grinning Peace
Казвам "много здраве" на болшинството политици по света...и  у нас ! А, и да видят тази снимка , за мен си е  плакат Peace
Хубав ден на всички в темата! Благодаря за 'огънчето"  в нея! Peace

Аз, водена от едничката мисъл да видя само началото на следващия епизод...стигнах почти до сутринта гледане  Embarassed Embarassed Shocked /няма да казвам на кой сериал Wink/

# 497
Здравейте Hug

По данни от френската преса откриването на фестивала ще е тази вечер.
От 20.30 часа е коктейла, а откриването от 21.00 часа
След премиерата ще бъде излъчен филма "Sivas"
Програмата на фестивала е и на страницата на френското посолство в Париж, посланика Hakkı Akil явно ще присъства на церемонията.

Скрит текст:

Поздравче   /www.youtube.com/watch?v=Pko8RhSU_ys

# 498

И как някои са гледали шоуто newsm78

https://twitter.com/Maisha_91/status/669862212643762180

# 499
Привет! Hug Hug Hug

Саби HugЛинка HugНадин HugВичи Hug

Благодаря за всичко споделено! Hug Hug Hug

Смела е Туба да потегли за Париж с малките принцеси! Peace

ПП Саби, сега видях,че си обновила подписа си! Wink

Последна редакция: чт, 26 ное 2015, 15:10 от Zlatina3

# 500
  Уоу, много министър, много официално. Thinking

Ринго Стар ще пази:

Злати, добавих си снимка "на пръсти" след един коментар за лебедите. Peace След толкова кал трябва още повече да стъпвам на пръсти...във форума. Joy

Ванеса Редгрейв ще е почетен гост на закриването на филмовия фестивал в Анталия. СВ се съревновава в националния и в международния конкурс.

# 501

Ванеса Редгрейв ще е почетен гост на закриването на филмовия фестивал в Анталия. СВ се съревновава в националния и в международния конкурс.

една ванеса - мярка за разлика между Анталия и Пеперудите Wink

# 502

една ванеса - мярка за разлика между Анталия и Пеперудите Wink

И Катрин Деньов с награда. Peace И Кевин Спейси е бил преди години.

Я, напредналите да кажат, тук каква интрига ще има?

# 503
Здравейте Hug

И аз да не пропусна да сложа снимката. Пък и скоро не е слагана - цели 5-6 поста Wink
За нас пътуването на Туба с децата изглежда рисковано, но младите мислят по друг начин. Те не искат да се крият, искат да живеят. Както казва Зейнеб С. "страхът ти те превръща в затворник и сам си ставащ надзирател". Много позната и тревожна тема ooooh! А нима в Турция е безопасно?

Сабина, Вичи,  Hug за информацията за 2то издание на Среща с турското кино в Париж. Първата среща е била отганизирана по случай 100 години турско кино.
Прегледах някои материали. Не открих кои са очакваните гости от турска страна. Ще бъдат представени 13 пълно и късометражни филми и един документален. Türkan Şoray ще получи почетна награда и ще има ретроспекция на режисьора  Yılmaz Güney. Ще бъдат прожектирани Сивас, Kocan Kadar Konuş, Kırımlı, Saklı.
Представям си какъв празник за муратубките ще настане, ако Туба ще присъства и представи филма с М.Й.  hahaha hahaha hahaha А ако и МЙ пристигне?  Mr. Green
"Сивас" е кандидат за Оскар за най-добър чужд филм. Получил е и наградата на журито на фестивала във Венеция. Ама това не е филмът за атентата в Сивас.
ps://www.youtube.com/watch?v=oHSawaJ3wXo

Какво стана с другия "Сивас", пуснаха ли го по екраните? Отдавна се чудя какво стана с идеята на Томрис за филм за събитията в Сивас. Дали не са й взели идеята или е оригинална newsm78 Странно съвпадение.

Цвети, най-вероятно предаването е заснето в Истанбул. В материалите за Зейнеб С. пише, че дели времето си между Абу Даби и Истанбул. Доколкото разбрах TLC е американска телевизия, която има програма за арабския свят. Излъчва се в 22 страни от Сев. Африка и Близкия Изток.

Сабинка, навярно новата дама е човек на баща му, която ще се включи в акция за спасението на Текин. Имаше кадър, на който той се усмихваше самодоволно, гледайки ги заедно. Thinking
Няма да му е лесно на Текин - двойствен живот, три жени и сестра на главата му + две вражески фамилии и един решен на всичко Ромео. Все някога ще изпуши. Дано не е на операционната маса, че почнаха да акцентират на треперещата му ръка.

# 504
Баги  Hugвзе ми думата от устата!  Joy
Тъкмо се канех да сложа тази снимка, на която са 2-та филма на МЙ на седмицата на турското кино в Париж.

И това си е признание.  Peace Защо не са други, а точно тези два филма. Има и други нови - ДЕ има два нови филма, единият е комедия, също. И е живял и расъл в Париж. Защо не са го поканили?

Не се съмнявам, че МураТубките имат празник!  Joy

И други въпроси имам:
 Защо точно Туба са поканили? Няма неин филм, нито на Онур?  newsm78
Дали не е защото е световна звезда?  newsm78
Дали знае и френски?  newsm78
Любопитно ми е, дали и МЙ ще бъде на откриването. Мисля, че Туба е завела момичетата на пред коледна разходка, вероятно сега Париж блести в коледна украса... И се надявам да се върнат до неделя.  Laughing

Ферзан бей също сложи в инстаграма си афиша за седмицата на турското кино в Париж. И негов филм не видях в програмата. Ще ходи ли и той?  newsm78

https://www.instagram.com/p/-jKqkuGIjh/

Панталончето е открито. Щях да сложа и новата снимка за сравнение, но Баги  Hug вече я сложи. Няма да я повтарям. Mr. Green

А е възможно и Сабинка  Hug да е права и да има и гала на Тясната рокля.
Ще видим.
Ще разберем, може би не всичко, но главното.  Peace

# 505
Линка, newsm47

Не знаех за втория филм. А защо точно тези 2 филма не знам. Според анонсите на Срещата едва ли са избрани заради неговото участие, а и доколкото знам участието му в комедията не е голямо Peace Домакините споменават режисьорите.

http://flypaparazzi.com/tuba-buyukustun-hayranlarini-uzecek-habe … se-mi-yerlesiyor/
Намреих превод на английски на придружаващата снимките от летището статия:
В статията се казва, че те са видели T. с майка й и Мая и Топрак на летището да отпътуват за Париж. T. и О. са казали преди една година, че биха искали да се преместят в Париж, за да живеят там за известно време. Казва се, че тя отива на този филмов фестивал и   ще остане една седмица. След като Туба отряза косата си, феновете бяха изненадани, когато я видяха на летището да отпътува до Париж, те се страхуват да не се преместят там.
Нищо ново не изскача от превода. Слагам го, за да се убедим за пореден път доколко вярна информация се разхожда в пространството ooooh! и да не забравим как се попълват белите полета по таблоидите. Какво общо има късата коса с пътуването до Париж, а пък и тя отдавна не е сензация.

Някой намерили какво е казал Рашид за Туба. Не мога да копирам текста от линка на Линка.

А скъсаните дънки от летището и от КПА не са съшите, По дупките е видно Wink

# 506
Цитат

Саби Hug аз все още не съм гледала епизода,но артистка ми е позната от ''Памуковата принцеса''! Peace

Цитат
Любопитно ми е, дали и МЙ ще бъде на откриването.

Линка HugМурат снима вече в Истанбул и затова може да не ходи в Париж!Няма снимки или инфо,че ще пътува! Peace

Два сериала на Туба - ‪#‎KaraParaAşk‬ и ‪#‎20Dakiika‬
‪#‎TubaBüyüküstün‬ ще бъдат представени на азиатския пазар от ITV-Inter Medya

Последна редакция: чт, 26 ное 2015, 18:45 от Zlatina3

# 507
Злати Hug за информацията от Сингапур. Интересно е как хората от далечния изток възприемат турските сериали. Бит, душевност, експресивност, философия - всичко е различно. А и при техния много динамичен начин на живот, как биха издържали по 2 часа, че и повече пред екрана newsm78

Джунглата в Абу Даби, знам ли го newsm78

Картинки от мястото на събитието: https://www.google.bg/maps/uv?hl=bg&pb=!1s0x3e5e422b9a8958f5:0x831b4683ea58ce33!2m5!2m2!1i80!2i80!3m1!2i100!3m1!7e1!4shttps://picasaweb.google.com/lh/sredir?uname%3D112420703910631268677%26id%3D6206872905438701538%26target%3DPHOTO!5sPark+Rotana+-+Abu+Dhabi+-+Google+%D0%A2%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B5&sa=X&ved=0ahUKEwi-6KaOy67JAhUEjCwKHVtqBNIQoioIkAEwDQ

Аз не съм била нито реално, нито виртуално в Абу Даби. Тръгвам за там: https://www.google.bg/search?q=Abu+Dhabi&tbm=isch&tbo=u& … =1368&bih=534

Последна редакция: чт, 26 ное 2015, 19:26 от Bagi

# 508
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

И днес сте заредили много интересни неща тук - по следите на Туба и пътешествието и към Париж, а така също и за обиколката на филмите на СС по разни фестивали.  Peace

БЛАГОДАРЯ  bouquet на всички за труда и усилията да информирате и на нас липсващите  Simple Smile

Богата и интересна тема, но така е когато и любимецът е с разностранни интереси и таланти  Peace

А сега аз, за да не повтарям пак прекрасната снимка от летището и докато се появят нови снимки от Париж, реших да ви покажа нещо за Туба от фенове на Енгин ( намерих го при Ашаревич  bouquet)

Wink И малък разказ за тази среща на сета на КПА

Скрит текст:
МНЕ ПОВЕЗЛО, Я СЛУЧАЙНО ВСТРЕТИЛАСЬ С ТУБОЧКОЙ ..И КОГДА ЕЙ ОБЬЯСНИЛИ ЧТО Я ПРИЛЕТЕЛА С ДАЛЬНЕГО ВОСТОКА ..ОНА СОГЛАСИЛАСЬ СО МНОЙ ВСТРЕТИТЬСЯ . МЫ ЧУТОЧКУ С НЕЙ ПООБЩАЛИСЬ ..ОНА БЫЛА ОЧЕНЬ МИЛАЯ .ПРОСТАЯ ..УЛЫБЧИВАЯ ..И КОНЕЧНО СФОТКАЛАСЬ СО МНОЙ И ДОЧЕРЬЮ. А ДОГОВОРИЛСЯ С НЕЙ О НАШЕЙ ВСТРЕЧЕ ..ПОВАР С ЗЕЛЕНОГО КАФЕ, ГДЕ ПРОВОДИЛИСЬ СЪЕМКИ НЕКОТОРЫХ СЕРИЙ. ТУБА С ОНУРОМ И СИДЕЛИ ЗА СТОЛИКОМ СОСЕДНЕГО КАФЕ. ВЕЙСАН БЕЙ, ЭТО ПОВАР ЗЕЛЕНОГО КАФЕ С КОТОРЫМ Я ПОДРУЖИЛАСЬ, И ПОМОГ МНЕ ВСТРЕТИТСЯ С ТУБОЙ ..СКАЗАВ ЕЙ ЧТО Я С ДОЧЕРЬЮ ПРИЛЕТЕЛА С ДАЛЬНЕГО ВОСТОКА И БРОЖУ ПО МЕСТАМ СЪЕМОК КПА. ОНА ДЕЙСТВИТЕЛЬНО ХОРОША ..ВЫГЛЯДИТ ОЧЕНЬ МОЛОДО . НИ ОДНОЙ МОРЩИНКИ НА ЛИЦЕ И ОНА САМА ОЧЕНЬ ПРИЯТНАЯ ..ПРОСТАЯ. ПОКА МЫ ФОТАЛИСЬ ОНУР СИДЕЛ ЗА СТОЛОМ НАБЛЮДАЛ ЗА НАМИ И УЛЫБАЛСЯ, КОГДА Я НА НЕГО ПЕРЕВЕЛА ВЗГЛЯД И УЗНАЛА ..Я СКАЗАЛА ..ООО..ОНУР..ТОГДА ОН ЗАСМЕЯЛСЯ . НАВЕРНО ЕМУ БЫЛО ПРИЯТНО ЧТО И ЕГО УЗНАЛИ ЖЕНЩИНЫ С ДАЛЕКОЙ ОКРАИНЫ РОССИИ.

# 509
  Купонът май е свършил - https://vine.co/v/ia7dt9IJ9j1

и влизат в кинозалата

Туба йок. Но сега се засили нетът. Ще почакам и ще ви чета. Peace

П.П.

http://www.hurriyet.com.tr/tuba-buyukustun-ikizlerle-parise-uctu … ontent=newsdetail

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 02:26 от sabina_k

Общи условия

Активация на акаунт