канти, тази година. Бързам да разгледам , какво е туитнала тази надаашоу.
В събота. В неделя и това интервю и келебеци.
Запазила е туит на една, която казва, че интервюто е много рязко и е против този скорошен манталитет.http://www.nidaashow.com/

Запазила е туит на една, която казва, че интервюто е много рязко и е против този скорошен манталитет.

- не е за първи път да се вържем и ние

за изяснения и новини съм ти благодарна, а пък за тестовете -
най-вече 
- как от някакви картинки ще ни разпознаят кои сме 
и явно съм под влияние на СТРАСТТА 

значи все пак сериалът ми пленява
- българското му заглавие е ''Пътеки към щастието''
Току що изскочиха при мен

До утре!
Az ne si spomniam
Сравнявайте, детективки! Аз обличам сарито 

До утре! 

вероятно има предвид, че Туба се е изказала рязко и осъдително за политиците и процесите в Арабския свят, което си е, опасно според мен, и може би, е насочено против закостенелия манталитет на този регион. Не зная. Но съм сигурна, че ще е невероятно интересно. 
Фърат Челик няма рожден ден днес.
Просто сложих новото му интервю! Фърат е роден на 25.03.1981 г. https://tr.wikipedia.org/wiki/F%C4%B1rat_%C3%87elik 

Пак да си кажа, че съм удовлетворена, при това много, да бъде фен на Туба и СС 

и Баги
около излязлата снощи снимка на Туба в шоуто на тази невероятна жена, вече нямам търпение и да го видя. 

нима Туба е била и в Саудитска Арабия
след като е в специално студио
и как до сега нищо не е излязло? 
- няма да цитирам, за да се вижда по-добре 
дали не е от по-рано или пък биха могли да се чувстват по-спокойни там отколкото в Истанбул ( след случващото се тези дни)? 

Благодаря
ви за всичко написано, за преводи ,за снимки,за мисли ,за притчи,с риск да не изтърва някоя дама
,Благодаря на всички. 
за последната снимка с куклите. 

благодаря за материала на български!
Лайкнах поста ти.
Радвам се, че ще видим това интервю. 

Да бях сложила линка снощи
, но Линка го е сторила.
Баги, извинявай, но в бързината не написах : коментарът беше именно, че е новаторка и провокативна водеща на това шоу и не й харесва този начин и стил на интервютата. Може би е консервативна авторката на туита. Сега видях, че са питали зайнеб, дали ще се излъчи или сложи (знаете, че превод от арабски си е като от турски - не са еднакви езици, а толкова е развит превода в туитър и гуги) в тубето. Тя е отговорила, че изключително и само по TLC.
И хубави почивни дни!
Честит първи сняг на Линка

Саби
Баги
и от мен лайк! 

Вичи
Линка
Саби 

Ама надали. 
Рали
добре че ни "светна" 

Препоръчани теми