Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-220тема

• 53 806
  • 737
  •   1
Отговори
# 480

канти, тази година. Бързам да разгледам , какво е туитнала тази надаашоу.

Скрит текст:
One of the top stars and an Emmy Award nominee, @TBuyukustun is Nidaa Show’s guest this Saturday 21:50 KSA on TLC

В събота. В неделя и това интервю и келебеци. ooooh! Запазила е туит на една, която казва, че интервюто е много рязко и е против този скорошен манталитет.

http://www.nidaashow.com/

Последна редакция: ср, 25 ное 2015, 21:47 от sabina_k

# 481
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

И тази сутрин ми се случи да пропусна да се обадя, ама... реал какво да се прави.  Peace

Снощи успях да отразя новие снимки на Туба, но тази на Мая и Топрак остана за днес, ама... то пък се оказа, че не били те  Wink - не е за първи път да се вържем и ние  Joy Joy Joy

Обаче... и след ясни доказателства - виждаме и истината  Peace

Линка  Hug за изяснения и новини съм ти благодарна, а пък за тестовете -  Simple Smile най-вече  bouquet

Много се забавлявам с това надцакване  Wink - как от някакви картинки ще ни разпознаят кои сме  Wink

Е, аз сега съм различна от всички вече обявили се  Wink и явно съм под влияние на СТРАСТТА  Simple Smile

Скрит текст:

Определяющая сторона вашей личности - это страсть. Вы все делаете только на 100%, а люди вокруг не перестают удивляться вашей безудержной энергии. Вы умеете слушать свое сердце и не боитесь принимать ответственные решения. Даже если кто-то обвинит вас в чрезмерной эмоциональности - не стоит обращать внимания, ведь в этом и заключается ваша сильная сторона.

Кстати, именно эта ваша особенность и есть ваше преимущество в сравнении с другими людьми!

Е, съгласна съм - слушам сърцето си  Simple Smile

Надин  Hug значи все пак сериалът ми пленява  Wink - българското му заглавие е ''Пътеки към щастието''

А тези снимки?  newsm78 Току що изскочиха при мен  Simple Smile

# 482

http://www.nidaashow.com/guests_281115_en.html#tuba_buyukustun

Скрит текст:
Tuba discusses her experience in the Arab world, her humanitarian work and future acting plans.
Tuba gained her popularity in the Arab world with her appearance on the Turkish soap opera Lost Years. In her first appearance with a short haircut she shares stories of her relationship with her husband, talks about the kind of father he is, and how they keep the romance alive in their relationship after so many years. She also discusses her experience in the Arab world, her humanitarian work and future acting plans.
For more, follow Tuba on Facebook

Хм, ще е интересно. Thinking

https://www.facebook.com/nidaashow/

Водещата я превеждам като Зайнаб Салби и слагам само статия на Гардиън за шоуто и бягам да лягам. Hug До утре! love001

Последна редакция: ср, 25 ное 2015, 22:02 от sabina_k

# 483
Nidaa Show نداء ‏@NidaaShow 21m21 minutes ago

One of the top stars and an Emmy Award nominee, @TBuyukustun is Nidaa Show’s guest this Saturday 21:50 KSA on TLC
Една от топзвездите и номинирана за наградите Еми - Т.Б. ще бъде гост на соото на Нидаа тази събота 21.30 KSA (Саудитска Арабия) по TLC

Това е токшоу, което има за цел да вдъхнови арабските жени.

ПП
Цитат
Запазила е туит на една, която казва, че интервюто е много рязко и е против този скорошен манталитет.
Сабинка, не разбирам newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: ср, 25 ное 2015, 22:01 от Bagi

# 484
 Предложение за надин, ако е наваксала с индийския сериал, макар че никога не мога да я изненадам:

https://www.youtube.com/results?search_query=%D0%BA%D0%B0%D0%BA+ … D0%BA%D0%B8%D0%BC

Ама наистина ме разсмя приятно Joy Joy Joy 
Скрит текст:
Не съм стигнала до него за гледане, но като прочетох миналата седмица  анонса, го изстрелях на дъщеря ми. Предположих, че ще и е интересен, щом е живяла и живее в двете държави. След ден ми пише /на служебните ПС-та няма кирилица /rusnacite samo znaiat da pianstvat po serialite si. ima li film ili serial bez piandurski prostotii? Grinning Az ne si spomniam Simple Smile
Ама на мен може да ми хареса, щото е от авторите на "Кухня" а пък аз си го гледах с кеф Grinning   

Пише, че са краката на Туба newsm78 Сравнявайте, детективки! Аз обличам сарито Embarassed Rolling Eyes

# 485

http://www.nidaashow.com/guests_281115_en.html#tuba_buyukustun

Скрит текст:
Tuba discusses her experience in the Arab world, her humanitarian work and future acting plans.
Tuba gained her popularity in the Arab world with her appearance on the Turkish soap opera Lost Years. In her first appearance with a short haircut she shares stories of her relationship with her husband, talks about the kind of father he is, and how they keep the romance alive in their relationship after so many years. She also discusses her experience in the Arab world, her humanitarian work and future acting plans.
For more, follow Tuba on Facebook

Хм, ще е интересно. Thinking

https://www.facebook.com/nidaashow/

Водещата я превеждам като Зайнаб Салби и слагам само статия на Гардиън за шоуто и бягам да лягам. Hug До утре! love001

Това е страхотно!  Shocked
Четохте ли за водещата на това предаване!

http://www.theguardian.com/lifeandstyle/2015/nov/09/zainab-salbi-nidaa-show

Домакин на The Nida'a Show - чиито гости са включени Опра, Бил Клинтън, арабски рапъри и никаб-облечен standups - говори за силата на турските сапунени опери, за да промени живота на жените в Близкия Изток

Когато Salbi беше 20, майка си, която винаги бе насърчавано независимост и образованието на дъщеря си, я притиснат в един уреден брак в САЩ. Новият й съпруг беше обиден и я изнасилил, така щото тя побягна - само за да открие себе си откъснати от семейството си, когато войната в Персийския залив избухна. По-късно, тя открива, майка й бе настоял на мача, защото се страхуваше, дъщеря й ще бъде изнасилена от Хюсеин - съдба, която се бе случило нейните приятели - и, Salbi вярва - майка й сама.

Но Salbi е амбициозен. На 23 години, тя чула за ужасите на босненската изнасилване лагери и бързо тръгна за региона с новия си съпруг. Тяхната неконвенционален меден месец прераства в хуманитарната помощ, групата на жените за жените International - което досега е помогнала на 420 000 в целия свят...

Превода е на гуги, а другото ще го прочетете , като проследите линка!

Направо невероятен живот и дух има тази жена! Силно съм впечатлена!  Shocked

Не се съмнявам, че интервюто ще бъде много интересно!  Peace

Цитат
Запазила е туит на една, която казва, че интервюто е много рязко и е против този скорошен манталитет.

Баги  Hug вероятно има предвид, че Туба се е изказала рязко и осъдително за политиците и процесите в Арабския свят, което си е, опасно според мен, и може би, е насочено против закостенелия манталитет на този регион. Не зная. Но съм сигурна, че ще е невероятно интересно.

И пак ви казвам, тази жена Зейнеб Салби страхотно ме впечатли!  Peace

Цитат
Честит Рожден Ден на Фърат Челик ura

Канти  Hug Фърат Челик няма рожден ден днес.  Simple Smile Просто сложих новото му интервю! Фърат е роден на 25.03.1981 г. https://tr.wikipedia.org/wiki/F%C4%B1rat_%C3%87elik

# 486
Линка, и аз се порових и също като тебе бих възкликнала: страхотно! Тя е невероятна жена!

Прочетох матертиала, който си сложила, гледах и моменти от гостуването й при Опра УИнфри. От нея струи ентусиазъм, надежда, човещина, сила, оптимизъм. Много сладкодумен и увлекателен събеседник е. Ето и част от интервюто й с Опра. Дори да не разбирате, послушайте:

Разказва как е почнала борбата си за правата на жените - за своя меден месец в Босна. Една млада и ентусиазирана жена, готова да спаси света получава своя първи урок. Тя е тръгнала едва ли не от врата на врата с патетичните думи: Искаме да помогнем на жените претърпяли изнасилване. Една жена й отговорила: тогава по-добре не ни помагайте. Вие ще ни изолирате и фрагментирате. Или помогнете на всички, чуйте какво сме преживели!

И още някои моменти: желанието да създаде надежда и как да го стори? Като даде думата на жените да разкажат своите истории. Те като свещи ще осветят мрака, ще създадат усещането, че не единствени. Така по-лесно ще се преборят със срама, а той е по-силен от страха.
Тя иска със своето  шоу да бъде гласът на тези жени.

И още една история: Попитала е жена какво иска да й донесе при следващото си идване. Тя отвърнала: червило. Това е най-простото нещо, което една жена може да използва, за да бъде красива. Искам, когато утре снайперистът натисне спусъка, да убие една красива жена"

Ето и един материал на български:  Twisted Evil
Скрит текст:
Арабската Опра - от клетката на Саддам до малкия екран

Житейското пътуване на Зайнеб Салби е дълго и странно. Родената в Ирак писателка и активистка е израснала в близкото обркъжение на Саддам Хюсеин. Тя е дъщеря на личния пилот на диктатора, а днес - четвърт век по-късно, е на път да се превърне в Опра Уинфри на Арабския свят.

„Искам да изведа хората от зоната им на комфорт и да ги насърча да бъдат по-честни, да нямат задръжки по време на разговор", казва 46-годишната Салби, която току-що стартира първия сезон на Nida'a ("The Calling") - седмично токшоу, амбицирано да поразклати устоите на арабското общество, особено що се отнася до жените в него.

Програмата се излъчва в 22 мюсюлмански страни в Близкия Изток и Северна Африка, в партньорство с Discovery и TLC Арабия.

"В културно отношение ние сме много консервативни и резервирани, а когато една арабска жена проговори в собствената си страна, се страхува от съдебно преследване," обяснява Салби по телефона от Дубай - едно от местата, редом с Лондон, Ню Йорк и Истанбул. където шоуто й се записва в присъствието на публика.

"Искам хората да говорят свободно и от сърце, а не от политическа гледна точка. Това е шоу, където можете да говорите за транссексуалните въпроси или сексуални проблеми, без да се страхувате, че ще ви съдят или сочат с пръст", казва Салби.

В първия сезон на програмата гостуват гора като Бил Клинтън, Джина Дейвис и самата Опра Уинфри. В 10-те епизода присъстват също марокански майки, които искат да зашитят дъщерите си от практиката на женското обрязване, баща от Ирак, който е спасил 21-членното си семейство от „Ислямска държава", но е загубил 4-годишната си дъщеря. Разискват се въпроси, свързани със сексуалното робство в Близкия изток, наред с други сериозни теми. Салби кани и арабски знаменитости, модни дизайнери, поп звезди, кулинари.

В момент, когато големи територии от мюсюлманския свят са въвлечени в смъртоносни конфликти и хаос, отчасти запалени от факела на ислямския фундаментализъм, е трудно да си представим по-логичен и силен проект от Nida'a.

Салби, която е израснала в духа на религиозните традиции и се определя като по-широко скроена от повечето практикуващи мюсюлмани, признава, че образът на исляма в САЩ я тревожи.

Тя е особено обезпокоена от изказванията на водещи републикански кандидати като Доналд Тръмп и Бен Карсън (който наскоро заяви, че един мюсюлманин никога не трябва да бъде президент).

По думите на Салби очевидно Америка се страхува от исляма, като се аргументира с малкия процент на крайни фундаменталисти, но пренебрегва онези 1,6 миролюбиви мюсюлмани на планетата.

"Чувствам, че сме заседнали в един много порочен кръг. Ако сте американец, който се страхува от исляма, значи сте предубеден. И това кара хора, които едно време са били „нормални", да се присъединяват към екстремистки организации, в отговор на предсразсъдъците, с които се сблъскват", казва арабската ТВ звезда.

Тя е категорична, че расистките изявления само насърчават фундаментализма. Да свързваш с исляма с действията на малка част от хората е като да приравниш християнството до Ку Клукс Клан, допълва тя.

Салби твърди, че не иска да се превръща в медийна икона. Тя е твърдо убедена, че всеки има право на мнение и глас, както и на своя собствена истина. Въпреки че не желае да е новата Опра, един от продуцентите на предаването на Салби е работил именно с американската ТВ легенда. Самата Опра, на която Салби е гостувала, е благословила начинанието й.

Уинфри даде обширно интервю за Nida'a на 24 октомври, в което разказа как на 9-годишна възраст е била изнасилена от свой роднина. Призна също, че е родила на 14-годишна възраст, но детето й е починало.

Асоциациите между Опра и Зайнеб са неизбежни - един от основателите на MTV - Том Фрестън, който работи с Уинфри в канала OWN, e съветник и приятел на арабската й колежка.

„Тя ми напомня на Опра. Тя е победител - жена, която посочва истинските проблеми. Опитва се внимателно да еманципира жените в Арабския свят. Тя е боец с нежна душа и голямо сърце", казва Фрестън за Зайнеб.

Иракчанката може да се похвали и с други влиятелни и известни приятели - Анджелина Джоли, Дона Карън, Бил и Хилъри Клинтън, чиято президентска кампания подкрепя, откакто е станала американски гражданин през 1996 г.

„Ще бъде страхотно за Америка и за света - и особено за жените - ако тя спечели", казва Салби. На 23-годишна възраст тя основава хуманитарна организация заедно с втория си съпруг - адвокат от палестинско-американски произход, който в момента заема висок пост в „Ал Джазира". Организацията помага на жените във военните зони по света.

Изморена и емоционално изцедена след 18 години работа в тази насока, Зайнеб напуска през 2011 г., малко след като се развежда с мъжа си. Двамата се разделят, държейки се за ръце, а нощта преди да подпишат си разменят подаръци, разказва тя. Първият й брак обаче не завършва така дипломатично.

В мемоарите си "Between Two Worlds-Escape from Tyranny: Growing Up in the Shadow of Saddam" Салби разказва, че била на 19 г., когато майка й дори не опитала да я спаси от Саддам Хюсеин, който искал да я омъжи насила за 32-годишен иракчанин в Чикаго.

Убиецът диктатор редовно присъствал на срещи на жени с проблеми, преоблечен като лекар. Ако някоя му се сторела привлекателна, д-р Саддам я отвеждал в друга стая, пише в книгата на Салби.
Заточението на Зайнеб в Чикаго се оказало бягство, по-лошо от настоящето. Заради уредения си брак тя в продължение на 9 г. била разделена с родителите и двамата си братя. Салби разказва, че е била изнасилена в сватбената си нощ, а после преживяла 3 месеца на насилие. Обвинява близките си, че са я предали. Майка й умира на 52 г. през 1999 г. Малко преди смъртта й двете със Зайнеб се сдобряват.

Младата иракчанка се измъква от брака си с 400 долара в джоба. Озовава се във Вашингтон, където намира утеха и приятелство в местна църква. Работила е какво ли не и успява да постигне самодостатъчност, която преди това не е познавала. В Багдад живеела в къща, пълна със слуги, и прекарвала всеки уикенд по време на тийнейджърските си години в позлатената клетка на всемогъщия си "Amo" ( арабската дума за чичо).

Салби разказва, че семейството й имало висок социален статус, но зависело от прищевките на чудовищния Саддам Хюсеин - всичките й близки били под негов контрол, а къщата им се подслушвала.

Зайнеб бързо се научила да се смее, когато Саддам се усмихва, да плаче, когато той е тъжен, и никога да не го поглежда в очите. Разказва също, че майка й опитала да се самоубие, за да се спаси от терора.

Според Салби атмосферата била толкова непоносима, че все едно имало теч на газ в дома им и всички умирали бавно и мъчително, което се случвало и с целия народ.

Въпреки това, иракчанката казва, че за после - екзекутиран. По дълбоко интимен начин той е призракът от странното й детство.

"Той представляваше тъмната ми страна. Лесно е да демонизираш някого, когото не познаваш. Той беше диктатор и няма извинение за това. Заради него се страхувах от властта", признава Салби. Но сега тя има власт и е твърдо решена да я използва за добро, точно толкова убедително, колкото Саддам използваше своята.

Цитат
Линка, най-вероятно става въпрос за някое от интервютата, които взема. В ТТ на предаването има някои ужасяващи истории. Интервюто на Туба все пак още не е излъчено Thinking

В един от материалите Зайнеб С. разказва за една арабка, която е добила смелост да промени живота си от турска сапунка. Самата Салби признава, че турските сериали оказват по-силно влияние от организацията за правата на жените, за която тя работи.

Затова не е изненада гостуването на Туба. Тя, както писа Дива не е просто една силна и борбена Ламис, Аси или Елиф, тя е фактор, международен фактор. Тя отдавна е излязла от рамките на сапунките и драмите, отграниците на Турция. Тя е ЛИЧНОСТ.
Две жени с къси прически, истинско предизвикателство, обещаващи интересен и емоционален разговор!

Много интересна вечер прекарах в темата и около темата Hug Пак да си кажа, че съм удовлетворена, при това много, да бъде фен на Туба и СС newsm53

И поредната изненада и радост за очите:
На летището, на път за Париж.

Сега спокойно мога да кажа лека нощ или по-добре добро утро Hug

.

Последна редакция: чт, 26 ное 2015, 10:44 от Bagi

# 487
  • Русе
Добро утро!  Hug

Ей, ама наистина сме си попаднали на точната любимка  Laughing

И ден не минава без да видим или научим нещо ново  Peace

Ето сега след като прочетох събраното от Линка  Hug и Баги  Hug около излязлата снощи снимка на Туба в шоуто на тази невероятна жена, вече нямам търпение и да го видя.  Simple Smile
Много се надявам да излезе пълен клип и то с превод на разбираем език  Peace

Ама... имам и една чуденка в тази връзка -  newsm78 нима Туба е била и в Саудитска Арабия  newsm78 след като е в специално студио  Thinking и как до сега нищо не е излязло?  newsm78

И още една изненада имаме от снощи  Wink - няма да цитирам, за да се вижда по-добре  Simple Smile

Предната вечер бяхме подведени с една фалшива снимка на Мая и Топрак, ама.. тази си е истинска, но от кога ли е? Дали сега Туба е в Париж,  Thinking дали не е от по-рано или пък биха могли да се чувстват по-спокойни там отколкото в Истанбул ( след случващото се тези дни)?  newsm78

Надявам се днес да откриете още инфо - аз довечера ще чета  Simple Smile

Хубав да ни е денят, макар и вече по-студен и зимен ( време си му беше)  Peace

# 488
Здравейте Hug
Момичета, HugБлагодаря smile3501  ви за всичко написано, за преводи ,за снимки,за мисли ,за притчи,с риск да не изтърва някоя дама newsm78 ,Благодаря на всички. newsm10

Животът ни носи радост, когато има с какво да се занимаваме, кого да обичаме и и на какво да се надяваме.”
Нека има радост и любов за всички!

Баги Hug за последната снимка с куклите. newsm10

За теста   Линка wavey wavey

Скрит текст:
Доброта
Самая сильная сторона вашей личности - это доброта. Вы очень чувствительны к окружающим, не станете грубить или сплетничать. Люди впечатляются вашей эмоциональной зрелостью и способностью прийти на помощь: если кому-то будет плохо, вы всегда окажетесь рядом и сумеете поддержать.

ЦветиHug Hug

# 489
Добро утро!  Hug

Честит първи сняг!  Hug

Не зная при вас, но при мен вали мокър сняг и натрупва...  ooooh!

Нямах търпение да вляза в темата, за да видя има ли нещо за невероятната Зайнеб Салби, а то ... ме чака нова снимка!  Rolling Eyes

Хайде и аз да кажа, че сме случили на любимка!  Laughing Толкова нови и интересни неща излизат покрай СС, че се чудиш, кое по-напред да разгледаш и обмислиш!  ooooh!

Като ви прочетох, разгледах и ТТ и попаднах там на статията, от която е взета снимката

http://flypaparazzi.com/tuba-buyukustun-hayranlarini-uzecek-habe … se-mi-yerlesiyor/

Ето ви кратък превод на гуги, пък вие си го превеждайте на български!  Joy Joy Joy

Красива актриса Tuba, близнаците Мая, с областта на почвите и летище Ататюрк гледани майка.

Според flypaparazzi съобщено, столицата на Франция, който ще се проведе в Париж, "Paris турския филм" начин да се сложи Tuba Büyüksüt да присъстват на седмицата със семейството си напусна Турция е изяснил новината за уреждане във Франция. Büyüküstün с щастлив брак и чест Saylak, аз исках да се оцени на една година живот в Париж този път плика, каза той.

Търсене Туба Бююкюстюн след отказването преди една година косата се нарязва много кратко на екрана е шокиран да шокира феновете с решението, взето за уреждане във Франция.

Според моя превод - Туба е засечена на летище Ататюрк с момичетата и майка си на път за Париж. Ама така ли е, не съм сигурна...

Къде е тръгнала, като очакваме толкова интересна седмица - промоцията на книгата на Ферзан бей не сме видяли, "Златната пеперуда" предстои... Дали няма да ходи, което значи, че няма награда...  newsm78

В ТТ са сигурни, че Туба и ЕА ще вземат награди за актьори, ама не се знае...  ooooh!

И още едно инфо от ТТ

Memories of the wind's Gala party will be in Ankara 13/12 at 18:30

Галата на СВ ще бъде в Анкара на 13.12. от 18.30 ч. Дали е вярно, не зная...

Баги  Hug благодаря за материала на български!  bouquet Лайкнах поста ти.  Hug  Радвам се, че ще видим това интервю.  Peace
И още нещо искам да кажа и повторя за турските сериали. Освен, че помагат на жените в арабския свят, те премахнаха и вековната вражда между Турция и нейните християнски съседи. И това ако не е успех, то няма какво да е!  Peace

Въпреки, че както се изрази едно момиче в ТТ, световните лидери тихо и полека се опитват да ни въвлекат в трета световна война. Опази, Боже!  Praynig Praynig Praynig
Всъщност тази сутрин за първи път прочетох разговор в ТТ за международното положение и конфронтацията между Русия и Турция. Момичетата и от двете страни се безпокоят и вълнуват. То по-добре фенски войни, отколкото действителни.  Cry Cry Cry

Желая ви успешен ден!  Hug

# 490
 Добро утро! Simple Smile Hug

Лина, Вичи, Цвети, Hug Hug Hug

Снегът ще дойде при нас по-късно, а сега сме

Лина, Hug
Хубаво свикнахме с твоите тестове. newsm51

И моят резултат е...
Скрит текст:
Мудрость
Мудрость - вот ваша сильная сторона. Вы здраво подходите к решению проблем и не забываете применять логику. Несмотря на то что жизнь преподносит вам множество сюрпризов, вы ловко выбираетесь из непростых ситуаций.

Аз също много се впечатлих от Зайнеб Салби. Thinking

А иначе, днес пак има празник. bouquet

Честито на именниците! bouquet

Приятен и спорен ден! Hug

# 491
 Здравейте! Hug
Благодаря за всичката информация и снимки! Hug Да бях сложила линка снощи ooooh!, но Линка го е сторила. Hug Баги, извинявай, но в бързината не написах : коментарът беше именно, че е новаторка и провокативна водеща на това шоу и не й харесва този начин и стил на интервютата. Може би е консервативна авторката на туита. Сега видях, че са питали зайнеб, дали ще се излъчи или сложи (знаете, че превод от арабски си е като от турски - не са еднакви езици, а толкова е развит превода в туитър и гуги) в тубето. Тя е отговорила, че изключително и само по TLC.

Туитнато е интервю с Рашит, като в туита превежда "която и рокля на Туба й стои винаги добре":

http://www.kibrisgazetesi.com/?p=747441

Аз предположих, че Туба отива в Париж за презентацията на "Тясна рокля", но ви слагам и един туит, на който много-много не му ловя вяра. На фестивал на турското кино от 26 до 29 ноември:

Скрит текст:
@MYildirimResmi @TubaBustun 26-29 November... Paris... the festival "understanding Turkish cinema"

Хубав ден! Hug И хубави почивни дни! Hug Честит първи сняг на Линка Hug

# 492
Добро утро! Hug Hug Hug

Много материал за четене!Страхотни сте,благодаря! newsm10

Линка HugСаби HugБаги Hugи от мен лайк! newsm10

Туба отново на е на път! Peace

Цвети HugВичи HugЛинка HugСаби Hug

При нас е слънчево! Laughing

По теста като Линка и Вичи-Доброта
Скрит текст:
Доброта
Самая сильная сторона вашей личности - это доброта. Вы очень чувствительны к окружающим, не станете грубить или сплетничать. Люди впечатляются вашей эмоциональной зрелостью и способностью прийти на помощь: если кому-то будет плохо, вы всегда окажетесь рядом и сумеете поддержать.

Желая ви приятен ден,макар че някъде е снежен или дъждовен! bouquet

# 493
  За фестивала на турското кино отива. Поне така говорят:

Скрит текст:
New #TubaBuyukustun with her girls at Ataturk airport going to Paris for Turkish Films week #TubaBüyüküstün

# 494

Доколкото прочетох в другата тема, Туба отива на фестивал на турското кино. А дано се върне до неделя.  Praynig Ама надали.  ooooh!

Честит празник на именниците!  Hug Рали  Hug добре че ни "светна"  Laughing

Навалялият нощес сняг сега се топи, далече съм от

И интервю на Рашид, в което вероятно говори и за Туба

http://www.kibrisgazetesi.com/?p=747441

И нещо, което ми хареса  Wink

Скрит текст:

hahaha Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт