Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-220тема

• 53 811
  • 737
  •   1
Отговори
# 465

Добро утро!  Hug

Най-напред да премахнем една заблуда

Скрит текст:
Нова от Инстаграма й. Кой ли я е "нарисувал" върху стара с дългата коса? Thinking

Майа и Топрак:

Скрит текст:

Е, всичко очаквах, но че лебед ще гледа Мая и Топрак, това вече ме изненада!  Я веднага да си признава коя е! Joy Joy Joy Joy Joy

Оказва се, че това не са Мая и Топрак, а е снимка в блог, няма нищо общо с нашите момичета

http://lauramakabresku.blogspot.bg/2014_12_01_archive.html

Спомням си, че наскоро тиражираха една снимка уж на Берен, пък се оказа рекламна снимка на френски сайт. Но има хора с бдително око и разкриват такива измами.  Laughing Макар, че и тук важи поговорката "Нека кажат, че сестра ти е...,  пък после иди доказвай, че нямаш сестра!"  ooooh!

Можете да гласувате, ако още не сте го направили, за нашето момиче

http://voteformost.com/most-beautiful-turkish-actresses-2015/
http://www.gazetemag.com/

Днес реших да си почина и да стоя повече пред компютъра, тъй като вън е

И ви желая приятен ден!  Hug

# 466
 Добро утро! Simple Smile Hug

Лина, Вичи, Hug

След кафето на Вичи и от мен кафе и закуска. Grinning Hug

И както винаги, по протокола... Laughing
Скрит текст:
У вас одинаково развиты оба полушария!
Ни одно из полушарий вашего мозга не доминирует над другим. У вас идеальный баланс творчества и логики.

Вы разносторонне развитый человек. Вы реалист, но в то же время часто мечтаете. Вы одинаково хорошо справляетесь с любыми задачами. Поздравляем, у вас есть некоторое преимущество над остальными людьми!

Да ви припомня един красив колаж на Дива. И тя е голям майстор! Hug bouquet

И класика... love001

Да се порадваме и на нашенска хубост! Heart Eyes bouquet

БЪЛГАРКАТА ЛИДИЯ ИВАНОВА Е НАЙ-КРАСИВАТА ЖЕНА В ЕВРОПА
Лидия спечели короната и стана победителка в конкурса "Miss Europe Global", който се проведе в Ню Йорк, САЩ.

Пожелавам ви приятен ден! Hug

# 467
Добро утро! Hug Hug Hug

Вичи HugЛинка HugРали Hug,за споделеното! bouquet bouquet bouquet

Цвети Hug не е минала сутринта! Hug

Желая ви успешен ден! bouquet bouquet bouquet

И аз да припомня колаж на Канти  Wink

# 468
  Здравейте! Hug

Пак ли са ме излъгали? ooooh! Ще ми трябват три чифта очи.

Хубав ден на всички! Hug Цвети, не се безспокой. И с едно полукълбо ще изръшкаме Милано. Но поне да имахме деветте стомаха на Алф. Blush Е, и без апетита му да изяде котката. Peace

# 469

Ако искате да знаете кой изяде ябълката...отговора е в долния десен ъгъл на снимката  Joy Joy

Хубав ден на ятото!  Peace Hug

# 470

Днес ми е ред и ми се пада да поднасям кафета в темата!  Laughing
Ама какво да направя, все красоти ми попадат, и не мога да ги пропусна!  ooooh! Сутринта един колаж на Данчето  Hug, сега едно красиво гифче...

Кой знае какво интересно не намерих, ама да сложа туй-онуй  Laughing

Не зная какво пише, дано е нещо хубаво...

http://www.hurriyet.com.tr/firat-celik-istanbulda-olgunlastim-40018110
Едно интервю с Фърат Челик, знаете, че си го харесвам.  Peace
Отличен актьор, но може би е като Онур, най-добър на втори план.  Peace
Така са  характерните актьори, които не са силно изразени красавци или нямат късмет и необходимата харизма за да играят първи любовник, и играят втори... Laughing

Нещо с любимите ми дъги

и блясък...

И една статия от Ойя Доган (май ни мразеше тая дама, ако може да ми припомните?), в която силно хвали Онур!  Simple Smile

http://www.gazetevatan.com/oya-dogan-887891-yazar-yazisi-bir-doz … rin-panzehiridir/
В смисъл - страхотен актьор, от екрана преподава актьорско майсторство... Peace

Последна редакция: ср, 25 ное 2015, 14:36 от Lina_4

# 471
  Благодаря за чая, Линка! Hug Ще си поискам от Дядо Коледа такъв кафеен айфон. Peace

Гюлнем е туитнала за някаква акция на УНИЦЕФ Турция с онлайн магазин за порцелан:

http://www.krc.com.tr/themes/karaca/unicef.php

Нещо като календарите на Бербатов.

Онур ретуитна и запази този курс в Дубай за режисьори. Може пък и да отиде.

http://www.diwc.ae/en/events/event/writing-for-the-screen

И спомени за лайковете на марсело преди година.

# 472
Прочетох, че на откриването на фестивала в Анталия, ще присъства Джеръми Айрънс! Една добра възможност да види и се запознае с Туба и Онур!  Wink

http://www.ranini.tv/haber/9904/1/jeremy-irons-antalya-film-fest … orenine-katilacak

И малко рисунки за колекционери. Ако са слагани, моля за извинение.

Приятна вечер!  Hug

# 473
Привет! Hug Hug Hug

# 474

Един тест? Mr. Green

http://www.adme.ru/svoboda-psihologiya/test-v-chem-vasha-silnaya-storona-1111660/

Скрит текст:
Доброта
Самая сильная сторона вашей личности - это доброта. Вы очень чувствительны к окружающим, не станете грубить или сплетничать. Люди впечатляются вашей эмоциональной зрелостью и способностью прийти на помощь: если кому-то будет плохо, вы всегда окажетесь рядом и сумеете поддержать.

А тук тече гласуване за любим сериал на Туба (отново, но са вкл. "Под липите" и "20 мин.", освен "Аси" и "КРА"

https://twitter.com/TBuyukustunFb/status/669563063033602055

# 475

Ако клишето "Никога не казвай, никога!" не беше измислено, сигурно аз щях да го направя Wink Сама не си вярвам, ама съм на 145 епизод на индийски сериал /този на Цвети, не му знам името на български Embarassed/

Редувам внук, епизод, внук..., почти като милиционер, роднина, милиционер...  Mr. Green
До неделя се надявам да съм му видяла края, че да не изпусна някоя пеперуда  в темата Grinning

Шарена вечер ви желая, свиква се! Peace

На теста от днес:
Скрит текст:
Мудрость  Мудрость - вот ваша сильная сторона. Вы здраво подходите к решению проблем и не забываете применять логику. Несмотря на то что жизнь преподносит вам множество сюрпризов, вы ловко выбираетесь из непростых ситуаций

Последна редакция: ср, 25 ное 2015, 20:34 от nadine1111

# 476
Здравейте Hug

Избрах си чашка от тези Гюлнем, за да се възползвам от кафеено телефонче на Линка Laughing Но докато се натуткам, е станало за кафе, дано и утре телефончето да пуска Wink

Русият фен, за когото питах, се оказа немец - Leopold Hoesch. Основал е продуцентска къща Broadview TV GmbH. Продуцирал е огромно количество документални филми. Носител е на  Еми и 2 номинация за Еми и редица други награди.

Цитат
И една статия от Ойя Доган (май ни мразеше тая дама, ако може да ми припомните?), в която силно хвали Онур!  Smile

http://www.gazetevatan.com/oya-dogan-887891-yazar-yazisi-bir-doz … rin-panzehiridir/
В смисъл - страхотен актьор, от екрана преподава актьорско майсторство...
Линка, правилно си запомнила г-жа Ойя. Спомням си колко критикуваше Туба в началото на 20 минути.
За Онур, обаче, мненията ни  с нея се покриват. Наистина за секунда сменя насторенията си. И също толкова бързо  зрителят си мени своите.Тъкмо затова ми доставя удоволствие да го гледам.

И едно ново клипче - Аси и Лара Ф.

Скрит текст:
Вече не сънувам, вече не пуша,
вече дори нямам своя история.
Без теб съм мръсна, без теб съм грозна
без теб съм като сираче в приют.

Вече не чувствам, че живея собствения си живот.
Той спира, когато ти си тръгваш.
Вече нямам живот и леглото ми
се превръща в гара,
когато ти си заминеш.

Болна съм, напълно болна.
Както когато майка ми излизаше нощем
и ме оставяше сама с отчаянието ми.

Болна съм, съвършено болна.
Ти се връщаш незнайно кога,
ти заминаваш, незнайно къде.
И скоро ще станат две години,
Откакто изобщо не те е грижа.

Като за скала, като за грях,
аз се държа за теб.
Уморена съм, изтощена съм
да се преструвам на щастлива с другите.
Пия по цели нощи,
но всички уискита имат еднакъв вкус.
И всички кораби носят твоя флаг.
Не зная къде да отида – ти си навсякъде.

Болна съм, напълно болна,
Преливам кръвта си в тялото ти
И съм като мъртва птица, когато ти спиш.
Ти ме лиши от всичките ми песни,
отне ми всички думи.
А вярвах, че съм талантлива
преди да срещна плътта ти.

Тази любов ще ме убие,
ако продължи.
Ще умра самичка със себе си.
Привързана към радиото си
като глупаво хлапе,
слушайки собствения си глас, който пее:
Болна съм, напълно болна,
Както когато майка ми излизаше нощем
и ме оставяше сама с отчаянието ми.
Ти ме лиши от всичките ми песни,
отне ми всички думи,
И сърцето ми е напълно болно,
обградено от барикади.
Чуваш ли ме? Болна съм...

Ако се чудите какво е станало с гривните-вериги на Туба, ето ги Wink

По теста съм като Надин. И понеже с нея отдавна сме установили, че сме телеПатки, се зачудих кой е верният отговор - мъдри сме, щото сме телепатки или сме телепатки, щото сме мъдри newsm78

# 477
Здравейте момичета по вечерному

И днес, и вчера сте наслагали толкова хубави неща за Туба и партньорите й, за което чичеци за всички вас

Вчера се е появила нова прекрасна снимка на Туба, докато е била на шопинг в МОЛ. Харесва ме, че вече е по-освободена и се държи естествено при среща с фенове, които искат да я снимат. Наистина през последните години се забелязва значителна промяна в поведението на Туба при среща с други хора, което е голям плюс за нея Peace

Да докладвам, че гласувах и в двете анкети за момчето ни, които Линка  Hugе сложила днес Peace Вече и в двете  води Peace

Честит Рожден Ден на Фърат Челик ura Да е жив и здрав и да има много успешни проекти. И аз си го харесвах в Минутите и в КВФ Peace

По отношение на теста за доминиращата черта в характера оказва се, че това е Интелекта  Whistling
Скрит текст:

У вас широкий кругозор и хорошая интуиция. Что бы ни случилось, вы всегда думаете прежде всего своей головой. У вас хорошо развиты критическое мышление и способность решать сложные задачи. Вы человек глубокий и очень практичный.

Если вы за что-то беретесь, то выкладываетесь на все 110%! Вы прирожденный перфекционист и никогда не бываете удовлетворены полностью, всегда стремитесь стать лучше.

По отношение на днешния тест - Линка  Wink мислех, че днес ще си останем без такъв,
и аз съм в групата на Мъдрите - Надин Peace

Скрит текст:

Мудрость - вот ваша сильная сторона. Вы здраво подходите к решению проблем и не забываете применять логику. Несмотря на то что жизнь преподносит вам множество сюрпризов, вы ловко выбираетесь из непростых ситуаций.

И аз като теб им се кефя на тези тестове. Още малко и съвсем ще ме разкрият  Laughing

Понеже сме любители на мъдрости, особено на тези на Малкия принц и Мечо Пух, а и сме малко френска тема Wink ви предлагам да прочетете МОЛИТВА, НАПИСАНА ОТ АНТОАН ДЬО СЕНТ-ЕКЗЮПЕРИ Peace

Скрит текст:
Тази молитва е  написана от Антоан дьо Сент-Екзюпери в един от най-трудните периоди от живота му. Тя ни напомня за най- важните неща и дълбоко засяга душата и ума.

“Господи, аз моля не за чудеса и не за миражи, а за  сила всеки ден. Научи ме на изкуството на малките крачки.

Направи ме наблюдателен и находчив, за да мога в  многообразието на ежедневието навреме да се спирам върху откритията и опита, които са ме развълнували.

Научи ме правилно да се разпореждам с времето на живота ми. Дай ми фин усет за да разграничавам първостепенното от вторoстепенното.

Аз моля за сила за въздържание за да не се хлъзгам по живота, а разумно да планирам  деня, да мога да виждам  върховете  и далечините и понякога да намирам  време за да се наслаждавам на изкуството.

Помогни ми да разбера, че мечтите не могат да ми бъдат  помощ. Нито мечтите за миналото, нито мечтите за бъдещето. Помогни ми да бъда тук и сега и да приемам този момент като най-важния.

Спаси ме от наивната вяра, че всичко в живота трябва да бъде гладко. Дай ми ясно съзнание, че трудностите, пораженията, паденията и неуспехите са просто естествена част от живота, благодарение на които можем да израстваме и съзряваме.

Напомняй ми, че  сърцето често спори с разума.

Изпрати ме в  точното време при някой, който има смелостта да ми каже истината, но да я каже, обичайки я!
Знам, че много от проблемите могат да бъдат решени, ако ние не направим нищо, затова  ме научи на търпение.

Ти знаеш,  колко много имаме нужда от приятелството. Нека бъдем достойни за този най-красив и нежен дар от съдбата.

Дай ми богата фантазия, за да мога в  точния миг, в точното време,  на точното място, в мълчание или думи , да дам на  някой необходимата топлина.
Направи ме човек, който знае как да  достигне до тези, които са  “на дъното.”
Спаси ме от страха да пропусна  нещо в живота.

Дай ми не това, което аз искам, а това, от което наистина се нуждая.
Научи ме на изкуството на малките крачки. “

Хубава вечер!

ПП. Баги Hug въпросът ти е като кое е първо - яйцето или кокошката Laughing

# 478
  Предложение за надин, ако е наваксала с индийския сериал, макар че никога не мога да я изненадам:

https://www.youtube.com/results?search_query=%D0%BA%D0%B0%D0%BA+ … D0%BA%D0%B8%D0%BC

От теста - да, имам още мъдреци за вадене. Peace

Скрит текст:
Мудрость

Мудрость - вот ваша сильная сторона. Вы здраво подходите к решению проблем и не забываете применять логику. Несмотря на то что жизнь преподносит вам множество сюрпризов, вы ловко выбираетесь из непростых ситуаций.

Вече мога да се похваля в стил "Кобра" - 12/12.  newsm44 Може да гадаете. Hug

П.П.

Последна редакция: ср, 25 ное 2015, 21:30 от sabina_k

# 479
 Предложение за надин, ако е наваксала с индийския сериал, макар че никога не мога да я изненадам:

https://www.youtube.com/results?search_query=%D0%BA%D0%B0%D0%BA+ … D0%BA%D0%B8%D0%BC

От теста - да, имам още мъдреци за вадене. Peace

Скрит текст:
Мудрость

Вече мога да се похваля в стил "Кобра" - 12/12.  newsm44 Може да гадаете. Hug

Сабинка коя година  Wink , че 2012 отмина Laughing

Общи условия

Активация на акаунт