Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-220тема

• 53 826
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Надин, по последния тест вече си като мен! Laughing-У вас логический ум!
Скрит текст:
У вас доминирует левое полушарие!
У вас логический ум!

Вашими поступками движет логика. Вы очень хорошо организованны, любите порядок, всегда соблюдаете графики и сроки. Вы хорошо воспринимаете информацию на слух и редко совершаете ошибки, так как шаг за шагом идете к своей цели, следуя алгоритму.

Вашим поведением управляет любопытство. Вы всегда хотите докопаться до сути вещей и полагаетесь только на достоверные данные.

Вы непревзойденный мастер решать любые проблемы.

Похоже на вас? Поделитесь своим результатом в комментариях!
Аз гледам(по скоро слушам Grinning) 2 индийски сериала м/у другото докато шетам или готвя! Peace

# 451

от вчерашния шопинг - Туба в мола

Хайде, къде сте?
Аз днес имам време, вас ви няма да си хортуваме...

# 452
# 453

пишут про выход Тубы в торговый центр , что она своей красотой , естественным поведением и простотой в общении удивила людей )))

Прекрасна!  Hug

------------------------

Гюлнем си е купила билет, и отива да гледа "Джунглата"

------------------------------------------

Последна редакция: вт, 24 ное 2015, 15:49 от Lina_4

# 454
Привет Hug

Докато се наканя ,слагам нещо ,пак сте ме изпреварили Joy Joy,хайде пак наново  нещо слагам,какво да се прави Joy Joy Joyда няма повторения.

По поредния тест
Скрит текст:
У вас одинаково развиты оба полушария!

Ни одно из полушарий вашего мозга не доминирует над другим. У вас идеальный баланс творчества и логики.

Вы разносторонне развитый человек. Вы реалист, но в то же время часто мечтаете. Вы одинаково хорошо справляетесь с любыми задачами. Поздравляем, у вас есть некоторое преимущество над остальными людьми!

Да си спомним за Фреди Меркюри.Днес се навършват 25 год от смъртта му.
/www.youtube.com/watch?v=IHRd0R-uKHc

Линка HugЗлати Hug

# 455

Хайде и един с дясно полукълбо. Hug

Скрит текст:
У вас доминирует правое полушарие!
У вас творческий ум!

Вы человек эмоциональный и больше доверяете чувствам, а не здравому смыслу. У вас очень сильно развиты интуиция и природное любопытство. Вы лучше воспринимаете информацию визуально, чем на слух.

Очень часто вы неправильно расставляете приоритеты и опаздываете. Вы склонны к творчеству, поскольку именно в нем отсутствуют всяческие границы и правила и есть простор для самовыражения.

Мы угадали? Поделитесь своим результатом в комментариях!

# 456
О, моя любим Фреди!  Cry
Страхотен е! Той и Куин са ми е в топ 3  на любимците!  Hug

Имаше шоу...

и то трябва да продължи...

Последна редакция: ср, 25 ное 2015, 06:38 от Lina_4

# 457
Здравейте Hug

Поредната, но за най-важните за бранша награди церемония отмина. Това че е номиниран за Еми си е голям успех за Енгин  smile3501Не случайно толкова хора се разходиха до НЙ. Линка thumbsup

КЧ трябва да е много доволен - 2 поредни години актьори от негови проекти стигат до върха, при това неслучайно. Отбелязаха го и организаторите - Туба играе и в двата проекта.

КПА беше поредният успешен проект за Туба, но за Енгин му донесе много при това сериозни и международни награди. Както сам отбеляза в началото - късметлия е и с проект, и с партньорка. Дано късметът не го напуска и занапред!

И още на вълна Емми и отзвука.

Кой  ли е господинът newsm78 Може би е от придужаващите лица. Снимките с него не са от Емми 2014,  а от церемонията по награждаването на най-продаваните проекти (4.2015).

Днес много скрити и линкове Hug Може и нещо да съм пропуснала Peace

От дясно полукълбестите съм. Уж трябва да ме водят емоциите, ама картата на живота друго ми говори успешен бизнесмен, при това единственият едноок - поп каро Mr. Green

Вичи е напомнила за годишнината на Фреди М. Исках да сложа темен клип. Имаше един от ПС и The Great Pretender, но не го открих. Попаднах на друг с песен, която харесвам.

с превод http://www.vbox7.com/play:d6ec2808?p=favourites&id=4087210

# 458
Баги  Hug а кой го знае господина!? То куцо, кьораво и сакато се накачули по известните актьори за да си създаде връзки и популярност! На мен не ми хареса такава навалица, като че всеки се стремеше да откъсне парче от баницата.  ooooh! Ама такива са балканските ни нрави...
"Един да си пие, друг да му плаща, какво да се прави, балкански синдром..."

А, бе, нашите сериални партньори да не си менкат сините смокинги?  Joy  Или в южната ни съседка само този цвят признават за наистина официален...или шивачът е един и същ...  Joy
Е, и на двамата им отива.  Laughing

# 459
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

Още нови снимки на Туба са излезли  Simple Smile - страхотна е  Peace
Не е типичната звезда  Wink - ама то, такава и не бих харесала де  Simple Smile

Хайде и един с дясно полукълбо. Hug

Скрит текст:
У вас доминирует правое полушарие!
У вас творческий ум!

Вы человек эмоциональный и больше доверяете чувствам, а не здравому смыслу. У вас очень сильно развиты интуиция и природное любопытство. Вы лучше воспринимаете информацию визуально, чем на слух.

Очень часто вы неправильно расставляете приоритеты и опаздываете. Вы склонны к творчеству, поскольку именно в нем отсутствуют всяческие границы и правила и есть простор для самовыражения.

Мы угадали? Поделитесь своим результатом в комментариях!

Саби  Hug последните тестове ни групират все заедно с теб и Баги  Hug

А на моето дясно полукълбо  Wink - това най му пасва  Joy Joy Joy

''Вы склонны к творчеству, поскольку именно в нем отсутствуют всяческие границы и правила и есть простор для самовыражения.''  newsm53

Надин, Линка  Hug може аз да съм по-романтично настроена от вас, ама... с тези Пътеки съм неразделна, а от днес сутринта имаме и нов епизод ( успях да го гледам преди работа, а сега - вече и с поне два варианта руски превод  Simple Smile) Какво да правя, като ми въздейства подобно на ПС - нищо друго не мога да гледам  Peace

А... щях да забравя хороскопа с картите - на мен ми хареса и наистина откривам верни неща там, че и не само за мен - проверих и други мои близки. За себе си само ще кажа това  Wink че съм туз си знаех  Joy Joy Joy, ама пък, че съм каро - не подозирах  Laughing ( а пък и едно сравнение са ми сложили с Пол Нюмън, като добрият вариант и Хитлер в злият гений  ooooh!) Е, аз съм си навярно в средата де  Wink

# 460
    Нова от Инстаграма й. Кой ли я е "нарисувал" върху стара с дългата коса? Thinking

Майа и Топрак:

Последна редакция: вт, 24 ное 2015, 21:43 от sabina_k

# 461
    Нова от Инстаграма й. Кой ли я е "нарисувал" върху стара с дългата коса? Thinking

Майа и Топрак:

Е, всичко очаквах, но че лебед ще гледа Мая и Топрак, това вече ме изненада!  Я веднага да си признава коя е! Joy Joy Joy Joy Joy

# 462
Баги  Hug а кой го знае господина!? То куцо, кьораво и сакато се накачули по известните актьори за да си създаде връзки и популярност! На мен не ми хареса такава навалица, като че всеки се стремеше да откъсне парче от баницата.  ooooh! Ама такива са балканските ни нрави...
"Един да си пие, друг да му плаща, какво да се прави, балкански синдром..."

А, бе, нашите сериални партньори да не си менкат сините смокинги?  Joy  Или в южната ни съседка само този цвят признават за наистина официален...или шивачът е един и същ...  Joy
Е, и на двамата им отива.  Laughing

Линка, господинът не е случаен. И в Истанбул, и в НЙ.  Thinking
А за "делегацията" - от една страна е нормално някои от тях да бъдат с Е. Все пак те са създателите на проекта. От друга защо не се разделиха - едните в Сеул, другите в НЙ newsm78 Явно НЙ е мястото за контакти, не Сеул. Енгин е живата им реклама, а дори само името на Туба продава. Много изтъркана фраза, ама вярна.

Снощи се зарадвах на визията на Енгин, но на снимките, които видях, смокингът му изглеждаше тъмно син. Това почти турско синьо, гарнирано с черно (и то не само реверите) хич не ми е по вкуса Peace
И на гуги също Peace За мъже това съчетание и повечко от един в друг цвят елементи ми е в повече, по-женски и някак демоде ми стоят Peace Ама артистични души.

За съвпадението - не разбирам от мъжка мода. Може и сините смокинги, гарнирани с черно, да са вечни и класика като дантелените черни рокли newsm78 А може това да е униформата на клуба на партньорите Joy Joy Joy

Тези дни една снимка на Туба се въртеше във фейса и в темата. Оказа се, че е фенът е отрязан:

Изледах преведения епизод на СГ. Позагуби си темпото и действах с мишката. Но скоро не бях гледала дизи, в което всеки да си играе своята игричка. Дори не двойнствена. Затова е и труднопредвидимо накъде ще се обърне вятърът.

ПП докато си дъвча сините костюмчета, е изскочило нещо по-интересно - Мая и Топрак са се появили в компанията на дебнещ лебед. Нормално, нали ятото ни е навсякъде Wink

# 463
  • AMS
Привет!!! Hug Hug Hug
Благодаря ви за споделеното!!! Peace Peace Peace
На много въпроси не съм отговорила, но да ме пишете в групата за Рио
За полукълбетата изоставам  Rolling Eyes  Дали и двете ми липсват  doh
Извинявайте за закъснението, но бях заета с последните събития IEMMY
и се изказах на друго място  Grinning
Във вашата компания искам да споделя -
Радвам се, че Туба израства непрекъснато и особено през последните месеци.
Натрупа още по-голям международен опит и вече е фактор.
Тя не е вече Аси, ... ,  не е и Елиф.
Тя е една съвременна лейди ТU !!!

И една новина ви нося  Grinning
Nadir Sarıbacak - Кобра,
играе в ВВ Кьосем - Бюлбюл ага >>>

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 24 ное 2015, 22:29 от *** Diva ***

# 464
Здравейте Hug
Поздрави за нощната смяна Hug
Денят се познава от сутринта, затова нека го започнем с чаша кафе и усмивка! Желая Ви ден с много настроение! Радвайте се на това, което имате и бъдете много щастливи!Не мисли за утрешния ден, той сам ще се погрижи за себе си."Погрижете се за днешния....Вземете щипка късмет, добавете усмивки, смесете с радост и ще имате един невероятен ден.

Всеки ден излиза по нещо за Туба,снимка нещо от пресата,така ,че е днес
можем да очакваме нещо ново.

Изгледах поредната серия на Всеки гони своята цел,Текин да притежава Гьонюл и поддържа със всички средства,това тя да не си възвърне паметта,с лекарства с внушения,бащата на Юсуф да си върне сина.Може би Юсуф ,адвоката и приятелката и ще  търсят упорито  Гьонюл.Трудно може да се предвиди каква ще бъде  следващата  посока на всичките герои,само Гьонюл ще търси упорито пътя към себе си.

Когато пробудиш сърцето си
Скрит текст:
Когато пробудиш сърцето си…

Когато пробудиш сърцето си – ще разбереш. Но не с разума. Със сърцето си...

Когато пробудиш сърцето си – ще прогледнеш. Но не само с очите. И със сърцето си...

Когато пробудиш сърцето си – ще потрепериш. От мисълта, че е можело да продължиш чак до края. Със спящо сърце...

Когато пробудиш сърцето си – ще простиш. На целия свят. Но най-вече на самия себе си...

Когато пробудиш сърцето си – ще си спомниш. Че някога си бил истински. И отново е време за това.

Когато пробудиш сърцето си – ще те заболи. Много. За спящите сърца около теб...

Когато пробудиш сърцето си – ще си разбрал. Че това е само първата крачка. Напред – към себе си.

Когато пробудиш сърцето си – ще я усетиш.
Точно там.
Право в сърцето...

...цялата Красота!
Тук вътре.

Хубав ден,дами. bouquet

Общи условия

Активация на акаунт