Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-220тема

• 53 745
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Явявам се за следобедното кафе, да ви е сладко!  Hug

Анталия. "Спомени на вятъра". Режисьор, София, оператор.

Скрит текст:
#RüzgarınHatıraları Antalya Film Festivali'nde!
#özcanalper #sofyakhandamirova #andreassinanos

Филмът е тази вечер от 21.30:

Скрит текст:
52. Uluslararası Antalya Film Festivali kapsamında "Rüzgarın Hatıraları", bu akşam(2 Aralık) 21:30'da Antalya KM'de.

Мерси за инфото  Hug  bouquet! И благодаря на всички, които са ме цитирали, Вичи  Hug!
За Бопай  Hug не се тревожете!~ Тя, и други момичета от руския форум, четат нашата тема, знаят, че слагам техни преводи и линкове към техни форуми.  Peace
Надявам се, че ни харесват за позитивния и добронамерен дух! Защото аз много ги харесвам, и четирите теми в контакта - Туба и Елмер, и дори темата на Енгин  и МураТуба!  Laughing Защото в тях цари забавен и колективен дух - много се различават от българските фенове на ЕА и МЙ! Нито обиждат партньорките, нито обиждат Онур! Представяте ли си!  Joy

Сега направиха нов форум за Туба и имате покана да се регистрирате и дори да пишете - може и на български! Ще се разберем!  Peace Ако форумът стане международен, ще е супер. Защото има преводи, и можем да споделяме това, което мислим.  Peace

Нека политиците ни се карат, нека делят света! Една турска актриса го събира!  Peace

http://tubabuyukustun.tforums.org/viewtopic.php?f=8&p=645#p645

За теста - нали не се съмнявате, че съм Алфа самец!  ooooh! Joy Joy Joy

Скрит текст:

Другите не съм ги правила. Нека оправим глутницата, пък после ще видим и останалите...  Simple Smile

Интересно, кой е господин-вампира!  newsm78

На мен на Онур ми прилича, а на вас?  Laughing

Може този да е

А може този...

В ТТ излезе някаква класация за сериал, можете да гласувате - http://www.marieclaire.com.tr/2015in-en-iyi-dizisini-seciyoruz/

# 646
  Поздрав от Озкан Алпер от преди 3 часа, но сега го видях:

Скрит текст:
Özcan Alper @oezcanalper  3 h.
rüzgârın hatıraları'nda eski bir rus şarkısı... teaser'da çok kısa bir bölümü vardı. https://www.youtube.com/watch?v=MCNvPwAfzdMhttps://www.youtube.com/watch?v=1vRYwaJC5FY

# 647
Привет! Hug Hug Hug

В темата съм отдавна!Изчетох ви. Hug Hug HugНаправих и теста и хоп нета изчезна! Laughing

Благодаря на Линка и Бопай,за интервюто с Онур! bouquet bouquet

Надин,Баги,Саби, за всяко споделено инфо! bouquet bouquet bouquet

За теста,като Баги и Надин-Альфа-Волчица
Скрит текст:
Альфа-Волчица
Вы – Альфа-Волчица! В волчьей стае ваше место рядом с лидером стаи – Альфа-Волком. Вы абсолютно равны в принятии решений, но в некоторых ситуациях вы имеете преимущество: о вас заботятся и оберегают, а также отдают лучший кусок добычи! Остальным волчицам остаётся только завидовать!

# 648
Здравейте Hug

"Всеки от нас има по едно сърце, което прелива от чувства. На някои от любов. На други от завист, алчност и омраза. В крайна сметка, щастието се състои в това, да разбереш, че си от първите." - /Силвия Кристъл /

Линка newsm10 за интервюто с Онур и благодарности на Бопай.

Благодаря на всички дами Hug  за всичко. bouquet

По теста        Омега
Скрит текст:
Вы — Омега! У вас мягкий покладистый характер и абсолютно нет никакого желания брать на себя ответственность в сложных ситуациях. Как правило, обычно вы позволяете другим принимать решения за вас. Вам не нравится риск и азарт, вы предпочитаете обучать детёнышей и ухаживать за пожилыми членами семьи. Иногда вас могут поддразнивать, но вы никогда не реагируете на это агрессивно. Вы очень важны для стаи, хотя бы потому, что вы делаете других более миролюбивыми.

По тест  2 Човек на настроението
Скрит текст:
В соответствии с вашими предпочтениями в музыке, вы — человек настроения! Вы любите классическую музыку, но иногда с удовольствием слушаете поп и инди. Обычно вы довольно сдержаны, но при желании можете зажечь на танцполе на всю ночь!

По тест 3 Вячеслав Тихонов

Скрит текст:
Своими благородными манерами, аристократической внешностью и внутренней сдержанностью вы напоминаете великолепного Вячеслава Тихонова. Этот разноплановый актёр сыграл немало выдающихся ролей, но особенно хорошо ему удалась роль разведчика Штирлица. Вы тоже являетесь большим интеллектуалом и просто обожаете разгадывать загадки, которые преподносит жизнь.
Здорово! Поделитесь результатом с друзьями!

Поздравче за дамите

# 649

Интересно, кой е господин-вампира!  newsm78

На мен на Онур ми прилича, а на вас?  Laughing

Може този да е

А може този...

Линка, то на изредените лица все са им големи носовете, как да разберем #Crazy Wink

Неслучайно Онур говори със супрлативи за екипа. Сред многобройните филми на оператора Андреас Синанос му открих едно познато ми заглавие "Над покривите на Париж" на режисьора на "Тясната рокля" с участието на Мишел Пиколи.
Композиторът François Couturier е френски пианист и джазкомпозитор. От видяното и прочетеното за СВ и музиката на Фр. Кутюрие ми стана ясно защо точно той е избран. Предлагам ви един клип с негова музика, подходяща за сезона:

По музикалния тест съм лакомник:
Скрит текст:
Гурман
Ваши вкусы в музыке указывают на то, что вы – настоящий гурман! В музыке вы прежде всего ищете комфорта и вдохновения, поэтому вам нравится и классика, и рок-н-ролл, и этно, и ещё многие направления. Главное для вас – это оригинальная мелодия и красивый вокал. В жизни вы тоже цените разнообразие и телесные удовольствия: вкусную еду, массаж и секс.
а по филмовия:  Элина Быстрицкая
Скрит текст:

Вы напоминаете одну из самых красивых женщин советского кинематографа – Элину Быстрицкую. Эта красавица давно вошла в число легендарных актрис Советского Союза. Красивая, настоящая, статная, гордая и неукротимая – вот какой запомнили её зрители. Как замечательно, что все эти качества имеются и у вас!

Вичи да му мисли като единствената омега. Трябва все да е на линия, алфите може да се редуваме Wink

# 650

Скрит текст:

smile3503 newsm47 newsm62

Скрит текст:

Просто ёжик у окошка.
Никакой политики, никаких соплей, никакой философии.
Ёжик. У. Окошка.

newsm53 newsm03 smile3503

Музикален тест

Скрит текст:
Гурман
Ваши вкусы в музыке указывают на то, что вы – настоящий гурман! В музыке вы прежде всего ищете комфорта и вдохновения, поэтому вам нравится и классика, и рок-н-ролл, и этно, и ещё многие направления. Главное для вас – это оригинальная мелодия и красивый вокал. В жизни вы тоже цените разнообразие и телесные удовольствия: вкусную еду, массаж и секс.

Филмов тест
Скрит текст:
Элина Быстрицкая
Вы напоминаете одну из самых красивых женщин советского кинематографа – Элину Быстрицкую. Эта красавица давно вошла в число легендарных актрис Советского Союза. Красивая, настоящая, статная, гордая и неукротимая – вот какой запомнили её зрители. Как замечательно, что все эти качества имеются и у вас!

Чакаме трейлър на "Тясната рокля"

Последна редакция: ср, 02 дек 2015, 19:50 от Lina_4

# 651

Нова снимка

И още от "Тясната рокля". Изглежда че има трейлър, ще го открият, надявам се... Laughing

https://ijsbergmagazine.com/cinema/article/32280-hiner-saleem-le … ma-kurde-en-exil/

# 652
Здравейте Hug

Линка, за всеки случай. Peace

Нова снимка

И още от "Тясната рокля". Изглежда че има трейлър, ще го открият, надявам се... Laughing

https://ijsbergmagazine.com/cinema/article/32280-hiner-saleem-le … ma-kurde-en-exil/

# 653
Благодаря, Вичи  Hug!
Когато са снимки само, като в случая, не е страшно и да изтрият поста, все някой после ще ги сложи. По-важно е, когато има превод или споделяне на мисли, като се изтрие, трудно се възстановява. Peace

Оказа се, че не са от трейлър снимките, а от презентацията на Туба на наградите Джузепе Шака.
Ето го клипа.  Peace

https://youtu.be/DFjSZNQhwAE

# 654
  • Русе
Здравейте момичета - новинарки!  Hug

Страхотна изненада сте ни подготвили и днес  Crazy

БЛАГОДАРЯ на всички дежурили!  bouquet bouquet bouquet

Нова снимка

А като видях толкова много и хубави снимки...  ooooh! забравих какво щях да отразя и от прочетеното до тук  ooooh!

Добре поне, че тестовете са ми заредени, та...  Wink няма как да ги забравя  Joy Joy Joy

За глутницата съм... ГАМА (  ooooh! забравих друг имаше ли от моята черга  Embarassed)

Скрит текст:

Като ме питаха  Thinking си избрах риж цвят... - къде ме пратиха после  newsm78

Вы – Гамма. Из таких как вы состоит волчья стая. Без вас она не просуществовала бы и дня. Пусть другие командуют, а вам нравится спокойно жить, делать своё дело и наслаждаться каждым днём. Вам очень нравится чувство общности и ощущение, что рядом с вами всегда верные друзья и близкие родственники. Вместе вы можете добиться всего, чего пожелаете!

За руските звезди обаче съм хем много доволна, хем се чудя защо ме питат мъж или жена, като накрая се оказа, че... съм актьор, ама пък кой  Crazy Да си призная много го харесвах навремето - Александър Абдулов  Simple Smile ( толкова, че зная даже и че негова съпруга беше Ирина Алферова, и... че за жалост той вече не е сред живите)

Скрит текст:
Понеже снимките от този сайт не се виждат, потърсих друга за нагледност  Wink

Вы похожи на «принца советского кинематографа» — великолепного Александра Абдулова. Как и его романтические герои, вы отличаетесь как внешней привлекательностью, так и духовной наполненностью. Вы верите в торжество справедливости и готовы сражаться за высокие идеалы!

И накрая музикалния тест - там май сме болшинство  Wink човек на настроенията  Peace

Вичи  Hug и ти си цитирала Линка  Hug, ама...  Wink нищо няма да трия  Simple Smile

# 655

Туба  е в Анталия. Ще има и видео, по-късно

# 656

СВ току що е започнал - 21.30.

# 657
# 658
# 659

Общи условия

Активация на акаунт