Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-220тема

• 53 741
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря, Вичи  Hug!
Когато са снимки само, като в случая, не е страшно и да изтрият поста, все някой после ще ги сложи. По-важно е, когато има превод или споделяне на мисли, като се изтрие, трудно се възстановява. Peace

Оказа се, че не са от трейлър снимките, а от презентацията на Туба на наградите Джузепе Шака.
Ето го клипа.  Peace

https://youtu.be/DFjSZNQhwAE
Следваща стъпка Холивуд. Е, вече беше в Лос Анжелис. Предстои партньорство с холивудачани. Не бързаме. Пътят е към световните екрани.

https://vine.co/v/iWv6QxeXVTO

Линка, във вихъра си тази вечер Hug На снимките има логото на наградите на Ватикана, ама кой да гледа в ъгъла, радвахме се на снимките. Ще си чакаме Роклята. Жалко, че Hiner Saleem не е като Ферзан бей. Сигурно са имали с Туба среща в Париж, ама не са се похвалили Wink

И Сабинка вече е в Анталия Hug

# 661
# 662
# 663
  • Русе

Амиии  Wink пък хубава двойка са двамцата - на мен ми харесват, ходят си  Peace

Саби, Линка  bouquet bouquet благодаря ви за бързите реакции и прекрасните снимки  Simple Smile

Сега...  Wink остава и някое видео или пък  Simple Smile награждаване  Peace

# 664
  Линка, туитърът нещо ми се е прецакал. Половин час откакто съм си дошла и кликвам на 500 и няколко туита, чакам да се заредят и отново 600 и няколко, 500 и няколко, 600+ и изобщо не мога да ги видя. Не може толкова да се появят за минута. Само тагът на Туба уж работи нормално. Извинявай, но те оставям да ловиш. Hug

Engin Akyürek_Panamá @EnginPanama  14 min.
Engin Akyürek_Panamá ретвитнул(а) Maisha Masal
hermosa #TubaBüyüküstün  

# 665

Препълнената зала на фестивала в Анталия

Фестивална среща

Ферзан бей в италианската преса

http://cucina.corriere.it/speciali/2015/food-issue/cards/ferzan- … _principale.shtml

# 666

Амиии  Wink пък хубава двойка са двамцата - на мен ми харесват, ходят си  Peace

Саби, Линка  bouquet bouquet благодаря ви за бързите реакции и прекрасните снимки  Simple Smile

Сега...  Wink остава и някое видео или пък  Simple Smile награждаване  Peace

Цвети, наградите са може би в неделя. Сега е прожекцията/представянето на СВ. Hug

# 667

Всички са забелязали, че Туба си е направила прическа.  Joy
Голямо обсъждане пада. Косата й е пораснала.  Simple Smile

# 668
  Рестартирам. Не става и не става. Cry

# 669
Линка, Сабинка newsm51

# 670
Здравейте, момичета и от мен

Рали, Надин, Вичи, Цвети, Линка, Злати, Саби, Баги  Hug Hug Hug

И днес сте заредили страниците с прекрасни снимки, новини, клипчета и колажи на Туба, СС  от Париж, Анталия, както и кадри от ТР.
Линка и Вичи   bouquet и днес сте били нашите очи и уши в ТТ и др.соц.мрежи

Интересно какви ли ще са отзивите на публиката след премиерата на СВ? Thinking А ние кога ли ще можем да го видим? newsm78 Ама съм и нахална - току що му е минала премиерата и аз  - хоп да го видя. Че и защо не и с превод smile3502 Сигурна съм, че и това ще стане  Peace

Колкото до молбата ви за разказа за Индия - ще ви го предоставя, но ще е след 15.12  Peace Сега ако ви го сложа ще е без картинки. Предполагам ще ви е по-интересно  да четете и  виждате и снимки (ще гледам да не са същите).Обещавам Peace
Баги Peace наистина Индия притежава някаква магия, която те тегли да отидеш и да видиш още и още. Следващия път може и да те взема с  мен Whistling Flutter

Понеже времето ми е кът направих само теста на Баги, където и аз съм от групата на алфа-вълчиците

Радост за очите са ми снимките с Туба и Онур от Анталия yes Сега да очакваме и някоя награда, нали Heart Eyes еле за "Джунглата", еле за СВ  newsm03

Лека нощ!  Sleeping

Последна редакция: ср, 02 дек 2015, 23:50 от kanti

# 671
  • Русе
Канти  Hug когато можеш, тогава ще ни разкажеш  Peace, ама със снимки  Laughing Ние знаем да чакаме  Wink и обикновено след дългото очакване и... полученото е по-прекрасно отколкото сме го мислили  Laughing

Саби  Peace добре е, че уточни кога ще дават наградите, то  Wink не, че сме мислили, че ще са днес, ама и не знаех кога точно ще са - затова и пиша, че чакаме  Laughing

А сега вече е време за сън - лека нощ и от мен!  Hug

# 672
Минавам и аз по късни доби да благодаря за всичко споделено тази вечер! Hug Hug Hug

Линка HugСаби Hug за инфото от туитър и новите снимки!Страхотни сте! bouquet bouquet

Канти Hug,когато имаш възможност! Laughing

Чудехме се Туба къде е-още в Париж или вече е в Истанбул,а тя в Анталия! Laughing

ПП Утре сутринта ще пътувам,да не ме търсите! Wink

smile3524

# 673
# 674
Добро утро!  Hug

Рано пиле, рано пее и рано го колят...  ooooh!
Тази сутрин побързах да видя докъде са стигнали нещата, и видях, че Баги  Hug е довършила репортажите от събитието.  Peace
Ако искате да видите всички клипове - ето ги на едно място

https://vine.co/u/1263862334494048256

Девойката ни е била уморена снощи, за пръв път я виждам с размазан грим. Изобщо със грим !  Joy

Мундомакс отново напомнят, че от 8.12. започва излъчването на КРА в САЩ.

В ТТ са направили разследване и са познали снимката, която Туба сложи в инстаграма си преди дни

Може да е от плакат на Тясната рокля?  newsm78

Остана да ви пожелая прекрасен ден и да сложа една снимка, която много ми хареса!  Hug

Оставям ви да се грижите за новини, аз имам малко друга работа днес!  Peace

Последна редакция: чт, 03 дек 2015, 07:04 от Lina_4

Общи условия

Активация на акаунт