Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-220тема

• 53 735
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте HugЛинка HugНеуморна си newsm10
Благодаря на Сабина Hug,Баги Hug за уловените мигове.
Канти HugЦвети HugНадин HugЗлати Hug, smile3501
 ако някоя дама съм пропуснала ,извинявам се  Grinning

Възможностите в живота са много. Животът обаче е един...
Пожелавам Ви спокойствие и красиви мисли да изпълнят деня Ви!
 Успешен четвъртък!

Бопай Hugе превела част от публикацията за Туба в индонезийската преса.

Скрит текст:
   В статье пишут: Красавица Туба, известная в Индонезии, по сериалу "Любовь Элиф" (КПА) не только красивая женщина и прекрасная актриса, но и любитель читать книги. Недавно в своем инстаграм, Актриса разместила книгу Элиф Шафак "40 правил любви". Тем самым Туба, прорекламировала этот международный бестселлер на весь мир, среди своих фанатов.
       О чем думала Турецкая Звезда когда читала эту книгу? Скорей всего о своих близнецах Топрак и Майе. Ведь в инстаграм, под книгой Туба сделала надпись: Они подобны двум семянам, которые высаживаются бок о бок, но каждый из них вырастает отдельным растением, которые сильно отличаются друг от друга.
источник: http://smeaker.com/h... ... adi-baper/ от 30.09.15
перевод: Bopay  

Това е кратко видео от "Тясната рокля"

https://video-frt3-1.xx.fbcdn.net/hvideo-xtf1/v/t42.1790-2/12333491_552792614875852_290877301_n.mp4?efg=eyJybHIiOjM4NywicmxhIjo1MTIsInZlbmNvZGVfdGFnIjoidjNfNDI2X2NyZl8yM19tYWluXzMuMF9zZCJ9&rl=387&vabr=215&oh=20f6aeaf28d26cf815a2be81287a522f&oe=565FEF8B

Хубав ден ,дами bouquet

# 676
  • Русе
Добро утро!  Hug

Баги  Hug продължила си с  репортажите до късно.  bouquet

Линка, Вичи  Hug а вие от ранна утрин почвате с нова информация  bouquet

Аз да добавя само нещо забавно от ТТ и...  Wink поемам към реала ( този месец за мен е много натоварен и времето ми тук е все откраднато, ама...  Wink нали е за хубаво, после като ми премине зора и ще наваксвам  Simple Smile)

Прекрасен и много успешен да е денят за всички ни.  Peace

# 677
# 678

Девойката ни е била уморена снощи, за пръв път я виждам с размазан грим. Изобщо със грим !  Joy

С такива очи и размазан грим, се излиза от кинозалата, когато силно се почувства магията на някой филм Grinning Силно се надявам това да е въздействието и на СВ.

Хубав ден на всички!  Hug

# 679
  Здравейте! Hug

Благодаря за всичко споделено! Hug Имена не изреждам , за да не изпусна някой. Peace Баги е завършила репортажа, когато аз отдавна бях в обятията на Морфей. Innocent Hug
Сега ще ви изчета, че снощи минах като влака-стрела и не знам, какво сте сложили. Peace
  Цвети,, днес ще уточня, кога свършва фестивала в Анталия. Peace От интервюто с Онур се разбира, че участват в международната секция, но от туитнатото от фестивала разбрах, че и в националния конкурс се съревновават.
  Линка, не знам, как разсъждава Керем Чатай, но че има лоби в Сеул и в ИЕММИ не се съмнявам. Като разбрах, че няма да има нов проект с ЕА, се усетих, че изненадата е или Сеул, или ИЕММИ. Т.е. тогава е знаел поне за едното, а може и за двете. Може и да го задоволяват само номинациите като реклама на проектите му. Аз поне не усещам много, много да се отпуска финансово за по-големи постижения в конкурсите и фестивалите. Сценаристката, която бе на снимките и в антуража, е била по работа в САЩ и май дойде и тя да се отърка в славата. Видях Окан Джан. И той долетя на връщане от МИПКОМ Канкун по същата причина. Не ми хареса клипа, презентиращ Енгин. Доста място зае първа серия - Ван, награждаването, дългото взиране в Сибел при мястото на престъплението...Нито презентираха сериал, нито героя Омер. Можеха да вмъкнат и добре обмислен и изигран комичен момент в самолета в 4 серия, поглеждането в шпионката в Рим - хем показва друга черта на героя и игра на актьора, хем връзваше заиграването на ГГ. Все пак от около 110 екранни часове имаха богат избор. Не мисля, че някой от ИЕММИ го изгледал сериала и направил клипа. Stop Спирам, че ме чака тръстика, а имам да досложа набелязани неща.
  Първо: надин ако е стигнала 400 епизод следващата седмица и се чуди, какво да гледа - идват й на крака в Пловдив "Филмови дни Лукс"специално за нея (имам предвид последната дума в заглавието - киномани Peace

http://www.europarl.bg/bg/news_events/media/press-release/2015/n … movi-dni-lux.html

Нещо "жълто": Ойкю Челик се е поразвела.

Скрит текст:
Öykü Çelik’in evliliği kısa sürdü! Çift aniden neden boşandı? http://dlvr.it/Cvcg8y  

Няма как да не ти се размаже гримът след толкова пътуване Париж-Истанбул-Анталия:

Хубав и спорен ден! Hug На пътуващите - лек път! Hug

Латинска Америка направили клип, а аз още не мога Embarassed:

# 680
Здравейте Hug

Не знам Туба дали се е разчувствала и дали въобще гримът е размазан или снимката не е на фокус newsm78 А и дали човек може да се разчувства, след като е много, ама много навътре, че и участник в историята, а и я е гледал поне веднъж Thinking Или наистина филмът е много силен newsm78
Доста четох за историята, за мотивите и идеите на авторите, за създателите на филма, познавайки играта на ГГ, предвид и подкрепата на проекта от сериозни филмови институции, очаквам силен филм. Всички предпоставки са налице. Въпросът е как се е получило. Но, както беше писала Надин, едва ли ще бъде от най-гледаните. Гледаемостта за някои е признак за успех. Аз ще чакам отзивите на  критиката и приемането на филма по световните фестивали.

И понеже тези дни за мене героят на СС е Онур, което няма общо с популярността на Туба. Колкото и да съм запленена, не мога да пренебрегна достайствата и таланта му. Без Туба сигурно нямаше да е толкова известен, но и толкова мразен и отричан, но професионалистите и безпристрастните ценители и преди нея го бяха забеязали и оценили.
Излезло е списанието с интервюто. Дали е същото, което вече четохме newsm78 Поне заглавието е  различно:
ИСТИНСКИ ДЖЕНТЪЛМЕН
Няма да ви изненадам, но на фона на прехвалените, виртуални партньори, той наистина се държи така. Покрай натрапчивите фенски фантазии често ги сравнявам, нали уточних, че съм толерантна Wink  Глупаво е - чуждият, личен избор не би трябвало въобще да се обсъжда, нито с -, нито с + Embarassed Трябва само да се уважава.

Простете за невежеството ми, кой е Окан Джан, гуги не беше отзивчив newsm78

И един интересен стоп кадър с Елиф. Фейсът ми го напомни:

Денят е слънчев, дано да е и усмихнат Hug

# 681

Отзиви:

http://akilhaberajansi.com/309-film-festivaline-yogun-ilgi.html

Фестивалът свършва в неделя на 6 декември. Тук се вижда (вляво менюто - втори и трети ред), че СВ е в двата конкурса.

http://antalyaff.com/programs/films

Снимка с фенка.

П.П.  Окан Джан (Okan Can - правилно ли го превеждам? За фамилията съм сигурна покрай Чиче) е President (председател - предполагам да директорския съвет) и СЕО (изпълнителен директор) на ITV Inter Medya. Един вид и питата, и ножът са при него. Парите имам предвид. Peace

https://www.linkedin.com/company/itv-inter-medya

Ще потърся снимката с него в кадър на 23 ноември.

Последна редакция: чт, 03 дек 2015, 13:37 от sabina_k

# 682

Явно с грима всичко е било наред Wink

ПП
Сабинка, пак си се редактирала, та и аз ще отговоря в пуснатия вече пост Peace
Благодаря за отговора Hug Той не беше ли в Кан newsm78

Последна редакция: чт, 03 дек 2015, 13:40 от Bagi

# 683

Последна редакция: чт, 03 дек 2015, 13:49 от sabina_k

# 684

Ето я снимката. Мисля, че не съм се припознала. Да, беше в Кан, после беше с директора по търговските въпроси на Канал Д в Канкун на тамошния МИПКОМ, че даже го вкараха в някакъв експертен съвет ли...нещо подобно за такива форуми-пазари. Thinking

# 685

Ето я снимката. Мисля, че не съм се припознала. Да, беше в Кан, после беше с директора по търговските въпроси на Канал Д в Канкун на тамошния МИПКОМ, че даже го вкараха в някакъв експертен съвет ли...нещо подобно за такива форуми-пазари. Thinking
Като съм тръгнала да питам, да продължа. Коя е дамата: фенка, актирса или и тя е от делегацията newsm78

Тези снимки ми харесаха, та ги слагам без цитат Peace

# 686
Едно видео от снощи:
http://m.haberler.com/ruzgarin-hatiralari-filmi-izleyiciyle-bulu … tm_medium=twitter

Дано някой ни попреведе нещичко:

# 687
Единственото, което ме учуди снощи в Туба, беше черния цвят на ноктите  и. Иначе  роклята я приех лесно, защото вече съм забелязала как тя подбира тоалети във връзка със събитията. Във Ватикана например, докато не я видях до религиозни хора, не бях направила връзка между свободно нагъната рокля и свещеническите одежди.

Хем си е тя, хем е в тон със заобикалящите. Затова предполагам, че и роклята от снощи има някакво отношение към героинята и и към филма.
За СВ нямам засега мнение. Единственото което си спомних докато гледах трейлърите беше, че преди време пред думата "филм" имаше определение "художествен" Grinning

# 688
Привет Hug

Хубав следобед 

Поздравче/www.youtube.com/watch?v=Qcl1YJVyYvQ

Надин Hug

# 689
Здравейте! Hug Simple Smile

Вичи, Баги, Лина, Злати, Сабина, Цвети, Надин, Канти, Hug Hug Hug

Много хубави снимки от Анталия. Heart Eyes Хубава жена, прекрасна двойка! newsm51

Не мога да не повторя, че и може би потретя някои снимки, но е трудно да си избереш най-хубава. Peace

И разбира се колажът на Канти. smile3501

И сега любимите тестове Laughing

Скрит текст:
Гамма
Вы – Гамма. Из таких как вы состоит волчья стая. Без вас она не просуществовала бы и дня. Пусть другие командуют, а вам нравится спокойно жить, делать своё дело и наслаждаться каждым днём. Вам очень нравится чувство общности и ощущение, что рядом с вами всегда верные друзья и близкие родственники. Вместе вы можете добиться всего, чего пожелаете!

Скрит текст:
Наталья Варлей
Вы так похожи на комсомолку, спортсменку, отличницу и просто красавицу Наталью Варлей! Несмотря на то, что в глубине души вы всегда стремитесь к совершенству, в общении вы часто напоминаете милого и наивного ребёнка. Ваша детская непосредственность покорила сердца многих мужчин, но вы не торопитесь с выбором, прежде всего стремясь стать настоящей личностью.

Скрит текст:
Гурман
Ваши вкусы в музыке указывают на то, что вы – настоящий гурман! В музыке вы прежде всего ищете комфорта и вдохновения, поэтому вам нравится и классика, и рок-н-ролл, и этно, и ещё многие направления. Главное для вас – это оригинальная мелодия и красивый вокал. В жизни вы тоже цените разнообразие и телесные удовольствия: вкусную еду, массаж и секс.

Приятен следобед и до довечера. wavey Hug

Общи условия

Активация на акаунт