Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparça-Твоят мой живот "~Тема 106

• 108 792
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Тониииииии...гледай какво чудо е около нашто момче...ония хубавици от снимката са нищо... Naughty

Направо истерияяяяя... охраната едвам го опазва newsm09 newsm09 newsm09

https://youtu.be/_DEJe5nYeBo

# 661
  • Бургас
Тониииииии...гледай какво чудо е около нашто момче...ония хубавици от снимката са нищо... Naughty

Направо истерияяяяя... охраната едвам го опазва newsm09 newsm09 newsm09

https://youtu.be/_DEJe5nYeBo

Леле, леле, леле,  newsm09, мъже, жени, деца.......................... Няма Дидем, нямаяяяя

# 662
Добро утрооооооо...момичета Hug Hug Hug Hug Hug

Кафенце...
Hug

Честит празник на вси4ки именници! Heart Eyes

# 663
Мерабааа къзларки dancing dancing kiss kissоще Джихан другарки Hug Hug HugСтигнах до някъде на последния болюм Thinkingи както казва Арфи Heart Eyes Hugвсе едно гледаме игрален филм PeaceНякой ако се е светнал,защо толкова бързо Дилара сдаде влстта newsm78 newsm78

# 664
  • Бургас
Мерабааа къзларки dancing dancing kiss kissоще Джихан другарки Hug Hug HugСтигнах до някъде на последния болюм Thinkingи както казва Арфи Heart Eyes Hugвсе едно гледаме игрален филм PeaceНякой ако се е светнал,защо толкова бързо Дилара сдаде влстта newsm78 newsm78

Здравейте, мисля, че:
1) Джихан я изненада /съвсем обмислено/, а тя никога не иска да се изложи пред другите, особено пред подчинени/простолюдието/. Как само я приспа с тази изказана похвала, че се е справила!!!!! smile3521
2) Тя сама прецени, че така за нея е по-добре и по-спокойно. Едно е да управляваш /най-вече правилно/една огромна компания, друго е да критикуваш. smile3513
3)Дилара е страхлива. Тя е смела в изискванията към другите в битовизма, но никога не е ръководила такъв бизнес. Ами, ако се изложи?! В началото зад гърба й беше адвокатката, тя дори я подтикна да вземе властта, а на събранието я остави самотна и неуверена какво, всъщност, иска.smile3507

# 665

Здравейте, мисля, че:
1) Джихан я изненада /съвсем обмислено/, а тя никога не иска да се изложи пред другите, особено пред подчинени/простолюдието/. Как само я приспа с тази изказана похвала, че се е справила!!!!! smile3521
2) Тя сама прецени, че така за нея е по-добре и по-спокойно. Едно е да управляваш /най-вече правилно/една огромна компания, друго е да критикуваш. smile3513
3)Дилара е страхлива. Тя е смела в изискванията към другите в битовизма, но никога не е ръководила такъв бизнес. Ами, ако се изложи?! В началото зад гърба й беше адвокатката, тя дори я подтикна да вземе властта, а на събранието я остави самотна и неуверена какво, всъщност, иска.smile3507

Здравейте,

Пропуснах доста от епизодите, от втори сезон нямам и един гледан, но смятам да продължа оттук нататък, 44 прегледах днес, видях Харун. Понеже много хубаво сте обяснили поведението на Дилара, в началото, когато върна Dark group на Джихан, искам да попитам защо Харун се е завърнал, какво общо са имали с Джи и Ди преди време, научих, че сестра му е починала, и изглежда мисли за виновен Джихан за да е така настроен срещу него. Или защото му е отнел Дилара на младини?  И последен въпрос , какво става с Хазал, на подобрение ли са нещата или не. Ще се радвам да получа отговор.

# 666
Светлич  Hug Heart Eyes Grinning, Зари  Hug Heart Eyes Grinning, оставям ви, че съм отпочнала да украсявам.....

Ама, че харем!!! smile3521

Светле  Hug Арфи Hug

То и покрай Ча нема толкоз харем , колкото при Ерко  hahaha
 Я не знам Ерко да е залитал  с други жени  smile3506

Тони   Добре дошла и от мен  Hug

Тини Hug новичък  Джони Деп  :mrgreen

Последна редакция: ср, 09 дек 2015, 16:53 от femmi2

# 667

Здравейте, мисля, че:

Здравейте,

Пропуснах доста от епизодите, от втори сезон нямам и един гледан, но смятам да продължа оттук нататък, 44 прегледах днес, видях Харун. Понеже много хубаво сте обяснили поведението на Дилара, в началото, когато върна Dark group на Джихан, искам да попитам защо Харун се е завърнал, какво общо са имали с Джи и Ди преди време, научих, че сестра му е починала, и изглежда мисли за виновен Джихан за да е така настроен срещу него. Или защото му е отнел Дилара на младини?  И последен въпрос , какво става с Хазал, на подобрение ли са нещата или не. Ще се радвам да получа отговор.
мераба къз Hug Hug HugКакво да ти кажа мила newsm78Ние повече сме "разкази под шипковия храст Heart Eyes"налучкваме PeaceТака изглежда,влюбен е бил "ризата ми разкопчана ,вятъра ме вей,Хааарун бей"На мен също ми допада и харесва двойката Хаарун/Дилара Mr. GreenМного нежност,много любов струи от тоз Хаарун bowuuВключвай се често,хареса ми коментара ти Peace

# 668
Приветтттттттт...къзларкииии... Hug Hug Hug
Почти изгледах 43 епизод...после ще го довърша и шЪ сЪ изкажа... Laughing Peace Joy Joy Joy

Сестричоккккккк Hug...кви са тия  "разкази под шипковия храст  Heart Eyes",ааааааа  Naughty...каква обида само...тук таме схващаме по нещоо...и ...после на рускиииии...не ни обиждай,МОЛЯЯЯЯЯЯЯ... Praynig,че налучкваме... Naughty ....хи хи хи  hahaha....то и това понякога го има ,не отричам...ама  Naughty...смело мога да кажа ,че схващаме основните неща...даааааа... bowuu Joy Joy Joy

Фемиииии  Hug...ех ,този Джони Деп... #Crazy...опс Чачкоооо... Rolling Eyes Heart Eyes Joy Joy Joy май ти е изпил акъла... newsm78 Whistling Joy Joy Joy Joy Joy...голям сладур е... bowuu

Тониии Hug...напълно споделям това ,което си написала... bowuu Peace

Ванда Hug...Добре дошла при нас...и...да ти отговоря...
Още по време на студенските години...може би към края...Джи е имал връзка със сестрата на Харун...Хаял...но ,после са се разделии...явно по същото време и Харун е бил влюбен в Дилара,но тя му е отказала и двамата с Джи са се оженили ,защото тя е забременяла...И...през всичките тези години Харун обвинява Джи за смъртта на Хаял...демек тя се е самоубила ...блъснала с колата ,заради  Джихан...Аз обаче си мисля ,че не това е причината ,в смисъл ,че е злополука и рано или късно ще се докаже...просто Харун не е могъл да преглътне факта ,че Дито е предпочела Джихан....Днес гледайки 43 серия напълно се уверих в това...Харун е бил беден...също като Дениз...а богата Дилара, как ще се обвърже с бедняк... newsm78 ooooh! #Crazy...нееееее...това е невъзможно... Naughty bowuu

А...за Хазалчето newsm78...никаква промяна Naughty...злоба отвсякъдеее... #Cussing out

# 669
Привет, момичета!  Hug Heart Eyes Grinning Честит празник на Аните!  bouquet bouquet bouquet

Днес сте си хортували, искрено ви заблазявам, че сте се засекли.... Да видим сега аз на кои въпроси мога да отговоря, отзад напред:

a Wanda  Hug Grinning, понеже със Светлич сме писали по едно и също време и почти едно и също, слагам моите отговори в спойлер:
Скрит текст:
съвсем точно си усетила нещата за предишните взаимоотношения с Джи - приятели са били и Джи е имал краткотрайна връзка със сестра му, но нещата не са се получили, а след като Джи и Ди правят бебето и по тази причина се женят, сестрата на Харун се депресира до такава степен, че се самоубива с колата, която ѝ купува с намерението да я зарадва и измъкне от страданието. Да, Харун е бил влюбен в Дилара, но тя го е възприемала само като приятел, всички са били в една компания като студенти. 20г. Харун таи омразата си към Джи и следи ситуациите около него, смята го за виновен и се заричаше, че ще му отнеме всичко, вкл. и къщата, и съпругата. След появяването му в сезон 2 се свързва с Джандан, прави така, че тя се влюбва в него и я шантажира за действията ѝ, с които вредеше на сем. Гюрпънар. В началото се криеше от Джи и Ди, но направи всичко възможно да не вреди по никакъв начин на децата им. Най-хубавият момент беше преди 2 серии, когато Джи благодари на Харун за досегашната му подкрепа - за освобождаването от затвора, за паричната инжекция, но в крайна сметка му обясни, че му няма доверие, защото се появява от нищото и ако наистина му е бил приятел е щял да контактува с него през изминалите 20г., а той се е крил.

За Хазал, само предполагаме подобрение, определено има укротяване, вероятно поради факта, че усеща Джихан зад гърба си във всичко, но още не може да се каже, че личи трайно.....

Тони  Hug Grinning, благодаря, така и аз така усещам нещата за Ди .....

Тотиииии  Hug Grinning, има проблем с бързината на действие при тази двойка, но всеки чувства по различен начин.....

Светлич  Hug Grinning, Феми  Hug Grinning само да допълня, че жените от "харема" са приятелки на Дийдем, мисля, че са същите от рождения ѝ ден, дали и самата снимка не е от този ден..... newsm78

Последна редакция: ср, 09 дек 2015, 18:32 от arpha

# 670
 Светле Hug сложих го  да видити преобразен Чачко  за това  Mr. Green Peace Joy Joy Joy Joy

На други мацки   го е изпил  ooooh! Joy Joy Joy Joy

Снощи не можаха  прецакат Джихан и Гюлсерен със записа   Рахми плана се обърна срещу него  hahaha

# 671
Фемииии  Hug Grinning, още малко и ще гледаме много хубави моменти.....

# 672
ОООО...Арфиччччччччч...наработи ли сееее... newsm78
Фемии...готин е ,готин...Чачко... Peace
Сестричоккккк...забравих да ти споделя  Joy за Дирка и Харунчо...големи бързаци са ,брееее...първа ,втора среща и у креватяяяя  luvbed...моралната Дилара #Crazy ooooh!...дето хокаше и обиждаше Гюл ,че била ЛЮБОВНИЦА на Джи... ooooh! ooooh! ooooh!
В 43 серия Озан много добре обрисува майка си yes,за което шапка му свалям...но ,за това ,като догледам серията... bowuu

# 673
Фемииии  Hug Grinning, още малко и ще гледаме много хубави моменти.....

Това сигурно ще е снимка от 45 епизод... newsm78

# 674
ОООО...Арфиччччччччч...наработи ли сееее... newsm78
Фемии...готин е ,готин...Чачко... Peace
Сестричоккккк...забравих да ти споделя  Joy за Дирка и Харунчо...големи бързаци са ,брееее...първа ,втора среща и у креватяяяя  luvbed...моралната Дилара #Crazy ooooh!...дето хокаше и обиждаше Гюл ,че била ЛЮБОВНИЦА на Джи... ooooh! ooooh! ooooh!
В 43 серия Озан много добре обрисува майка си yes,за което шапка му свалям...но ,за това ,като догледам серията... bowuu
Фемииии  Hug Grinning, още малко и ще гледаме много хубави моменти.....

Това сигурно ще е снимка от 45 епизод... newsm78
 smile3521 smile3521 smile3521 Светлич,
Скрит текст:
по това време на годината душа не ми остава, знаеш..... както и да си планирам нещата, все възниква по нещо извънредно....

Много ми харесва и на двете снимки:

И наш убавец съвсем разчустван на тази:

Последна редакция: ср, 09 дек 2015, 19:08 от arpha

Общи условия

Активация на акаунт