Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparça-Твоят мой живот "~Тема 106

• 108 787
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • София
това е то хубавото на тези сериали един епизод гледам и ми става интересно  Grinning кога ще разберат , че са разменени  newsm78
Скоро, много скоро. Даже ако не се лъжа, Джансу ще разбере още в днешната серия.

# 76
товза е то хубавото на тези сериали един епизод гледам и ми става интересно  Grinning кога ще разберат , че са разменени  newsm78

Маги  Hug Grinning, добре дошла, в тази серия разбират със сигурност Гюрпънарови, всеки момент ще го видим, но Джансу мисля, в утрешната.... Много са кратки българските серии.... Оригиналната свършва точно с момента, в който Джансу разбира.....

Много ми допада гласа на дубльорката на Гюл. А Керъл е попрекалила с розовото по лицето....  ShockedJoy

Последна редакция: вт, 10 ное 2015, 20:17 от arpha

# 77
  • София
В утрешната значи. Подвела съм се тогава по промото. Те не са ли серия за серия, или седмични бяха?

Бях забравила каква досада е Кериман  ooooh! Mr. Green

# 78
А аз сега се сетих за сцената когато си лягат вечерта и Дилара отблъсква прегръдката на Джи.... Ще ѝ гледам лицето специално да видя права ли съм била за отвращението.....

# 79
 Тая Хазал   мноу нагла     #Cussing out кат разбере че е богата стой та гледай  

# 80
В утрешната значи. Подвела съм се тогава по промото. Те не са ли серия за серия, или седмични бяха?

Мила Зари Hug Heart Eyes Grinning, вероятно си погледнала анонса за 3 серия, който Дизилер снощи пусна, но може и да го е изтрил вече....

Тая Хазал   мноу нагла     #Cussing out кат разбере че е богата стой та гледай  

Аз работя с деца, мила Феми  Hug Heart Eyes Grinning, на нейната възраст почти, но тя ми разби всички илюзии..... Тепърва има много да видим от нея.....

Последна редакция: вт, 10 ное 2015, 20:51 от arpha

# 81
  • София
Не, Арфи, по телевизията го гледах.

Хазал е страшно неблагодарна  #2gunfire  Много ми играе по нервите това момиче.

# 82

Хазал е страшно неблагодарна  #2gunfire  Много ми играе по нервите това момиче.
О, аз не съм гледала нищо днес, може и да не съм разбрала и аз да греша, мила Зари...

А за Алина - Хазал, уверявам се колко е добра, въпреки нищожния ѝ актьорски опит и крехката ѝ възраст..... smile3501

Последна редакция: вт, 10 ное 2015, 20:52 от arpha

# 83

Хазал е страшно неблагодарна  #2gunfire  Много ми играе по нервите това момиче.

Приветттттттт...хубавици.... Hug Hug Hug Hug Hug
ОООООО...Зари...нищо не си видяла още от злобарчето Хазал...няма такова чудо на света.... Naughty Naughty Naughty ooooh! #Crazy #Crazy #Crazy

# 84
Мерабаааа къз dancing dancing dancingАко ме питате мен -нека остане една тема Peaceтака ще е по интересно Mr. GreenТоку виж съм намерила и друг съмишленик за КерИто Heart Eyes Mr. GreenГледам по БТВ и се кефя на всички гласове,единствен превода на КерИто не ми харесва [smilie=smile3516.gifНе се учудвам че всички вие в един глас,пак сте срещу Дилара ooooh!]

# 85

Трета серия ще завърши със скандала на Босфора...с шамара ,който получи всезнайкото Озан и Джансу чува ,че не е Гюрпънар bowuu

# 86
Оооооо, Светлич  Hug Heart Eyes Grinning, закъснявашшшшш!  smile3503

Тотиииии  Hug Heart Eyes Grinning, съгласна съм за Керъл, можеше още малко по-грубовато да звучи, но Дилара, много нежно гласче, а помниш каква е префърцунка, няма го това.....

# 87
Мерабаааа къз dancing dancing dancingАко ме питате мен -нека остане една тема Peaceтака ще е по интересно Mr. GreenТоку виж съм намерила и друг съмишленик за КерИто Heart Eyes Mr. GreenГледам по БТВ и се кефя на всички гласове,единствен превода на КерИто не ми харесва [smilie=smile3516.gifНе се учудвам че всички вие в един глас,пак сте срещу Дилара ooooh!]

Сестричокккккккккк Hug....що...ти не си ли против лейдитоооооо... newsm78 #Crazy #Crazy #Crazy

Следва много хубав моменттт...запознанствотооо... #Shocked loveuuu Joy Joy Joy

# 88
  • София
А, на мен гласът на Дилара започна да ми харесва.  Grinning  Свиква се.

Тази сцена, която предстои е много хубава.

# 89
Еййййй...тая Гюлл...голяма хубавицааааа...господ давал ,давал ...хич не се скъпил.... Naughty #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт