, но незнам дали е период. Освен, че вечно е закачен за мен и вечер, когато ме няма вкъщи спи неспокойно. По принцип като заспи към 21 започва да мрънка чак на сутринта към 7 за млякото. Когато го гледат вечер бабите винаги ми се оплакват, че много е плакал, събуждал се, искал да има човек в стаята. Като тръгне на ясла ще свикне и без мен, няма да е цял живот така, я. Като се позатопли съм планирала да го изместя в детската став вече да си спи. Само ме притеснява леглото. Там си е голямо юношеско легло без решетки и трябва някак да обезопася пода. Помня, че имаше един период ( може би 2-3 нощи), в който баткото падаше, но с времето свикна с габаритите.
беше доста смешна гледка как сладко си спи на пода.

Частната забавачница, която бях избрала и ни беше по джоба я затворили и затова се спряхме на вариант ОДЗ в Божурище, което е извън София, а ММ работи там и съответно ще го води с колата и взима. Тоест ОДЗ-то си е държавно, но са извън системата за София и затова има място и го записахме без проблем. Пътя е дълъг, но няма как. Пипи т.к. следях и темата за частните ясли и знам какво се писа там до преди новата тема, която вече не следя....аз няма да ти препоръчвам просто защото при нас щеше да е по-принуда и търсехме евтин вариант без да става дума за каквото и да е езиково обучение и подобни и то с надежда да е само до лятото, а на есен на държавно. Който има възможност може много да си обсъжда условията или не и да води всякакви полемики, но аз нямам....преподавател съм в университет, та предполагам е ясно
Въобще не става дума да се лишим от някоя глезотия, та да си го позволим.
Така или иначе две сутрини не отивам вече с тях, днес е под въпрос дали ще отида за взимането.
Вечер като го взимаме пак към баща си протяга ръце....абе неблагодарна работа....Спи си там по два часа и повече спокойно, нищо че леглата са отворени, а не кошари
това ми е много чудно как го постигат, но явно имат чалъми. Яде и си личи по акитата, само закуската може би отказва т.к. му давам малко в 6:30 да хапне. Не плаче през деня, дават му биба за заспиването. Много се гушкал
То едната сутрин като се разрева на оставянето и после през прозореца го видяхме как лелката го е взела и той се е гушнал и облегнал глава на рамото и. Ядосвал се ако не му дадат първо на него да яде. Абе добро ми е детето...още не си е показало магариите и не се е тръшкал, но за сметка на това когато го вземем и си стигнем вкъщи почва да се тръшка яко и за всичко. Явно си наваксва за деня.....като им свикне там сигурно ще започне с номерата, но нали е най-малък и още не смее явно. Вчера бяха 20 деца. По списък иначе са 30 или повече, че има доста новозаписани като нас по никое време. Доста са, та ще видим до кога ще устискаме здрави. Давам му клеева тинктура отдавна, а преди седмица му почнах пробиотик и мисля сега да купя още една опаковка, че като гледам менюто има много неща с които не е свикнал, та идеята ми е да му помогна на корема с шока

Не знам даже тук в София дали ще е толкова добре.
и видях кога я е ял. Това му е било за първи път и я ака на три пъти горкия, затова казвам, че стомахчето ще му се натовари. Като видях с прясното мляко за закуска, разбрах, че допускам грешка, като му давам айрян сутринта, че май като ги смесим още по-зле, та тази сутрин чай му правих. За обед два пъти тази седмица има телешко, веднъж пилешко, риба и свинско. Жената каза, че и двете си изяжда и супата и основното - ако ме лъжеха едвали чак толкова щяха да преовеличат, даже едната лелка си ми каза единия ден: " той май е ящничък".....аз не го имам точно за ящен т.к. бая номера ми върти, но се храни стабилно определено.....той си е едричък от първенците по кила в групата си беше от бебе.
Препоръчани теми