Някой с кака да каже кога започват да играят с такива неща...
- понеже ваничката му стои в банята изправена да стената, понякога пада. И една нощ явно е паднала докато спим, със силен шум. И аз сънувам, че малкия е избягал някак си от леглото, отишъл е в другата стая и нсъщност шума идва от него. И скачам полубудна да гледам как точно е избягал от леглото и си мисля как ще се оправяме, защото щом веднъж е успял значи ще бяга всеки ден
направо сме за лудницата

Скочих от уплах като чух тропане по пода, а той със засилка изтича ад легне при мен на леглото. След няколко часа пак так стана и директно тръгна да тича. Ама поне вече знаех, че не ме нападат, а той просто пак е излязъл
Вече проверявам по два пъти да не съм му оставил авратичка. Иначе когато го оставя да спи на голямото легло сам в стаята си става и си тръгва да търси хора из апартамента. И пак се стряскам като го видя да влиза в стаята 
Иначе в икеа има за малките много готини умалени варианти на истинки съдове за готвене. Аз дори понякога ползвам някой от съдовете на дъщеря ми. идеални са за игра. 
Можех да ги намаля значително...Но сигурно ще мина пак за коледни подаръци. И този път ще ги опаковам, за да не му ги дам! Напоследък много се дразня как харча, особено в бебешките магазини. Влязох за зимен панталон- купих и автомивка за коли (т.е. нещо като писта, по която се спуска колата). От Джъмбо като ида за лигавници излизам със сметка 150 лв 
та ще чета тук за отзиви.
постоянно и говоря до видим резултат ще има ли
Та и ти така, като има какво да се харчи е добре. Аз ще го пропусна тоя черен петък в Хиполенд, че такъв списък имам от тук до Коледа - свят ми се вие. И съм си разпределила нещата във времето, че да не се струпват много наведнъж, щото няма как да стане. 
Препоръчани теми