. Ужаст някакъв. Незнам как да му помогна. Знам, че за да го преодолее трябва да се срещне със страха си, но той се противопоставя и измисля всякакви варианти да го избегне. Аз колкото го подтиквам без да се усети, той толкова умело се измъква. Безсилна съм!
Тъкмо единия си преодолее страха от нещо си и започва другият и така се въртим в един кръг. А вече са на 10 години, гаджета очаквам да заглеждат.
Най-мразя да се съберат с други деца и после да ми разказват кой какво е разказвал и как ги било страх. Еми, не ги слушайте измислиците на другите деца! Гледат някакви страшни клипчета и т.н.
Аз му се смея, той също се смее... ще отмине и това.... 
Стана в 8 и до 10,30 не спря да се тръшка и да реве. За всичко! Не дава да я облека, съблека, памперса, да я забърша, да измия ръцете, да взема нещо, да оставя нещо..... ей полудях! После се прибраха братята и тотално ми изби баланса като започнахме с едни домашни, а мадам спа само час и половина. Накрая си го изкарах на всички и мирясах...
Е, днес беше по-поносимо. Ако са кучешки зъби поне знам, че ще му се види края на това кривене, неспане и т.н. Препоръчани теми