Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 11

• 104 973
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте момичета,
Днес бях на преглед при д-р Юнакова. Нямам задържан фоликул, но се разбрахме да започнем след празниците инвитро , стимулирано с Мерионал. Нямам възможност да отсъствам от работа този месец, а и отпуската ми свърши. Така,че нова година - нов късмет.
Пожелавам успех на всички!

# 106
  • Бургас
Ще стискаме палци , нова година нов успех  newsm10 и дай боже  newsm07, и много много щастие и късмет

# 107
Poli, след нова година двете ще сме на процедури - хайде да си пожелаем късмет  Hug newsm10

# 108
  • Бургас
Успех на всички в процедурите през новата година  newsm10

# 109
Poli, след нова година двете ще сме на процедури - хайде да си пожелаем късмет  Hug newsm10

Дано имаме успех!

# 110
здравейте Simple Smile
при мен извадиха пет яйцеклетки от които четири неузрели
една се оплоди и спря да се развива , после узряха още две и те бяха оплодени но за жалост само една се раздели . в деня на трансфера ми казаха че се развива бавно , върнаха ми я и сега чакам кръвния тест .
нещо усеща ли се след трансфер , много ме е страх Sad искам вече да прегърна мечтата си а като че ли няма да стане Sad

# 111
здравейте Simple Smile
при мен извадиха пет яйцеклетки от които четири неузрели
една се оплоди и спря да се развива , после узряха още две и те бяха оплодени но за жалост само една се раздели . в деня на трансфера ми казаха че се развива бавно , върнаха ми я и сега чакам кръвния тест .
нещо усеща ли се след трансфер , много ме е страх Sad искам вече да прегърна мечтата си а като че ли няма да стане Sad

Нелка, докато не видиш теста има надежда.
С какво те стимулираха, че така са се бъгнали яйцеклетките?

# 112
Момичета, и мен ли ме оставяте за след Нова година  Sad

Съвсем малко ми остава до МЦ и ще я почвам, надявам се!

Нелка, стискам палци да се похвалиш с тлъсто ЧХГ  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Избързали са с пункцията ли при теб, че са се получили неузрели или единия фоликул си е вървял по-голям от останалите?

Успех момичета!

# 113
Момичета, и мен ли ме оставяте за след Нова година  Sad

Съвсем малко ми остава до МЦ и ще я почвам, надявам се!

Нелка, стискам палци да се похвалиш с тлъсто ЧХГ  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Избързали са с пункцията ли при теб, че са се получили неузрели или единия фоликул си е вървял по-голям от останалите?

Успех момичета!

Успех ro, чакаме те да повлечеш крак и да ни зарадваш!

# 114
Дано! Дано!  Grinning И двата ще ги повлека  Grinning
Благодаря Поли! Simple Smile

# 115
  • София
момичета, имам нужда от малко помощ Hug има ли сред вас някой със съмнение за т. нар. "ЛУФ" синдром или с дефект на лутеалната фаза? Посещавам репродуктивен специалист на друго място, но ми се струва, че не обръща достатъчно внимание на едни мои показатели, и мисля да се ориентирам за консултация в "Щерев". Моля да ми пише, може и на лични bouquet

# 116
Момичета, и аз се нареждам сред стартиращите след Нова година. Имам си киста и ще я чистим с противозачатъчни. Sad

Хубав и усмихнат ден!

Честит празник на всички настоящи и бивши студенти Simple Smile

# 117
ro очертаваме се голяма, но хубава компания  Grinning

Нова година - нов късмет - аз вече само това си повтарям

# 118
ro очертаваме се голяма, но хубава компания  Grinning

Нова година - нов късмет - аз вече само това си повтарям

И аз така!
Миличка, ти януари ли стартираш?

Последна редакция: вт, 08 дек 2015, 19:26 от Poly84

# 119
Поли, януари, ако няма задържани фоликули, почвам стимулация.

Сега чакам МЦ, а утре ще ходя на генетик - да видя какво ще кажат и там.

Общи условия

Активация на акаунт