Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 11

• 104 382
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Може и 15 да са били, две седмици си спомням.
Ама то май за след трансфер не дават  newsm78, мен поне не са ме питали, докато за след пункцията веднага не питаха дали да пишат. 

Ами аз заради хиперстимулация не стигнах до трансфер и сега ми предстои ЗЕТ. Не може да не ми се полагат дни  bouquet
Е и аз точно така бях - с отложен свеж ЕТ заради хиперстимулация  Peace
ЗЕТ ми беше септември 2014г., но не съм ги и питала за болничен, защото не ми трябваше. Може оттогава да са се променили нещата и да дават, една година е минала.

Знам ли. Аз няма как да ходя на работа много пътувания има и командировки, по-добре вкъщи. Странна работа.

# 46
  • София
За боничните-
след пункция 15 дни
след трансфер - 7 дни

За упойките - в предната тема бях писала един ферман за това какво се случва около пункция. И бях споменала, че старшата ви дава една зелена и една жълта бланка - това са рецептите за упойките и за лексотана. Винаги съм купувала упойка за пункция от 2013 насам. За хистерото се използва спинална упойка и тя не се купува от нас.

# 47
За боничните-
след пункция 15 дни
след трансфер - 7 дни

За упойките - в предната тема бях писала един ферман за това какво се случва около пункция. И бях споменала, че старшата ви дава една зелена и една жълта бланка - това са рецептите за упойките и за лексотана. Винаги съм купувала упойка за пункция от 2013 насам. За хистерото се използва спинална упойка и тя не се купува от нас.

Хм странна работа, днес да не ме ли разбра жената, но два пъти я питах за болничните и тя два пъти ми отговори че за трансфер били 15 дни а за пункция 7, аз и обясних че съм останала с обратно впечатление и тя не не...

# 48
  • София
След всички пункции съм вземала болничен по 15 дни, на последния опит бях само на трансфер и ми дадоха 7 дни, така че споделям от собствен опит.

# 49
След всички пункции съм вземала болничен по 15 дни, на последния опит бях само на трансфер и ми дадоха 7 дни, така че споделям от собствен опит.

Да, благодаря! Пак се обадих. 7 дни били, станала е грешка, извиниха се... Но не успяха да ми отговорят при ЗЕТ, (525лв.) дали е включен хетчинга, защото до колкото знам се прави винаги при замразени ембриони. Няколко момичета бяха споменали че е вкл., щя разбера в края на месеца явно.

Последна редакция: чт, 12 ное 2015, 16:22 от _fiery_smile_88

# 50
  • София

Да, благодаря! Пак се обадих. 7 дни били, станала е грешка, извиниха се... Но не успяха да ми отговорят при ЗЕТ, (525лв.) дали е включен хетчинга, защото до колкото знам се прави винаги при замразени ембриони. Няколко момичета бяха споменали че е вкл., щя разбера в края на месеца явно.
Включен е хетчингът.
Аз платих точно 525 лв. на касата след като мина трансфера. Тогава и Милачич ми каза, че е безплатен и задължителен при замразени.

# 51

Включен е хетчингът.
Аз платих точно 525 лв. на касата след като мина трансфера. Тогава и Милачич ми каза, че е безплатен и задължителен при замразени.
Да Фрида, сетих се че ти ми беше казала, благодаря ти за информацията... то неолята учи станах с половин медицинско образование Simple Smile  bouquet bouquet bouquet bouquet

# 52
Упойката била струвала 3 лв  Shocked Преди време като правих гастроскопия платих 150 лв за въпросната услуга  ooooh!

# 53
Упойката била струвала 3 лв  Shocked Преди време като правих гастроскопия платих 150 лв за въпросната услуга  ooooh!

Същата работа - даже реших, че не става дума за една и съща упойка. Но моята ми сложиха с маска и вярно се събудих след 15 мин и нямах никакви усложнения - станах и си тръгнах на собствен ход.

# 54
Аз днес забравих да им дам упойките и на масата се сетих преди да ме упоят 😃, после си им ги дадох де, но не са ме гонили специално за тях.
За болничните - 14 дни за пункция, в които влиза и трансфера, ако отложите трансфера - тогава 7 дни. Специално питах днес. И не забравяйте амбулаторната книжка, без нея не дават. В болничния пише : процедура инвитро. Поне така ми каза сестрата, та си мислих 1 час дали искам болничен. Не може да се пише друго.

# 55
Ще задам един малоумен въпрос - от къде се взимат амбулаторни книжки?

Досега каквото съм правила, не съм ползвала нищо от каса или с направление или болнични, та се замислих, че ако стигна до там, съм абсолютно неориентирана.  Embarassed

# 56
  • София

Досега каквото съм правила, не съм ползвала нищо от каса или с направление или болнични, та се замислих, че ако стигна до там, съм абсолютно неориентирана.  Embarassed
От книжарниците или където се продават офис - консумативи, като се заверява от личния лекар. Аз я взех от Office 1.

# 57

От книжарницата и после я даваш на личния лекар да ти я завери!

# 58

Тъкмо и аз щях да задам същия въпрос, миличка!  Simple Smile

# 59
Благодаря момичета  bouquet

Ще се ходи до личния лекар явно - уффф, тъкмо ще ми чете конско, че така и не отидох на задължитения преглед, когато ми се обади.

Общи условия

Активация на акаунт