Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 11

• 104 460
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
 newsm78 амбулаторна книжка и медицински картон едно и също ли е?

# 61
  • София
newsm78 амбулаторна книжка и медицински картон едно и също ли е?
Едно и също е  Peace - лична амбулаторна карта.

# 62
В болничният ми пише Оплождане.Може да се помолите да пише друго.И на мен дадоха само 15 дни от датата на пункцията

# 63
Здравейте, момичета!
Относно амбулаторната книжка: сигурни ли сте, че нямате такава при ЛЛ?  Ако сте ползвали болнични, независимо за какво, ЛЛ трябва да го нанесе в нея. На мен ЛЛ всеки път ми е искала амб.книжка, за да ми напише болничен за пимерно домашно лечение на грип, но моята си я държа в къщи, откакто ми трябваше за един болничен престой преди 10-тина години.
Вместо да се разхождате, по-добре звъннете да ги питате, дали не я съхраняват в кабинета си.

# 64
Аз със сигурност нямам - не съм ползвала болнични досега и ще трябва да се мъкна до ЛЛ за заверка (ако стигна до пункция и трансфер, което много се надявам да не стане).

# 65
 Rolling Eyes това название на медицинския картон сега го чух.
 Grinning иначе няма нищо сложно - купува се от книжарница и личният го заверява (даже и пари не взима  Laughing)

# 66
Момичета стискайте ми палци, утре ми предстои пункция!

# 67

Успех! Не намерих емотикон за стиснати палци - затова импровизирам  Praynig newsm10

# 68
Много, много успех и късмет  fingerscrossed
Да изкарате много и само хубави яйчица!

# 69

Стискам палци!
Успех и да се похвалиш с добра реколта!

# 70
  • София
Запис и от мен Simple Smile
Момичета някоя от вас знае ли за болничния дали може да се пише друго освен инвитро процедура. Аз мисля за евентуален опит януари, но не искам в работата да се разбира. Сега се борим с подобряване на . 

# 71

Hug Praynig казвай как е реколтата

# 72
  • Бургас
запис и от мен Grinning успех на всички момичета  Hug

# 73
Отчет от посещението при д-р Юнакова днес.

Не ми назначи никакви нови изследвания, според нея нямало смисъл - биохимичната бременност се дължала на възрастта и намаленият брой качествени яйцеклетки.
Продължавам с инсеминация след Нова година, като ще мина след процедурата на фраксипарин, за да тушираме тромбофилиите.
Ако и тази инсеминация е неуспешна - ин витро и подготовка на документите за фонда.

Сега почивам, настройвам се положително, възстановявам си вярата в добрия край и така ...

# 74

Hug Praynig казвай как е реколтата
8 от 8 днес чакам да ми звъннат ембриолозите Praynig

Общи условия

Активация на акаунт