Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 11

• 105 042
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Тайфун, няма нужда да ме заливаш с лични съобщения!

Нямам нищо скришно което да казвам, така че не очаквай отговор на лични!

Бих ти препоръчала да се запознаеш по-подробно с клиниките в България, защото те могат да са и трицифрено число на брой, но читавите такива, с доказали се специалисти, развиващи се и участващи в развитието на методите АРТ са малко.

Не искам, не мога и нямам желание да затварям устата на когото и да било!

Запознай се с още факти, в отговор на съобщенията ти ( ще ги начертая съвсем отгоре и грубо ):

Това, че имаш вече дете, заченато по естествен начин, не означава, че не можеш да придобиеш проблеми, които да пречат на следващо зачеване/износване.

Това, че си на 38г. , а не както споменах в по-горен пост на 40г., не е гаранция за качеството на яйцеклетките ( и не, не зависи от броя им ). Не коментирам въобще, че става въпрос и за друг партньор. Надявам се, че сте правили разширена спермограма в специализирана клиника.

Не мога да разбера как седиш и търпиш лошо отношение и се подлагаш на процедури без изследвания, за които явно си се запознала. 4 инсеминации при Владимиров, който също те гледал като портмоне, после отиваш при Тимева и тя така... хаби ти трите опита по фонда и ти въпреки всичко стоиш...Как въобще го допусна? Ти през гинекологичен преглед не си ли минавала, при наличието на толкова процедури, че говориш, че никой не те бил погледнал!? Как изтърпя толкова процедури и прегледи (особено при стимулация), чакайки по 4-5 часа за всеки?

Незнам кое ти е толкова смешно?! Аз го намирам за много тъжно!

Стискам палци да си намериш добър лекар, с който да доведете нещата до успешен финал! Почнала си да правиш списък на клиниките, все ще намериш и лекар сред него.

П.П.: Наистина ли искаш да ти разкажа за обременяването с глюкоза, което ми беше назначено, или вече си се информирала!?

# 526
 Ро:Чках Вие да ми напишете за разширена спермограма Joy Joy Joy и къде точно да се пусне Joy Joy Joy Лично от вас мнение не взимам и не Ви чета . А Вие като каква се явявате да давате оценки, препоръки и мнения, та даже и да закриляте? Като се напише отрицателно за лекар от тази клиника и Вие ro ще го глътнете по - спокойно .Да не би да Ви плащат заплата? Та толкова сте нападателна.Това е форум за положителни и отрицателни мнения. Вие нещо май пишете не свързано 2 г. при Владимиров, 3 г. при Тимева и това не било прегледи, А какво е ? Нали ти правят прегледи преди инсеминации ,инвитро и.т.н.Да като ходещ банкомат ме гледаха. Съжалявам,че си изгърмях и трите заповеди при един лекар без да потърси причини за предишните не успехи. Не няма нужда вече си намерих информация. Да не са ми правили нито оглед, лапаро,биопсия и.т.н. на матката,  питах я много пъти дали не трябва нещо такова отговора беше НЕ,е сама не мога да ги направя тези огледи като лекуващия лекар не ги прави. Аз каквито изследвания съм могла съм ги пускала без тя да знае.После и нося готовите резултати и тя,а ма и това ли си пуснала чак учудена.Да чакала съм винаги без час 2-4 -5 ч. ,а със час минимум 1 ч. Съжалявам,че се доверих,но това ще ми е за урок.

Последна редакция: нд, 24 юли 2016, 10:50 от taifun

# 527
 Tired не може да се каже, че един лекар е само добър или само лош. има и с успешни опити и с неуспешни при всеки лекар от болницата.
 Simple Smile аз изтърках няколко години диваните в болницата, от 3-ти опит при тимева имам дете.  newsm78 и никога не съм чакала 4 часа...  ooooh!

# 528
 Да торбесто мече. Аз за себе си пиша ,че не съм успяла при нея и имаше още какво да се желае от нея  за да се постигне резултат по- голям от 0, а що се отнася до висенето съм си висяла няма две мнения  по въпроса.

Последна редакция: нд, 24 юли 2016, 11:00 от taifun

# 529
За висене - да висяла съм много и 4 часа и 5 часа,  но знаех със сърцето, че това е правилният, моят лекар (д-р Савова)! Така, че момичета : търсете Вашият лекар, да нямате усещането, че сте претупани,  и че вашият лекар е незаинтересован от вас!  Ако имате такива усещания - сменете лекаря, клиниката! Иначе всеки хвали този при, който е успял - за мен д-р Савова е това, но за друго момиче е друг лекаря! Успех ви пожелавам в най - скоро време,  независимо при кой и къде!

# 530
velina_malina Успех миличка и да се похвалиш с добри  резултати,а може би вече ги има.

# 531
Тайфунче,  скоро да ти се върне като при мене - майка съм на близнаци - момче и момиченце, които скоро ще станат на 2г. и половина!  Смело на пред и скоро и ти ще си щастлива!  Обичам да казвам, че разликата между успелите и неуспели те,  е че първите не са се отказали! Успех!

# 532
Здравейте! Предстои ми фетална морфология след 20г.с. при д-р Билчев в клиниката. Понеже не съм имала досег с него и не го познавам моля за коментар ако някой е бил при него.

# 533
Здравей kali_nn!

При д-р Билчев съм правила цветна снимка - изключително внимателен при процедурата (само дискомфорт усетих, а се води болезнена) и обяснява всичко много подробно.

ФМ не съм правила при него, а при друг от лекарите в Щерев. Дано някое друго момиче ти е по-полезно с инфо точна за този преглед. 

# 534
Здравей kali_nn!

При д-р Билчев съм правила цветна снимка - изключително внимателен при процедурата (само дискомфорт усетих, а се води болезнена) и обяснява всичко много подробно.

ФМ не съм правила при него, а при друг от лекарите в Щерев. Дано някое друго момиче ти е по-полезно с инфо точна за този преглед. 
Благодаря ти

# 535
Здравейте! Предстои ми фетална морфология след 20г.с. при д-р Билчев в клиниката. Понеже не съм имала досег с него и не го познавам моля за коментар ако някой е бил при него.

Леле, този вече е ФМ ли прави...Не мога да се сетя има ли нещо което да не прави, направо става смешен. Бих ти препоръчала тесен специалист. Успех!

# 536
  • София
На мен също ми предстои ФМ при д-р Билчев, мнения?  Rolling Eyes

# 537
Ми то за други няма часове. Аз съм на 15.08

# 538
Момичета, аз имам два запазени часа за Чавеева в август, когато ще съм 30 и 32 гс за последна фетална. Така стана, че иаше график първоначално само до 18.8 и запазих, в последствие пусна и след 29.8. Утре съм на преглед и ще питам кога ще е удачно да правим ФМ - в 30 или 32 гс и ако ми кажат 32 гс, то часа за 18.8 ми се освобождава и мога да го предостъпя на някоя от вас. Пишете ми на лично да не спамим тук.

# 539
  • София
Момичета, аз имам два запазени часа за Чавеева в август, когато ще съм 30 и 32 гс за последна фетална. Така стана, че иаше график първоначално само до 18.8 и запазих, в последствие пусна и след 29.8. Утре съм на преглед и ще питам кога ще е удачно да правим ФМ - в 30 или 32 гс и ако ми кажат 32 гс, то часа за 18.8 ми се освобождава и мога да го предостъпя на някоя от вас. Пишете ми на лично да не спамим тук.

Писах ти лично.

Общи условия

Активация на акаунт