Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 11

• 105 028
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Супер е, аз бях в 12 и 5 дни Wink
Успех!

# 556
ти ли си поиска ФМ или АГ-то те насочи, аз си взех най-пълния пакет и така и така съм си го платила искам да си го направя, но не знам дали аз трябва да й кажа или тя сама ще ме изпрати и другото което ме притеснява е че аз като съм на преглед чак на 30.08 ако ме изпрати на ФМ може да няма часове скоро, дали докато тя е отпуска да не взема да си запиша аз един час предполагам няма тя да ми я прави а ще е като БХС при друг лекар и няма да пречи.

# 557
На мен онзи ден ми записаха час за ФМ при д-р Беросян (?) - така и не схванах добре името, а на бележката е записано ужасно. Моят док каза, че при Чавеева нямало часове за седмицата, когато трябва да правя. Сега не се чувствам много комфортно защото и БХС и първата ФМ само д-р Чавеева ми ги е правила, но май нямам избор - отпускарски сезон е.

Ама тя е почнала вече да практикува ли? Това е една много млада и мила докторка, която последната година работи заедно с Тимева в кабинета. Сега като излезе отпуска ще искам Беросян да ме прегледа. Страхотна е, но не знаех че е фетален специалист.

# 558
На мен онзи ден ми записаха час за ФМ при д-р Беросян (?) - така и не схванах добре името, а на бележката е записано ужасно. Моят док каза, че при Чавеева нямало часове за седмицата, когато трябва да правя. Сега не се чувствам много комфортно защото и БХС и първата ФМ само д-р Чавеева ми ги е правила, но май нямам избор - отпускарски сезон е.

Ама тя е почнала вече да практикува ли? Това е една много млада и мила докторка, която последната година работи заедно с Тимева в кабинета. Сега като излезе отпуска ще искам Беросян да ме прегледа. Страхотна е, но не знаех че е фетален специалист.

За мой срам за пръв път  я чух. Очевидно прави и ФМ. Успокоих се, че не е един младок, който последният път беше при д-р Чавеева и тя му се накара, че не е записал едни данни. Благодаря ти Marelianka  bouquet

kalfova - БХС и ФМ се прави от фетален специалист, не от АГ-то, което те следи. Моята лекарка само ми назначи и двете изследвания, но аз се водя рискова група заради възрастта, пък и съм с пълен пакет, така че са и включени. Дори за феталната ехокардиография, д-р Чавеева каза че нямам нужда, но понеже ми е в пакета, да я направя за всеки случай - слава богу, всичко беше наред. Стискам ти палци и ако трябва си запиши час за ФМ от по-рано.

# 559

За мой срам за пръв път  я чух. Очевидно прави и ФМ. Успокоих се, че не е един младок, който последният път беше при д-р Чавеева и тя му се накара, че не е записал едни данни. Благодаря ти Marelianka  bouquet

kalfova - БХС и ФМ се прави от фетален специалист, не от АГ-то, което те следи. Моята лекарка само ми назначи и двете изследвания, но аз се водя рискова група заради възрастта, пък и съм с пълен пакет, така че са и включени. Дори за феталната ехокардиография, д-р Чавеева каза че нямам нужда, но понеже ми е в пакета, да я направя за всеки случай - слава богу, всичко беше наред. Стискам ти палци и ако трябва си запиши час за ФМ от по-рано.

И аз съм с пълния пакет за всеки случай, а ти в коя седмица прави феталната ехокардиография?

# 560
Ох, аз май съм се объркала, току що я видях и на картата и не пишеше тази фамилия, иначе Оля се казва. Явно този д-р е друг. Извинявай.

# 561
Скрит текст:

И аз съм с пълния пакет за всеки случай, а ти в коя седмица прави феталната ехокардиография?

Ехокардиографията беше в 21 гс. Лекарката каза, че няма нужда да повтарям в края на бременността, така че явно всичко беше ок с детето.

Marelianka - явно ще съм си при онзи младичкия - той предния път помагаше на д-р Чавеева. Нищо де, до сега всичко беше наред, дано и този път така продължи, важното е апаратът да покаже добро състояние на детето.

# 562
Те апаратите им са много добри, важно е кой е отзад. В София има около 5-6 лекари които са наистина добри специалисти. На ваше място щях да пробвам да се вредя при Марков, Стратиева, та дори Мазнейкова която иначе не харесвам. Поне са утвърдени специалисти.

# 563
Не знам тези лекари дали работят в Щерев. За Мазнейкова съм сигурна, че не е там. А аз все пак съм пациент на клиниката , тук съм си платила процедурите, тук ме следят, досега оплаквания нямам. Сега да ходя да сменям клиника защото единият лекар е в отпуск ми е малко твърде много. Имам добри показатели до сега, надявам се така да продължи и занапред.

# 564
От сърце ти желая всичко да е наред. Не работят в Щерев и ако си на пакет разбирам че не те устройва. Това е минуса да си с пакет, защото в случая като гониш конкретен срок записваш час при който има. Просто си казах моето мнение че ФМ е важно изследване и е хубаво да се прави от добър специалист с опит.

# 565
Благодаря ти - дано  и аз, и другите момичета да са наред. Аз съм малко по-спокойна, защото това е късната ми ФМ, до сега всочко беше ок, надявам си и до края да е така.

# 566
Ей, какво притеснение са тези фетални морфологии. Преди всяка се чувствам все едно ще съм на държавен изпит!  Tired Дано са ни здрави бебчетата на всички!  bouquet

# 567
  • София
Да, наистина. Crazy
Аз мисля, че ако ти е късната ФМ, няма какво толкова да се притесняваш, ако преди това всичко е било ок.
Успех на всички!  bouquet Просто трябва да вярваш в лекаря, който те следи и насочва! Peace

# 568
О, да, вярвам на лекарката! Но след 3 инсеминации и 4 инвитро и години наред чакане и борба, залогът е по-голям и притеснението и молитвите повече  Praynig

# 569
  • София
Така е! Тези, които сме чакали...се отнасяме с повече страх и притеснение, което е разбираемо! Hug

Общи условия

Активация на акаунт