Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 11

• 105 130
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
ТиткаБандитка - леко раждане - малко е останало като гледам лентичката  Grinning

# 316
  • София
Благодаря Слейър, чакам ви да приемете щафетата  Hug

# 317
Дано, дано, ако всичко е наред - след някой и друг месец  Hug

# 318
  • Бургас
Аз попитам, че мн.трудно се свързах с клиника Щерев .Някой знае ли Др. Бъчваров какъв график има?Примерно в понеделник каква смяна е? Предварително много Ви Благодаря.  

# 319
Аз попитам, че мн.трудно се свързах с клиника Щерев .Някой знае ли Др. Бъчваров какъв график има?Примерно в понеделник каква смяна е? Предварително много Ви Благодаря.  

Здравей! За д-р Бъчваров знам със сигурност,че миналата седмица беше в четвъртък и петък след обяд....за другите дни не зная Simple Smile

# 320
Д-р Бъчваров знам, че преглежда само следобед.. Хубавото е, че има късни часове след 17ч. Принципно има часове в понеделник, четвъртък и петък.. Днес извънредно има часове, дори ние сме от 18:30 с ММ при него.. Дано всичко е наред  Praynig

# 321
  • Бургас
Благодаря ви .понеже днес звънях казаха че до края на месеца няма свободни часове. Пък забравих да питам за смените му. Понеже от Бургас ще пътунам и за това се притеснявам.А и трябва да се съо0разявам с работния ми график.

# 322
Здравейте и честит празник, момичета. Искам да попитам мнението Ви за д-р Константинова в Русе ? Заслужава ли си да се ходи при нея....

# 323
Честит празник момичета!

Да попитам - някоя от вас ползвала ли е предплатените пакети на Щерев за проследяване на бременност? Как става заявяването им - на регистратура или пр лекаря ми? И ако е на регистратура, трябва ли да кажа на моят лекар, че съм платила такъв пакет? Всъщност да попитам - заслужава ли си да предплащам пакет? Според моите изчисления, ще ми е по-евтино отколкото ако заплащам всичко поотделно. Нали не бъркам?

# 324
Запис и от мен. До сега само ви четях, но вече и аз съм пациентка на клиниката. Вярвам, че ще се подкрепяме и ще споделяме опит  Simple Smile

# 325
Момичета, бясна съм... имах уговорка да де чуя с др Савова на 2ри ден да звънна на регистратура и да й кажат да ми звънне за резултат от микробиология и да се разберем за кога да правим хистероскопия. Е, звъннах аз на 2.03 и от тогава всеки ден и тя все още не е върнала обаждане, а знам, че е там.. тотално безхаберие към пациента...

# 326
Момичета, бясна съм... имах уговорка да де чуя с др Савова на 2ри ден да звънна на регистратура и да й кажат да ми звънне за резултат от микробиология и да се разберем за кога да правим хистероскопия. Е, звъннах аз на 2.03 и от тогава всеки ден и тя все още не е върнала обаждане, а знам, че е там.. тотално безхаберие към пациента...

Наистина е неприятно. Нямаш ли телефона на д--р Савова? Съалявам, не съм нейна пациентка и го нямам, наче щях да ти го пратя. А сигурна ли си че момичетата от регистратурата са й предали? Послдният път и мен се опитаха да ме отрежат като си потърсих лекарката та се наложи да обяснявам, че това, че звъня за лекарство, означава че ми е необходимо сега, а не след 3 дни, когато е на кабинет. Особено сега като са почивни дни, те може съвесем да са му отпуснали края.
Няприятна ситуация, не защитавам никого, напълно те разбирам, че си вбесена  Hug

# 327

Хм, много странно, на мен винаги ми е връщала обаждане. Понякога и сутринта на другия ден, но не е пропускала. От регистратурата какво ти казват?

# 328
И аз мисля, че момичетата от регустратурата се отговорни. И на мен ми се е случвало, даже Савова беше много учудена, защо и вися пред кабинета.

# 329
Много са разсеяни, на мен два пъти забравяха да ми изпращат болничния лист въпреки изричното ми желание и предупреждение. А преди бяха оставили една жена с кървене и болки да си чака ред, не бяха предали на докторката и съответно тя като разбра ги смъмри в стаята.

Общи условия

Активация на акаунт