Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 11

• 105 075
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Малко инфо - звъннах в Щерев, казах че фраски 04, ще има внос чак средата на юли. Заменя се с 03, или 0,6 като не се слага целия обем. Имат и от двете. Единствено трябва да звънна на лекарката си да ми каже с какво го сменя. Сега дишам по-леко.
Благодаря на всички за включванията и помощта.  bouquet

Много късно се включвам, но ти пращам линк към темата за фракси, където момичетата коментираха преди 10-ина дни:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=902666.315;topicrefid=20
Аз се запасих за около месец. Бия си 0.4.
В началото на седмицата бях при док на преглед. Действително каза, че има проблем с доставките и че от юли ще има отново 0.4, пита ме колко кг съм и ми изписа фракси 0.6.

Успех на всички в процедура, а на бременелките: леко и безпроблемно бременеене Simple Smile

# 451
Някой знае ли защо не може да се свържа с регистратурата днес? Да не им е почивен ден :/

# 452
И аз от час опитвам и на трите телефона  и удрям на камък.

Успях да се свържа, току-що. Като чаках, без да избирам опция от менюто.

Последна редакция: ср, 25 май 2016, 10:44 от R_N

# 453
Няма такова отношение от девойките на регистратурата.
 Цял ден звъння днес и не мога да се свържа,а накрая като се свързах с един от gsm- те и казах че искам да говоря с лекаря си за коментар на изследвания,отговорът на "любезната "девойка беше:"Изчакайте за момент"и ми затвори телефона.Познайте дали се свързах отново.
 Сигурно трябва да хвана автобуса Бургас-София,за да си задам въпросите лично.
 Бясна съм от отношението,от пълната липса на разбиране и внимание.
 Само хвърляш чанти с пари и ти гледат сеира.

# 454
Аз имах този проблем през почивните дни - колкото и да звънях, никой не вдигаше, а друг път винаги е имало дежурни през празниците.

# 455
Здравейте, момичета!

Искам да попитам - тъй като практиката на тази клиника е да не се предоставят телефонните номера на специалистите, което донякъде е разбираемо, какво се случва като наближи термина? Как се процедира, поне тогава няма ли лекарят, който следи бременността да го предостави в такъв случай? Или сам си отиваш директно в родилното....за какво са измислили и избор на екип?
На вас, ако ви се наложи, на дежурния gsm ли звъните вечерно време, например?
На следващия преглед ще попитам как ще седят нещата занапред, но просто ми е чудно.....  newsm78

# 456
Здравейте, момичета!

Искам да попитам - тъй като практиката на тази клиника е да не се предоставят телефонните номера на специалистите, което донякъде е разбираемо, какво се случва като наближи термина? Как се процедира, поне тогава няма ли лекарят, който следи бременността да го предостави в такъв случай? Или сам си отиваш директно в родилното....за какво са измислили и избор на екип?
На вас, ако ви се наложи, на дежурния gsm ли звъните вечерно време, например?
На следващия преглед ще попитам как ще седят нещата занапред, но просто ми е чудно.....  newsm78
Аз не знам за такава практика.
Визитка на моят док имам от първото посещение, когато трябваше да уточним дата за операция.  И нямам дежурния телефон. Не знаех, че имало такъв. Може би, защото не ми трябва!?
Случвало ми се е веднъж за 1 година, да не мога да се свържа с централата в рамките на около 3 часа, нещо ми изхвърляше обаждането. Но в крайна сметка, ако ми беше много важно щях да си звънна на док. Когато не е спешно, моля на регистратурата да предадат на док да ми се обади, когато е удобно, като първо питам дали е на смяна ( ако не е, няма как да стане). Винаги са й предавали и ми се е обаждала. Нямам забележки в това отношение.

Просто си поискай телефона на твоят лекар, ако е забравил да ти го даде.

# 457
  • София
Абсолютно споделям мнението на Ro  Peace
Личният тел. на лекарката ми го имам от самото начало, даде ми визитка.Когато ми е било спешно съм звъняла директно на нея, иначе - през регистратурата и като свърши на кабинета винаги ми се е обаждала.

# 458
Здравейте, момичета!  Simple Smile
Някой има ли впечатление за д-р Савова, относно лапароскопия на ендометриозна киста?

# 459
Здравейте, момичета!  Simple Smile
Някой има ли впечатление за д-р Савова, относно лапароскопия на ендометриозна киста?

На мен Савова ми премахна полип (хистероскопия) март месец. Всичко мина добре, другия месец съм при нея на контролен преглед.

# 460
Някой има ли представа от колко часа сутрин започват да правят записи на тонове? Т.е в колко най-рано мога да отида? Благодаря.

# 461
Клиниката отваря в 8:00 часа.Може да отидеш по-рано,за да си една от първите,които ще чакат да отворят.

# 462
Момичета насочете ме към специалист по репродуктивна медицина в клиника Щерев.Искам да си запазя час за преглед, но не знам към кой специалист да се насоча. На 42 години съм и съм с ИЯР. Моля за Вашето съдействие! От Бургас съм.

# 463
Момичета насочете ме към специалист по репродуктивна медицина в клиника Щерев.Искам да си запазя час за преглед, но не знам към кой специалист да се насоча. На 42 години съм и съм с ИЯР. Моля за Вашето съдействие! От Бургас съм.

Здравей thzveta ,

тук сме много момичета и сигурно имаме впечатления от почти всички лекари в Щерев. Аз специално съм при д-р Юнакова - много съм доволна, защото се чувствам спокойна с нея и й имам доверие за всичко. Мисля, че това е основното за лекуващия те лекар. Пробвай при някой лекар и ако не се чувствуваш добре или спокойна с него, винаги можеш да го смениш - това се случва често. Всичко е въпрос на вътрешно усещане между лекар-пациент. Избери си някой, но имай предвид, че часовете са кът - разбира се винаги можеш да отидеш без час , но се чака. Казвам ти го, защото видях че си от Бургас и сигурно ще трябва да се съобразяваш с транспорт и т.н.

# 464
Здравейте!Искам да попитам момичетата с намален яйчников резерв имате ли опит с физиотерапия за подобряване кръвообращението на яйчниците преди ин витро и има ли действително резултат?Може да ми пишете на лични.

Общи условия

Активация на акаунт