Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 11

• 105 017
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Чавеева гледа принципно на 2D, когато огледа всичко пуска 4D за наше удоволствие и дава няколко снимки, вкл. и на личицето 4D. За флашка не съм запозната, аз не съм давала.

# 586
  • София
Момичета, добро утро Hug

Ще съм ви благодарна, ако някоя от вас ми даде някакво мнение за д-р Коновалова, по отношение на АРТ! Добра ли е в това, има ли успели при нея (сигурно има де, малко глупав въпрос, но искам да прочета за такива).
Благодаря предварително!

# 587
Buena, аз започвам с отрицателно мнение за Коновалова. Стартирах в Щерев при нея, бях на 2 прегледа и я смених. Едната конкретна причина беше, че ми се караше, че се въртя и пъшкам, докато вкарва разширителя, но мен винаги това
упражнение ми е свързано с болка Sad Каза нещо от рода, че така няма да се разберем. Е, май отидох още веднъж и после я смених с д-р Ганева. Мисля, че всъщност всичко е химия, тя не беше моят лекар. Но има и много доволни от Коновалова! Дано се включат!  Peace

# 588
аз съм ходила един път при Коновалова по спешност защото моята лекарка беше отпуска и съм със съвсем друго мнение въпреки навалицата пред кабинета й ги помолих ако може да ме приемат по-бързо понеже се чувствам много зле и ме взеха веднага беше много мила и ме успокояваше през цялото време много внимателно ме пипа и ми казваше "знам че е неприятно още мъничко и приключваме" отделно и ми отдели доста време предвид факта че съм без час и й бавя целия график обясни ми много неща даде ми болничен и ми изписа хомеопатични лекарства. Гледаше по време на прегледа да ме успокой и разсее казваше ми виж бебчето мърда с ръчички и ми го показваше, аз останах доволна а и има много положителни мнения за нея, доста е търсена пред кабинета й винаги е навалица, но всеки си преценява.

# 589
  • Варна
Аз покрай отпуската на д-р Андреева ходих на прегледи при още три докторки.
От д-р Коновалова имам добро впечатление, макар и там да беше най-краткия ми преглед. Мила, добра, заинтересована.
Процедурата по инсеминация ми направи д-р Савова. Всъщност имам по два прегледа при д-р Андреева и при д-р Савова. И сега се чудя при коя да продължа...  newsm78

# 590
  • София
Мерси, момичета Hug
В оналйн платформата за записване на часове ми направи чпечатление, че за др Тимева няма абсолютно никакви часове, за който и месец да цъкна Rolling Eyes Не че искам при нея, но просто проверявах лекар по лекар и се зачудих Peace

# 591
Аз съм пациент на др. Коновалова от година и половина, благодарение на нея сега мътя бебчето си и ако стигна до 36 /защото бременността е високо рискова и шанса не е голям/, пак ще е благодарение на нея и на адекватните й грижи. Аз по-добър лекар не съм срещала, тя съчетава професионализъм и отговорност, със съчувствие и емпатия.
Буена есперанца, ако не си е дала графика за м. Септември няма кка да има часове, а тя май е отпуска сега. графиците на всички излизат месец за месец, когато ги дадат.

# 592
И аз да се изкажа положително за Коновалова. Направо не мога да си представя тя да се "кара".

# 593
  • София
Аз съм пациент на др. Коновалова от година и половина, благодарение на нея сега мътя бебчето си и ако стигна до 36 /защото бременността е високо рискова и шанса не е голям/, пак ще е благодарение на нея и на адекватните й грижи. Аз по-добър лекар не съм срещала, тя съчетава професионализъм и отговорност, със съчувствие и емпатия.
Буена есперанца, ако не си е дала графика за м. Септември няма кка да има часове, а тя май е отпуска сега. графиците на всички излизат месец за месец, когато ги дадат.

Благодаря Hug Лека бременност! Ако мога да попитам, чрез инвитро ли забременя при нея?

# 594
Буена, аз съм пациент на Тимева, всеки момент трябва да излезе график. Тя е отпуска до 7.9 и ми каза, че в края на август ще им каже да го качат. Няма нищо да ти кажа за доцентката, защото питаш за Коновалова Simple Smile))), но имам няколко познати които са изключително доволни от нея. Аз не съм била още при нея, редувам други лекари, когато я няма Тимева.
Успех!

# 595
  • София
Буена, аз съм пациент на Тимева, всеки момент трябва да излезе график. Тя е отпуска до 7.9 и ми каза, че в края на август ще им каже да го качат. Няма нищо да ти кажа за доцентката, защото питаш за Коновалова Simple Smile))), но имам няколко познати които са изключително доволни от нея. Аз не съм била още при нея, редувам други лекари, когато я няма Тимева.
Успех!

Много благодаря Hug Аз Тимева си я знам, тя е супер, в далечната 2009та година от раз забременях с близнаци при нея от първо инвитро, после поради други причини ги загубих, тя нямаше вина Confused Но останах с впечталение, че е адскиз аета и затов апитам за Коновалова, но ако има по-скорошни часове, може и Тимева да се запиша Crazy

# 596
Не беше ин-витро, тя държеше да стане максимално естествено и понеже аз нямах овулация, тя реши да мина само със стимулация и така на 3я месец забременях. Аз вече се гласях за инсе, ама тя и дума не даваше да се чуе /един път бях забременяла спонтанно без никаква помощ и беше сигурна, че пак ще стане без да ме подлага на излишни процедури./

# 597
Здравейте, може ли и аз да поразпитам малко. Ние сме кандидати за икси при д-р Ганева и видях, че има момичета при нея, може ли да споделите мнения, ще съм ви много благодарна Simple Smile

# 598
Zlati_na, аз съм при д-р Ганева от 2012 г. Имам 3 инсета и 4 иксита при нея, сега от четвъртото икси има имплантация и в момента съм бременна, дано всичко завърши успешно! Тя е мила и любезна, но не обяснява много, на което щях да се радвам повече лично аз. Но си нося списък с въпроси, за да не изпусна нещо и питам. Моя близка забременя и роди близначки при нея, също със Икси. Има винаги доста пациентки, та аз лично чакам 40 минути до 1 час напоследък, нищо, че съм с час. По време на процедури е много внимателна, казва, че знае, когато боли, че ей сега приключва. Ние сме с мъжки фактор, но може би и моите яйцеклетки не са супер идеални, та нещата станаха бавно. Аз съм доволна! Е, още повече сега, разбира се  Crazy

# 599
Аз съм пациентка на д-р Юнакова. Прекрасна е. Внимателна и отговорна. При нея се чувствам в сигурни ръце. По време на нейно отсъствие съм посещавала д-р Коновалова, която също ми направи отлично впечатление, както и д-р Минчева, която скоро се е върнала от майчинство и е много внимателна.

Общи условия

Активация на акаунт