Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 11

• 105 007
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Aз съм пациент на Ганева, но имах инцидентни прегледи при Коновалова и докато попрележавах там за задържане гледах как се грижи за пациентите си - две бременни след инвитро, едната с близнаци. Изключително добро впечатление ми направи, супер внимателна, много грижовна и си изпипва всичко педантично. Даже като влизаше на преглед в стаята да си види нейната пациента след това се интересуваше наистина как е и другата лежаща в стаята, без да е дежурна- другите лекаи не бяха така. Беше единствената която идваше всеки ден, понякога късно вечер след като свърши да си види пациентите. Отлични впечатления имам, страхотен лекар!

# 601
И аз имам само добри впечатления от Др. Коновалова. Много внимателна и обеснява всичко. Дори и по телефона или whatsapp отделя много от времето си да опише какво трябва да се направи и обеснява с подробности. При нея съм и продължавам при нея следващия месец. Дано имам успех, че много пъти не зависят нещата от докторите 😉

# 602
Благодаря ви момичета, аз също съм с много добри впечатления за д-р Ганева, но сме още в началото и исках да разбера и други мнения ... Helios13 пожелавам ти лека бременност и пухкав и усмихнат финал  Hug

# 603
  • София
И аз благодаря за мненията, момичета, бяха ми от полза Peace

# 604
  • София
Отново съм аз с 2 въпроса Laughing
1.може ли да ми кажете каква е разликата между стимулиран и лимитиран цикъл? Спонатанен ми е ясно, без никаква стимулация, но другите два не схващам с какво се различават, а все пак има разлика в цената и не е без значение Rolling Eyes Мерси предварително!
2. В клиниката правят ли вливки за повишени НК клетки и ако да, с какви препарати?

bouquet

Последна редакция: пн, 29 авг 2016, 14:17 от Buena esperanza

# 605
Буена, аз забременях на лимитиран цикъл Simple Smile Пак отиваш на втори ден от МЦ, ако нямаш задържан фоликул започвате стимулация, която уж е с по-малко лекарства. При мен с невисоки дози Мерионал, от него най-плавно ми се развиват Я. Но доки и се сториха малки Я и засили дозата Мерионал. Така че си платих за лимитиран, а не видях съществена разлика Simple Smile Както и накрая пак извадихме 8 или 9 Я както всеки път и пак не останаха за замразяване, защото имах 4оплодени и развиващи се Е, но само два от тях средно хубави, другите 2хич newsm78 Сори, че ми е такова обяснението, но така се получи при мен Simple Smile

# 606
На мен ми правиха вливки интралипид. Купува се от аптеката и после се плаща само вливането според часовете 30-40 лв.

# 607
  • София
Хелиос, мерси, явно лимитиран е с по-лека стимулация, а стимулирания с по-тежка, въпреки, че ми е странно как решават кое към коя графа спада  Peace Пожелавам ти много успех и мерси за отговора Hug

Амини, мерси за отговора Hug А имаш ли идея дали правят вливки с имуноглобулини (Имуновенин, Октагам, иовиг и т.н.) или само с Интарлипид работят Rolling Eyes

# 608
Буена, не съм чувала за друго, те май нямат и имунология.

# 609
  • София
Буена, не съм чувала за друго, те май нямат и имунология.

Мерси, така и предположих PeaceКОгато бях тяхна пациета преди 7 години просто нямам спомен какво беше, затова питам, мерси още веднъж Hug

# 610
Здравейте, момичета!
Имам следното питане...днес бях на преглед и лекарката видя киста. Каза да отида на 1-2 ден от следващия цикъл за да видим дали се е махнала и ако се е махнала да започвам стимулация. Преди това трябва да направим спермограма защото сме с мъжки фактор и да видим дали изобщо да започваме или са ни лоши показателите и трябва да продължим с лечението...Питането ми е тъй като доста съм чела не трябва ли да ми назначи преди това хормонални изследвания и чак тогава да започваме със стимулацията...първи опит ми е много се приятеснявам, имам доверие на лекаря си и не искам да се притеснявам, но това определено ме притесни малко Sad

# 611
  • София
Буена, ще ти пиша на ЛС къде правят вливане на Октагам и Имуновенин там имат и имунолози. Но виждам че си писала, че НК клетките са повишени, лекарите ли ти изписаха някой от споменатите от теб медикамента??

# 612
  • София
Буена, ще ти пиша на ЛС къде правят вливане на Октагам и Имуновенин там имат и имунолози. Но виждам че си писала, че НК клетките са повишени, лекарите ли ти изписаха някой от споменатите от теб медикамента??
Да, от имунолозите в Надежда са ми изписани и много пъти съм вливала, включително и при успешната ми брвменност преди 4 години.Но съм много разочарована и от двете лекарки Confused

# 613
Аз съм вливала октагам в Малинов, но тогава нямаше и имплантация. В Надежда нямах вливки, също нямаше имплантация.

# 614
  • София
Аз съм вливала октагам в Малинов, но тогава нямаше и имплантация. В Надежда нямах вливки, също нямаше имплантация.
А интралипида помогна ли ти? Префпошагам за Нк клетки си ги вливала? Благидарябпредварително за отговора Hug

Общи условия

Активация на акаунт