Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 11

• 105 002
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Ами дечицата ми са на 4 месеца, а дали интралипида е помогнал не мога да кажа  Laughing

# 616
  • София
Ами дечицата ми са на 4 месеца, а дали интралипида е помогнал не мога да кажа  Laughing
Да са ти живи и здрави Heart Eyes Благидаря ти за отговорите bouquet

# 617
Благодаря ти, успех и на теб  Praynig  Hug

# 618
  • Плевен - Велико Търново - Милано, Италия
Момичета, добро утро Hug

Ще съм ви благодарна, ако някоя от вас ми даде някакво мнение за д-р Коновалова, по отношение на АРТ! Добра ли е в това, има ли успели при нея (сигурно има де, малко глупав въпрос, но искам да прочета за такива).
Благодаря предварително!

С две ръце съм за нея. Много внимателна. Успях от първия път при нея след два неуспешни опита в " Надежда". Раждах при нея. Не ме остави нито за миг. Като бях в реанимация си разлях водата, но само се усмихна и каза, че утре ще е по- добре и изчисти всичко. Много благодаря за всичко !!!

Последна редакция: вт, 30 авг 2016, 13:51 от donna felice

# 619
  • София
Някой правил ли си е цветна снимка с упойка в "Щерев" наскоро? Моля ви, разкажете...

Nqkoi pravil li si e cvetna snimka s upoika v shterev naskoro?molq vi razkajete..

Моля, пишете на кирилица!

# 620
  • София
Ще ходя на фетална ехокардиография при д-р Евтимова. Някакви впечатления? Peace

# 621
Ще ходя на фетална ехокардиография при д-р Евтимова. Някакви впечатления? Peace

Аз бях при нея преди известно време на фет.ехокардиография
Много мила и внимателна, преглежда много обстойно всичко и обяснява подробно. Много търпелива също, защото моят дребосък не спря да се върти и я измъчи сериозно по време на целия преглед, но тя стоически го гони в продължение на 45 мин. докато  не видя всичко, което я интересуваше.

# 622
  • Където е сърцето
Aз преди няколко месеца,когато бях в процедура на такъв скандал се нагледах между Коновалова и сестрата,че направо онемях.Не съм предполагала,че една докторка може да се държи така особенно,когато на етажа има много пациенти които влизат и излизат.

# 623
Aз преди няколко месеца,когато бях в процедура на такъв скандал се нагледах между Коновалова и сестрата,че направо онемях.Не съм предполагала,че една докторка може да се държи така особенно,когато на етажа има много пациенти които влизат и излизат.
сериозно ли? Разкажи повече ако е удобно разбира се. Вероятно е имало сериозна причина. Аз Коновалова не мога да си я представя да крещи.

# 624
  • Където е сърцето
Няма какво толкова да разкажа понеже разговора се е състоя преди това,но когато преминавах по коридора двете си разменяха думи на висок тон и малко като махленски жени си викаха от едната страна на коридора до другата.Нали тази докторка беше бременна наскоро или тогава беше вече родила,нещо такова ми се върти в главата когато бях в месеците преди процедурата.Не знам ,коя от двете е била виновна и за какво,но имаше заплахи за уволнение това чух и ми направи много грозно впечатление.Все пак,такива разговори мисля,че трябва да се провеждат някъде между тях не да ги слушат пациентите.И за това съм я запомнила докторката ,лично на мен винаги ми се е струвала малко студена,но все пак ние търсим професионализма им.

# 625
Може би да не е била Коновалова. Тя не е била бременна скоро доколкото знам. Както и да е аз от чисто любопитство попитах. Но съм съгласна че трябва по дискретно подобни разговори.

# 626
Коновалова не е раждала скоро, Исиклиева се върна от майчинство. Аз също Коновалова не си я представям да вика, те даже сестрите си казват, че е мила.
Преди седмица лежах на системи и още с поставянето изцапаха с кръв лепенката, казаха че ще я сменят, защото лекарката щяла да им се кара. После ме питаха на кого съм, мислеха че съм пациент на др. Ганева и като разбраха, че съм на Коновалова и казаха, а няма страшно и три дни ми казваха как следващата смяна ще я смени.

# 627
Да си защитя д-р Ганева Simple Smile Тя нали е шеф, на родилното, но все пак, и може би се чувства длъжна да ги стяга! Тя се застъпи за мен като нямаше свободен час за никой лекар за първа ФМ и БХС, звънна на Биляна, попита я, в такива случаи трябва ли да гони пациентките да си търсят вариант извън Щерев и на следващия ден ми дадоха час за Чавеева.  Crazy

# 628
  • Варна
Да попитам - някой правил ли е инсеминация в клиниката? Как процедират по принцип - на спукан или на неспукан фоликул? При мен беше на вече спукан фоликул и ми се струва, че закъсняхме... Но може и такава да е практиката им,  знам ли?...

# 629
Правила съм 4 инсеменации и 4-те пъти беше на спукан фоликул. Не би трябвало да се изпусне момента, защото нали овулацията се таймира с инжекция и според това ти определят кога да отидеш в клиниката за процедурата.

Общи условия

Активация на акаунт