Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 11

• 104 990
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Благодаря за отговора Мишана!  Hug
Аз си помислих, че е така заради допълнителната процедура МАК (не знам как се пише точно). На вас правиха ли ви такова разделяне?

# 631
Не помня за това, по - скоро не,  моите инсеминации бяха много отдавна  Simple Smile!

# 632
  • София
Правих първо инсе там април месец. Успешно. На 3 спукани фоликула. Peace

# 633
  • Варна
Еха, много се радвам, Щастливка! Дано да успея и аз със второто инсе!

# 634
Здравейте момичета! Пациентка съм на клиниката и там следя бременността си, но мисля да раждам в Майчин дом. Въпроса ми е кога да си поискам досието и т.н. и правят ли проблем в този случай? Как действат ако кажеш че ще раждаш на друго място? Моля за коментар. ☺

# 635
Не вярвам да кажат нещо за решението ти да раждаш в друга болница! Важното е дали си решила при кой лекар ще раждаш в МД, и ако имаш избран, да се свържеш с него най-късно в седми месец, за да добие представа за теб! Ако отиваш без избор на лекар, тогава в Щерев ти издават всички документи и отиваш към МД. Но все пак сподели с проследяващия те лекар в Щерев, за да ти каже ако има още нещо. Аз лично прочетох темата за раждане в МД, защото нали там пращат (Или Токуда) ако започнеш да раждаш преди 36 седмица. И сега се моля да мина тази 36 седмица да не ми се налага да ходя в МД Sad Лекарите са ок, апаратурата също, за бебо човек е спокоен, но условията, всичките консумативи и храна, които близките трябва непрестанно да ти носят, уфф ooooh!

# 636
Благодаря за бързия отговор. Точно заради специалистите съм се насочила там. А и финансите са фактор. В щерев е двойно като парички.

# 637
Кали, темата за Майчин дом е наистина полезна, дори с уж дребни неща като какво да носиш като багаж  Peace Да, парите са си фактор!

# 638
Кали, темата за Майчин дом е наистина полезна, дори с уж дребни неща като какво да носиш като багаж  Peace Да, парите са си фактор!

Може ли линк към темата

# 639
Ще ти я пратя на лични съобщения, че нали тази тема е за друга болница   Mr. Green

# 640
Кали, аз родих в Токуда по спешност и пратих ММ да ми вземе нещата от Щерев. Дали са му само направление за хоспитализация.........от регистратурата не знаели какво да му снимат. Не са искали да му дадат амбулаторната ми книжка за болничен дори. Друг е въпроса, че в Токуда нищо не искаха, защото видяха преди секциото каквото ги интересува и ги бях предупредила до един, че съм на фраксипарин.
Ти щом си решила в МД, следи се от рано там и няма да изпаднеш в моята ситуация.

# 641
  • София
Аз лично прочетох темата за раждане в МД, защото нали там пращат (Или Токуда) ако започнеш да раждаш преди 36 седмица. 

Това истина ли е? Rolling Eyes

# 642
Здравейте момичета. Отскоро съм пациентка на клиника "Щерев". Отидох след една година опити за бебче, но така се стекоха нещата, че след цветна снимка се установи че имам една непроходима и една проходима но силно нагъната тръба. Мнението на лекаря е инвитро. Ще Ви бъда много блатгодарна, ако споделите някакъв опит. Мисля да кандидатствам във фонда, но докато чакам, ако е твърде дълго, бихме желали с мъжа ми да самофинансираме един опит. Колко би ни струвало в тази клиника, знам че е индивидуално за всички, но поне нещо основно и ориентировъчно като цена, питам защото, още не съм се видяла с док, след това което ми съобщи, а съм изнервена и нетърпелива, чакането ме побърква и това че не знам какво ми предстои. Съжалявам ако ви обезпокоих, желая ви успех! bouquet

# 643
Марелианка; много е странно това, което казваш. Аз си бях взела всички документи за евентуално раждане в МД още месец преди това от следящата ме лекарка. Картона беше в мен по същата причина, върнаха ми го с издаването на 45 дневния болничен.
В крайна сметка преминах заветната 36 седмица  Grinning
Габи, в сайта им има ценоразпис, всичко зависи от лекарствата.

# 644
Габито, в момента за финансиране по фонда се чака около 10 месеца. За самофинансиране зависи от много неща, инвитро или ИКСИ, с какви лекарства те стимулират, ще има ли ембриончета за замразяване и други. На мен ми излезе малко под 4000 лв. началото на годината, но бях на лимитиран цикъл, с по-малко стимулация. Може би около 5000лв средно!
Щастливка, аз тук разпитвам периодично и все ми казват, че в Щерев приемат за раждане след навършена 36 седмица. В самата болница не съм питала #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт