Искам да кажа ... (61)

• 49 215
  • 839
  •   1
Отговори
# 270
  • Euskal Herria
Ние сме на бира  beer

При нас сняг няма. Миналата година веднъж заваля, натрупа 1 см и до следобед се стопи. Обаче вестникът излезе със снимки и заглавие "Най-тежката зима от 30 години"  Joy.

# 271
  • Пловдив
Едно време баща ми, коагто първия сняг винаги ни изненадваше, викаше "Абе ти да си чула за тежки снеговалежи в Норвегия?" Те са свикнали хората, дали ще паднат метър или метър и двайсет сняг не им пречи. 10 см парализират Пловдив.

Искам да ви кажа, че и тази година снегът ще ни изненада. Мда, времето е топло, машините се използват за строителство, декември да падне сняг - ПАК ще са изненадани. Изобщо не са готови. Мхм, помнете какво предрекох.

# 272
Мър, вино имаш ли днес?
Имам, ама е тежичко, та го оставих за друг повод  Whistling Защо?

# 273
Ми да пием по едно, Мър. Simple Smile

# 274
  • Euskal Herria
Ей това бе "тежката" зима - снимките са от февруари:

# 275
  • Пловдив
Аз съм от Габрово, това е къде септември Simple Smile

# 276
За сняг и вино си говорите, две взаимно свързани неща. С тия жеги минах на ббиричка.

# 277
  • София
Аз не обичам сняг хич.

# 278
  • София
Имам спешно питане. Открих въшка в косата на голямото момче Twisted Evil веднага купихме лекарства и всички вкъщи се омазахме. От тук нататък какво следва? В училище да звъня ли? И в понеделник да го пращам ли? Болничен за въшки има ли Crazy за първи път ни е въшлясването и съм направо в амок... и всичко ме сърби!

# 279
  • Пловдив
Една чаша алкохол ще ти помогне. Не да се очистиш от въшките, а да гледаш по-спокойно на нещата. Обади се на класната, щом един в класа има въшки, много ще имат. В понеделник ще го пратиш. Болничен няма. Simple Smile Изпери всички чаршафи и калъфки на висок градус Simple Smile

# 280
Имам спешно питане. Открих въшка в косата на голямото момче Twisted Evil веднага купихме лекарства и всички вкъщи се омазахме. От тук нататък какво следва? В училище да звъня ли? И в понеделник да го пращам ли? Болничен за въшки има ли Crazy за първи път ни е въшлясването и съм направо в амок... и всичко ме сърби!
 С какво се омазахте? Не купувай евтини препарати. Шампоан Паранит- 22 лв., и си решаваш проблема от първи път. Въшките не ходят по чаршафи, Янтре, не съ фталявай.

# 281
  • София
Сипах си, Янтре!  Sunglasses обаче още не мога да се осеферя. Голям шок ми дойде! Сега ще пиша в групата на останалите родители, а утре ще се обадя на класната. Значи да не го спирам от училище, а?

# 282
Мър, вино имаш ли днес?
Имам, ама е тежичко, та го оставих за друг повод  Whistling Защо?
защото вчера нямаше Laughing

Яна и при нас преди няколко години валя сняг, но даже и не натрупа. Дадоха ни 3 дни дървена ваканция, да не се пребием по пътищата. Бедставахме без нито сантиметър сняг Laughing, но темератури 0 гр.  Crazy

# 283
  • Пловдив
Сипах си, Янтре!  Sunglasses обаче още не мога да се осеферя. Голям шок ми дойде! Сега ще пиша в групата на останалите родители, а утре ще се обадя на класната. Значи да не го спирам от училище, а?
Стига се паникьосва Simple Smile Това са въшки, да не е менингит Simple Smile Ще ходи.

# 284
  • Euskal Herria
so what, през зимата температурите падат най-много до - 3. И моментално всички почват да се вайкат "колко е студено". Лятото температурите са около 27-30 градуса и съответно - "аууу, каква жега".  Mr. Green
Съседката като ме види по тениска и жилетка през зимата, направо почва да трепери.

Онна, шокът е първия път. После човек претръпва  Laughing  Янтра е права - пий едно, да ти се успокоят нервите.

Общи условия

Активация на акаунт