Искам да кажа ... (61)

• 49 304
  • 839
  •   1
Отговори
# 690
Не съм писала в темата от памтивека,
но искам да кажа,
Някой ми открадна хавлията за баня в съблекалнята на фитнеса!

Все едно да ти отмъкнат обуваните долни гащи,
да ти чопнат четката за зъби,
да ти присвоят гребена за въшки  Mr. Green

Мда, онзи ден на мъж ми и детето откраднаха банските, забравили ги в съблекалнята и до там   ooooh!

# 691
  • София
Вие проверявате ли при чистачките, охраната или някакъв друг персонал за тези забравени вещи?

# 692
Вие проверявате ли при чистачките, охраната или някакъв друг персонал за тези забравени вещи?

Да, проверихме  Confused

# 693
  • ту тук, ту там
По-скоро са ги изхвърлили (или захвърлили някъде). Или хавлията е станала на парцали за бърсане.

# 694
  • Варна
Търсих си собствеността, разбира се Simple Smile
Само да хвана хигиенистката,
да бърше цукалото с нея,
ще й дърпам ушите Simple Smile

След малко ще си бия дузпата,
да си купя друго пешкирче.

Добре, че имам таен фонд "И аз съм човек",
защото, ако мъж ми разбере,
ще ме засили обратно,
да вдигам скандали във фитнеса,
а аз не съм такъв човек  Mr. Green

Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 19 ное 2015, 12:42 от missNoir

# 695
missNoir харесва ми чувството ти за хумор  Hug
[

# 696
Аз съм си забравяла дамската чанта извън шкафчето. Видях, че я няма след тренировката. Добре, че някой я беше занесъл на рецепцията. Случвало ми се е също докато се обърна да се преоблека, някой да ми вземе шкафчето, нищо, че вътре все още имаше мои неща (обувките ми за танци). Много подозрително ме гледаха на рецепцията като поисках да отключат чуждо шкафче, та да си взема обувките. И после ме следиха дали ще отида на въпросната тренировка по салса.

Много е странно времето при нас, 8 градуса беше тая сутрин, сега е над 20 сигурно.

# 697
 Благодарение на споделена информация в тема във форума дъщеря ми ще си направят направо безплатни разходки до Глазгоу ,Единбург и Дънди . /Януари месец/
  Та  в моменти решавам да се откажа от форума , но точно такива мили и добри хора ме спират .
  Та благодаря от сърце  Hug

# 698
  • Mediterraneo

Много е странно времето при нас, 8 градуса беше тая сутрин, сега е над 20 сигурно.

13 показваше при мен в 7.30, сега го дава 19.

# 699
При нас сутринта беше 2, сега е 20  #Crazy
Да си призная май искам зима вече...

# 700
  • София
Сакън! Да не съм чула нищо за зима! Аз искам тази есен, ама точно от този тип да продължи до февруари и после да се запролети  Sunglasses Айде от мен да мине, от 23-ти декеммври до 2 януари може да повали малко снежец, но не повече от десетина см Crossing Arms

# 701
Добре де, айде, щом отпускаш малко сняг ще се съглася с теб. Ама ми е коледно, пък на вън е 20 градуса...

# 702
 Котела на парното не е в ред - трябват ми 400лв за платка - та да си стои топло искам  Laughing
  Ама каквото стане де .
 Харесвам си тази есен - прекрасна е .

Скрит текст:
снимка от парка - от страницата на града ни е - има страхотен албум със снимки от миналата седмица на този фотограф.

Скрит текст:
-Нека да е есен - късна и златна  Heart Eyes

# 703
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Сакън! Да не съм чула нищо за зима! Аз искам тази есен, ама точно от този тип да продължи до февруари и после да се запролети  Sunglasses Айде от мен да мине, от 23-ти декеммври до 2 януари може да повали малко снежец, но не повече от десетина см Crossing Arms

Точно същото искам и аз. Е, може снегът да е 15 см, от мен да мине! Да могат децата да изкарат шейните. Joy

# 704
Давам още 5 см. сняг и предлагам да я вземем тази зима. От Коледа до Ивановден сняг и после да се оправя.

Общи условия

Активация на акаунт