Искам да кажа ... (61)

• 49 153
  • 839
  •   1
Отговори
# 795
Съни, тя е много хитра, започва да се дере, докато закашля и ние скачаме, нали да не се задъхва и бля,бля. Хващам я вече няколко пъти, че използва състоянието си срещу нас. Само на три и половина е, а ме прави пумпал, какво ще е на 13!? Абе, много се надявам да се окаже период, както казва Онна.
Даун,,аз съм навита за Трявна:)

# 796
  • В Космоса
Не съм очаквала, че ще срещна негов фен във форума, но ето, че всичко се случва. Grinning

# 797
  • София
Жаки, изинявай, обаче в такива ситуации не я успокоявай, защото още по-големи циркове ще ти прави. Пълен игнор и сама ще се успокои и бързо ще разбере каква е правилно. И Алекс се опитваше така, обаче аз не се впечатлявам от такива истерии.
Аха, точно така!
Голямото момче ми беше от тия с истериите и тръшканиците - пищеше в магазините, лежеше по улиците, изобщо пълна програма. Влудяваха ме разни преминаващи баби Twisted Evil Лежи си той в някоя кална локва, рита с крака и пищи, а аз си стоя кротко встрани и чакам да се успокои и тъкмо започнат да минават нещата и някоя баба пристига и започва да се опитва да го успокоява... той вижда публиката и с нови сили подхваща представлението.
Добре че съдбата ме пощади и малките не са такива, защото в противен случай щях да обитавам стая с меки стени

# 798
Жаки, ти си знаеш детето!  Hug Хитри е много меко казано Simple Smile Онна, навън веднъж ми направи такава сцена. Баба и дядо си говорят - какво му е на това дете, пита загрижената баба, а дядото отговаря - лигави се и майка му го лекува Simple Smile

# 799
Не съм очаквала, че ще срещна негов фен във форума, но ето, че всичко се случва. Grinning

Като цяло имате доста грешна представа за мен смятам - но не се сърдя никому.

# 800
  • В Космоса

Като цяло имате доста грешна представа за мен смятам - но не се сърдя никому.

Аз, лично, никога не съм те мислила за лелка или стандартна ССФ, както си мислиш, че те мислят всички.  Wink

# 801
  • София
Жаки, не те успокоявам, но и моята малката е такава, търкаля се по земята от едногодишна - истерии, писъци. Със сина ми изобщо не съм имала такива проблеми и като видех такива дечица бях убедена, че вината е на родителя. Сега ми се връща..

# 802
Добре де, сега съм тук и пак изпуснах. Няма ли добра душа да ми запазва пикантериите. Не е честно, точно като си легна и се почвате. Как да се скарам с някой  Crossing Arms
И аз нищо не съм разбарала .
Пожелах им лека нощ снощи и чак сега сядам .Нищо не разбрах  Crossing Arms

# 803
  Акаша а какво  е ССФ  newsm78

# 804
Модераторите четат теми във форума и без да има доклади за тях.

# 805
  • В Космоса
из местния жаргон - Средно Статистическа Форумка

# 806
Вие сте едни луди хора Simple Smile

# 807
Бубанка - а може ли просто да се напише -аз ли докладвам или не .
 На лъжливото овчарче му писна вече .

# 808
  • София
 Joy Joy Joy

# 809
Мамма писа в темата в "Правила" - клик.

Общи условия

Активация на акаунт