Сладкарничка за книги-тема 55

• 26 327
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
Привет-привет.

Днес от работа пак не стигнах по-рано до тук, но вече ида.

Другарче, избрах ти книгата, край! Дано съм уцелила. В крайна сметка не промених първоначалния си избор. Ама и за себе си поръчах, ти какво си мислих.  Simple Smile Да не съм капо.  Simple Smile

Нели, много ми хареса това, което си написала за другарчето си. Подкрепям те на 100 % и отправям същото послание и към моето другарче. Книга, картичка и играчка за елха, е предостатъчно. Другарче, даже може да си спестиш и сладкото изкушение, че и двамата с ММ сме за диета (не, че спазваме де, но все пак).  Mr. Green

И думите на Камиче много ми харесаха. За смс-а за някоя кауза. (Аз съм голям привърженик на Спасителният център за диви животни. Прекланям се пред труда на тези хора.)

Вени, пак ръсиш бисери. Много ме радваш винаги. И понякога малко ти завиждам за чувството за хумор. Аз нямам никакво, което не е добре.  Embarassed

Деси, стискам палци и аз. Ще намериш най-доброто място за себе си, сигурна съм.  Hug

И да помоля да стиснете палчета утре за моята майчица, че й предстои една процедура.  Praynig Вярвам, че всичко ще е наред.

Нели, ти успокои ли се вече?

# 466
  • София
Вени, пак ръсиш бисери. Много ме радваш винаги. И понякога малко ти завиждам за чувството за хумор. Аз нямам никакво, което не е добре.  Embarassed
Дори ей толковка ню-ню мъничко ли нямаш, Ели? Не мисля, че нямаш, а може би, че не можеш да го изразиш. По-важното е да можеш да се усмихваш, да се хилиш, да се радваш на нещата, а това си мисля, че го носиш  Hug.

# 467
  • на североизток от Рая
Идвам-идвам!  Hug

Нели, ти успокои ли се вече?

Дай Боже от утре да съм една идея по-спокойна! Днес денят мина, чаках го да мине, че да си събера ума. Е, с главоболие съм сега, но и то ще мине, като си поспя. Има на този свят хубави неща, които създават тревоги. Що така? Аз ли съм сбъркана, тюх.

А пък скицата Вени добре че я има. Така ме разсмива, така ме оправя, че не е истина просто. Венко, ако съм до теб, ще се хиля с глас. Представа нямаш какъв смях имам. Мъжът ми ми прави забележки, като почна, не мога да се спра. А се смея често, дори  и на неща, които не разсмиват другите.  Joy

Ели, не отказвай сладкото, никое другарче да не се дърпа. Вярвам, че има с кого да го споделите, ако на вас не ви се полага, нъл тъй?! Crazy

Деси, да бъде това, което е твой късмет!  Peace Flowers Four Leaf Clover

Зори
, прочетох скрития текст с интерес и така добре те познавам, че не прочетох нещо, което да не знам за теб. Прегръщам те! Наистина си те представих като екскурзовод - красива, нежна, умна жена, обаятелна и с прекрасен глас.  Heart Eyes

Камиче, стига с тез парфюми. Остави ме да  се правя, че това не ме интересува. оммммммммммммм.

Неспоменатите, мисля за вас!  Hug

Пратих мъжете в кухнята да ми направят пуканки. Ако не са изгорени и стават за ядене, пак ще се завъртя тук с мезе. Popcorn

Последна редакция: чт, 19 ное 2015, 09:02 от Neli M*

# 468
  • София
А пък аз нямам хубав смях, изобщо издавам едни звуци, не е за приказка...  ooooh!. Пък понякога ми е смешно и когато съм сред чужди хора и искам да се изкискам с кеф, а не да брецам неадекватно.
Хах, сетих се за една случка това лято, докато бяхме в Хисаря. Седим на красивата тераса на ресторанта, тихичко си говорим аз, детето и ММ, очакваме вечерята, свири приятна музика, всичко е спокойно, изискано, идилия на талази. На съседната маса се храни възрастна двойка и нещо си бърборкат. По едно време чувам, че водят спор за гларусите и чайките и не знам защо, но се заслушах. Голяма грешка, голяма излагация! Ще питате защо, ми защото дамата запъна твърдо на версията, че гларусите са от Варна, а чайките от Бургас, сто пъти го повтори и не даде на мъжа си дума да издума против тоя феномен природен  hahaha. А на мен като ми стана смешно, като се разхилих, то храна плюх, то се давих, абе знаете на какво прилича човек, когато се стиска да не се смее шумно  Joy!

# 469
Ох, бе, Вени, точно от теб имам нужда в момента  Hug Hug Hug

# 470
  • София
Улиloveuuu  Hug

# 471
  • на североизток от Рая
Ох, бе, Вени, точно от теб имам нужда в момента  Hug Hug Hug

И аааааааааааз.  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Изядох пуканките, добре че е така, че бая щях да плюя. Въх, това за гларусите и чайките вече и мъжете ми го знаят. Тони се задави.  Joy Joy Joy

# 472
Чакайте, чакайте, аз друго се замислих. А къде се срещат чайките и гларусите? В Обзор?

# 473
  • София
Чакайте, чакайте, аз друго се замислих. А къде се срещат чайките и гларусите?
Е ти не ме четеш, братче, гларусите са от Варна, а чайките от Бургас! Сега, ако ме питаш дали гларус и чайка са едно и също, но първото е мъжко, а второто женско - това вече не го знам, щото се изнизах от ресторанта доброволно и не чух края на разговора, ако са го обсъдили  hahaha.

Нели, надявам се, че си тупнала Тони по гърбината, преди да дойдеш да се кискаме тук  Joy?

# 474
Ей, тука питах ММ дали са мъжкия и женския вариант на едно и също нещо, ама не били  Crazy
Значи си стоят само във Варна и Бургас, другите градове да му мислят...

# 475
  • на североизток от Рая

Нели, надявам се, че си тупнала Тони по гърбината, преди да дойдеш да се кискаме тук  Joy?

Баща му го свести по-напред.  Laughing Сега пък Тони прави изцепки. Говори му баща му за история  и Тони пита "Тате, ти четеше по едно време книги от един, какъв беше, newsm78 май Мики...Стораро."  hahaha hahaha hahaha А то е Мики Спилейн.  Joy

Ули,  и в нашия град ги има, ама, а сега де, от кои са?! Mr. Green

# 476
  • Кърджали
Чайката е гларус в полет. Гларусът е почиваща си чайка. /Имахме преподавател по зоология, който имаше два любими въпроса - какво е общото между гларус и чайка и защо белите мечки не ядат пингвини. /Е, има и един друг, по специфичен вид гларуси  Laughing Че можело и географски да са разпределени, не знаех, но човек винаги може да научи нещо ново.  Joy
Иначе само щом видя името на Вени и почвам да се хиля вече  Joy

# 477
  • София
Имигранти от Варна и Бургас  Rolling Eyes.

Редактирам, че забравих нещо! Нели, с тоя мъж май имам по-сходен вкус за книги, отколкото с теб, някога много го четях Мики Спилейн  Grinning.

# 478
Ей, тука питах ММ дали са мъжкия и женския вариант на едно и също нещо, ама не били  Crazy
Значи си стоят само във Варна и Бургас, другите градове да му мислят...
Кажи на ТМ, че е в грешка:
Гларус е или сребриста чайка или жълтокрака чайка (и двете семейство чайкови)

# 479
Имигранти от Варна и Бургас  Rolling Eyes.

Редактирам, че забравих нещо! Нели, с тоя мъж май имам по-сходен вкус за книги, отколкото с теб, някога много го четях Мики Спилейн  Grinning.

Титина, виж пак какво съм попитала Wink Не, дали са едно и също, а дали са мъжкия и женския вариант на една и съща птица.  Party

Общи условия

Активация на акаунт