Сладкарничка за книги-тема 55

• 25 890
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
  • Кърджали
Лени, честит 22рирожден ден. Виж, и Нези ти е казала - тук всички сме на по 22Само аз на 2
Друго, друго.... Мариш, в твоя жокер не мога да се разпозная посмъртно.
Време ми е за обедния сън за красота (по Кати), тъй де докачто я приспивам и аз да поспя.
Честит н на християнското семейство

# 601
Ха, добър ден Simple Smile и честит празник. Ще трябва да погледна как се празнува, дали има нещо специално Simple Smile

Ленинка, ЧРД, да си жива и здрава!

Маришка, аз, аз съм ти другарче нали? Нали?  Flutter

# 602
  • София
Имам идея, кой е другачреч на Мариш (според жокера), но няма да кажа. Да видим дали съм права. Peace

# 603
  • София
Пете, щом нямаш идеЙ, не важи  Mr. Green я кажи, да видя  Joy ,,, каква ти е идеята... Grinning
Ули  Flutter Party Heart Eyes Hug  Grinning smile3539 smile3539 smile3539

# 604
  • София
Пете, щом нямаш идеЙ, не важи  Mr. Green я кажи, да видя  Joy ,,, каква ти е идеята... Grinning
Ули  Flutter Party Heart Eyes Hug  Grinning smile3539 smile3539 smile3539
hahaha Това описание, много ми отива на Слив  Peace

# 605
  • София
Мда, верно че й отива Wink  Heart Eyes
 smile3505

# 606
Хм, а  на мен не ми се връзва със Слив, защото за мен тя демонстрира и стила и вкуса си съвсем ясно и открито  newsm78 поне аз ги усещам Simple Smile Ама знам ли Маришка се слави с кодирани послания, а аз не винаги ги разкодирам правилно  hahaha

Но пък вчера видях нещо, което щях да взема на Слив ако ми беше другарче Simple Smile Другарче на Слив пиши ми да се включа в изненадата й  Praynig

# 607
По скоро описанието на Мариш се отнася за Нези Wink

Другарче на Слив, пиши ми да ти пратя да й пусне в опаковката един буркан домашна лютеница  Laughing

# 608
  • На високо
Добър ден, девойки!
Честит рожден ден, Ленинка! Много здраве, щастие, радост и щастливи мигове с любимите ти хора!

И честит празник на християнското семейство на всички!
Кости, и аз се изненадах за празнуването на неомъжените Марии Thinking! Познавам такива. А ако живеят на семейни начала с някого брои ли се Crazy?
Мариш, аз съм май точно обратното на това, което си написала за другарчето си! Mr. Green Ама то си е нормално да сме неорентирани и с объркани представи за себе си и света на 22 Whistling
А моето другарче е прекрасно откъдето и да го погледнеш, във всичките му аспекти и измерения Flutter...
Тук днес е доста ветровито, а утре ще е още повече. И ще застудее... А така хубаво ми беше като е топличко. Какво да се прави, в умерените ширини сме и идва зима Sunglasses.
Оставям ви, че нали гости имам Grinning.
Хайде, със здраве!

# 609
  • София
Мда, Маришка добре кодира свите послания, но е всеизвестна с това, че във всички кодирани послания открива бебета  hahaha Ами, гладна кокошка... нали знаете  Joy

# 610
Така, така.... рожденици, християнски семейства, Марии някакви... Thinking
Честит рожден ден!!!! Ленинка! Най-прекрасни пожелания ти пожелавам (извинявам се за таВА-тологията) и целият живот да бъде като торта - сочен, сладък, с дебел слой крем и вкусен от долния блат и чак до сметановата розичка отгоре! bouquet
За празника на семейството съм с две ръце, на християнското - не толкоз, даже никак #Cussing out
Така че поздравявам всички семейства, независимо от вярата им, и на тях им пожелавам торта, но двойна  Hug
Другарче, на теб да ти кажа, че реших коя книжка ще ти поръчам и ще взема да я пусна днес, да ми се махне от главата. Да знаеш, че много мисля с какво да те зарадвам (освен това дето в понеделник ще ти го взема) и отсега пращам поздрави и се извинявам, че няма да опаковам с хартийки, панделки и красоти, ама пословично не ме бива в това Rolling Eyes, така че очаквай голия кашон, пардон, голата истина... така де  Wink

# 611
Ленинка,ЧРД, много здраве, късмет и сбъднати мечти!
Честит Ви празник на християнското семейство  bouquet
Нормално е на този ден да прануват неомъжените Марии, т.к. на този ден родителите на Мария са я завели в храма и са я оставили да се обучава там, а от 1 в. мисля деня на християнското семейство, и посещението на църква семейно е точно символ на този акт. (Камиче, сори, но празника си е християнски)

Имам предложение, пращайте ми на лични предположенията си на база жокери...аз ще ви ги сложа в табличка и след като всички участващи в играта са оподарени, ще видим кой какво е предполагал.

# 612
  • В Балкана
Добър ден, мили момичета!!  bouquet

Ленинка, честит рожден ден!! Пожелавам ти здраве, спокойно и вълшебно пътуване из Париж (нищо, че няма да е скоро), и много щастие!  bouquet  bouquet  bouquet

Здраве, щастие и хармония в семействата ни!!  bouquet

По повод представянето ни: Линк към темата, в която Кали сложи на първа страница в скрит текст, всички другарчета от майската игра с кратко представяне - http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=844233.0

И едно допълнение от мен.
Скрит текст:
Всички кифленско ми е чуждо и трудно за прилагане.  Embarassed  Cry  Ако дойдеш другарче да ме лакираш, гримираш и направиш прическа, а Лу да ме облече, ехеее... ще се избият фотографите да ме снимат.  Mr. Green  Heart Eyes  Hug

Селата са ми любими - колкото са по-нависоко, колкото са по-близо до гората/в гората и с по-малко живущи хора, толкова повече мечтая за тях.   Crazy

Деси, честита нова работа!! Да ти донесе удовлетворение, срещи и познанства с нови хора. А когато се закрепиш достатъчно добре, да намериш по-добра!  bouquet

Зори, стискам палци скоро да сте здрави!!  fingerscrossed  Hug   Flowers Four Leaf Clover

Елинка, отлагането може да е за да потърсите друг лекар, болница..  Embarassed  Стискам палци и за вас! fingerscrossed  Flowers Four Leaf Clover  fingerscrossed

Кали   Hug

Титина, не очаквах да харесаш „Нестинарка” повече.  Embarassed  И хубава хавайска почивка!!   Crazy  Ще помоля за една-две снимки на плаж, вода и палми.  Flutter

Евилан, как върви пастърмата? Суши ли се?  Mr. Green Laughing

Дани, хич не се извинявай, че не пишеш по темата с играта. Просто пиши.  Hug

Алекс, прибери писмото за спомен.  Peace

И аз имам идея за Маришкиното другарче..  Party  Обаче залагам на друго, а не на това, което е посочила Петяя.. Не се сещам дали Маришка е казвала (и не съм си отбелязала), дали са имала вземане-даване с него..  newsm78

Камиче, ако ти се намира домашен, български чесън, можеш да ми туриш у пакетчето.  Wink  Ние у нас сме му големи фенове и заедно с другарката (тя повече от мен) го морим най-редовно всяка вечер.  Blush  Mr. Green

Да кажа на другарчето ми, че ще сложа сладичко в пакетчето му.   Wink  То ще си го изяде, може и да го сподели.. Ще се намери с кой.  Mr. Green  И да не се тревожи, сладичко ще има и DMS-че ще има.  Peace  Аз съм от редовно пускащите и едното няма да е за сметка на другото!  Hug
И да не се притеснява – пиша му писмо. Wink Днес още не съм писала, ама ей сега ще му драсна няколко реда.  Heart Eyes
И другарче, днес в пристъп на някакво умопомрачение, взех едни неща и ще запрятам ръкави за труд и техника.  Embarassed  То нищо сложно не е, но за моите (и твоите) леви  Mr. Green, си е цяло предизвикателство.  Crazy  Ще почакам обаче да ми дойде музата и творческото вдъхновение.. Стисни палец да стане, че ако не стане, няма да пращам да се излагам.  Blush  Та в този ред на мисли, чакай си пакетчето към края на срока за изпращане.  Blush  Mr. Green  hahaha
Обаче пък днес ти взех първото нещо (не онова, по което ще кроя).  Wink И това не е книгата.  Joy

Да кажа на другото ми другарче - с оглед на едни болежки от последните дни - ако сложиш в пакетчето един здрав, як момък, който да ми разтрие плешките и гърба, няма да сгрешиш.  Sunglasses  Joy

Хубава съботна вечер!  bouquet

# 613
  • София
Титина, пиши ме - подозирам, че Елинка е другарче на Нели  Crazy тъй де, Нел ще й подарява...
Не съм споменавала, прекрасна ми Рейнпунцел Party Боли глава от толкоз жокери  Mr. Green И молА ти се, не разбра ли, че ти трябва идеЙ, за да ми познаеш другарчето... с обикновена идея не става, не бачкаеть...  hahaha Все пак ... кажи си хипотенузата  Grinning Heart Eyes

# 614
Тъй, Рейн, 'айде сега и тебе заподозрях Simple Smile Така ми харесва, днес двама ми влязоха в заподозрените Simple Smile
Не, че историята не сочи, че аз само си подозирам, а всъщност не разбирам, ама то не пречи Simple Smile

Какво ми майсториш, Рейни? Аз се зачудих дали да не измайсторя нещо и на моето другарче. Тъй де, имам шевна машина от месец поне и даже не съм я разопаковала  Joy

Общи условия

Активация на акаунт