Сладкарничка за книги-тема 55

• 25 919
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
Здавейте, прекрасни Hug

Деска много се радвам за теб, дано бързо се адаптираш и да се чувстваш щастлива и удовлетворена там Hug Успех!

Отеглям се и аз в моите си покои Laughing Лека 😙

# 586
Добър вечер , прекрасни , не съм ви чела вчера и днес  Embarassed Утре ще ви изчета писанията , надявам се да сте здравички и да сте добре .
Мен ме налегна един вирус и ходя като парцал на работа , наливам се с едни фрешове , та да видим , аз ли болеста или тя мен ще надвие  Joy
Хубава вечер , отивам да се завивам при Аричка аз .   Hug
Другарчета мои , мисля си за вас постоянно  Hug

# 587
  • Кърджали
Нели, аз и стоене гладна? За война ли говориш?  Joy Аз затова и никога ням ада отслабна, все се чудя какво да ям  Whistling
Нара, няма да се даваш на вируса. Бързо оздравявай!

# 588
  • Пловдив
Добро утро!

Пия едно бързо и аз, бягам към банята и после към спирката.
Хубава събота на всички, най-вероятно вечерта ще намина.

# 589
ДУ Hug
Да сложа кафе, че никой не е сервирал, срамота Grinning

Деско, успех и дано да ти е приятно там Heart Eyes Hug

Нарче, още ли го влачиш бе мило Rolling Eyes, оздравявай слънчице Heart Eyes Hug, няма ли как да останеш в къщи поне един ден, така на крака и на работа по-трудно се изкарва Rolling Eyes

Отивам да видя каква да я подхвана, че и още едно кафе мисля да изпомпам Grinning

Хубав почивник на всички пожелавам Hug

# 590
  • София
Честит Ден на християнското семейство!Пожелавам ви здраве,топлина и любов!

Кафе пих,мекици правих и сега ще се помотая извън дома  Heart Eyes

Деси, спорна да ти е! bouquet

# 591
О, вярно бе...
Честит празник на Християнското семейство, милички! Бъдете здрави, обичайте се и нека в дома ви винаги има разбирателство, любов и щастие!  bouquet

Последна редакция: сб, 21 ное 2015, 14:03 от Гигова

# 592
Добро утро и от мен и честит ни празник ! Пожелавам на всички ни любов и хармония в семействата ни да има !  bouquet

Гиговче , работя , работя , луд умора няма .  Joy Няма кой да ме замести на работа , а всички документи се въвеждат и изпращат на самия ден , и ..... та така де , не е много приятно за клиентите да ме гледат болна , но ми свикнаха за толкова време .  Laughing  Hug

Усмихнат , слънчев и много позитивен ден от мен ! Ако мога ще се включа после пак .  Hug

# 593
  • в огледалото на живота
Да имаш място, където да отидеш – това е домът!
Да имаш някой, който да обичаш – това е семейството!
Да имаш и двете – това е благословия...!!!

Честит празник на християнското семейство!
Обичайте се и бъдете обичани!

Привет и от мен  Hug
Почти излекувана може да се каже.. Simple Smile И с отремонтирана техника.Вече мога да ви се наслаждавам на спокойствие и да ви чета.Измъчих се с тоя телефон,а пък на работа не смея много да надничам,да не ме изненада някой.... Blush

Отивам да си допрочета темата.
Много прегръдки за всички ви  Hug Hug Hug

# 594
ДУ и честит празник на всички Hug

Аз пък съм се родила на този ден преди 29 години Sunglasses
После ще ви черпя, сега ще бягам по задачки Grinning

Хубав да ви е денят Hug Hug Hug

# 595
Ленинка, честит рожден ден! С пожелания за всичко най-хубаво!  Hug

Да ни е честит този светъл и може би най-хубав празник! Днес празнуват неомъжените Марии, но май нямаме такива тук newsm78

Дев Hug

# 596
  • София
Здравейте,

Ленинка, чеситт рожден ден. Бъди жива и здрава. Много щастие и късмет.  nbirthday newsm67

Честит празник на християнското семейство. Бъдете живи, здрави и сплотени.

# 597
  • София
Ленинка, честит рожден ден! Бъди много щастлива!  bouquet
Честит празник на християнското семейство на всички ви!  Heart Eyes Кости, за пръв път чувам, че на този ден празнуват неомъжените Марии  Thinking Това гръцки обичай ли е? Аз съм на работа днес, като за празник.  Tired Поне дежурството на връх Новата ми се размина  Party За това пък на първи януари не ми се размина, но това е бял кахър...
Нещо жокерите пресъхнаха, ми се чини Wink Я да раздвижа аз нещата. Моето другарче (казах ли, че е жена и обича да чете?  Mr. Green ) е интересна персона  Heart Eyes Има точна ориентация за стил и вкус в живота, макар и да не ги демонстрира и да е трудно да бъдат усетени.  Flutter Обича да чете ... или това вече го казах?  Thinking Има ясно виждане за мястото си под слънцето в най-широкия смисъл на понятието.
Нямам представа би ли се припознала в този жокер  Mr. Green
Пак ще ви нагледам  bouquet

# 598
Здравейте и от мен!
Малко телеграфно но нямам време тези дни. Едва открадвам малко време за четене...
Честит празник! Да сте живи и здрави вие и семействата ви!
Ленинка,ЧРД! Много щастие ти желая!
Ама как  така ставаш на 29? Тука всички сме на по 22.  Wink
Прегръдки на всички!
 Hug

# 599
ЧРД Лени, пожелавам ти здраве и щастие! Нека дните ти са изпълнени с радост и усмивки покрай твоите слънчица! Весел празник  Hug  bouquet

Тази вечер сме на гости у на ММ брат му, поне няма да правя нищо и да готвя, отивам да си чета.

Общи условия

Активация на акаунт