Сладкарничка за книги-тема 55

• 25 882
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
Рейнче, един Вин Дизел устройва ли  те да пъхна у кашона? bowuu
Може и един Конан, както е тръгнало...
Чесън нямам, ша звиняваш - ние със Земята сме скарани във всякакъв смисъл: не я копам, не я садЪ, цвеки при мен не вирее (последното беше фикус и го уморих все пак); освен това не винаги ходя успешно по нея Joy и се препъвам и на равно, и на неравно... Но Вин Дизел ще донесе американски чесън, не са хатъри.
 Laughing

# 616
  • В Балкана
Конан, Конан, Ко-нан!!  Sunglasses  Sunglasses
Дизел-а ми е много съвременен.. Ама ако го сложиш без дрехи, няма да го върна.  Blush  Mr. Green  Joy

Тогава без чесън!  Твърдо - или български, или никакъв.  Naughty
Китайски, чилийски и хамерикански и тук си намирам.  hahaha

Ули, ти що си се вкарала в приключение с шевна машина!?  Shocked Ако искаш изчакай до следващата игра и тогава майстори.  Blush  Laughing

Маришка, идеЙ - бол. Половин изречение ме притеснява.. Точката или Зори. На тоз етап. На следващ ще мисля пак.  Sunglasses

# 617
  • София
хехе, Точката или Зори... ооооооооооооооом  Grinning  hahaha
А, Рейни, понеже е далече до оподаряването, нали е още топло и не-коледно...

е те така... да не те мисля Wink

# 618
  • В Балкана
Ооооооо, Маришка, гърба ми вече е няколко идеи по-добре!!  Crazy  Crazy  Crazy

Изчезвам с един пакет сурови ядки + сушени плодове.. и Калуня.  Sunglasses

# 619
Здравейте  Hug

Ленинка, да си жива и здрава и много щастлива! bdbaloni

Рейнче, как ме хвана. Laughing Тъкмо преди малко си резнахме по малко, за да видим до къде е стигнало сушенето и както го пробвахме, така отиде едното парче, но ще трябва още малко търпение Simple Smile

Ули, притеснявам се, че ти дължа пари за книжката. Аз не я бързам, но това, че ти задържам парите ме безпокои.  Confused Трябва да измислим нещо, за да ти ги дам Hug

Снощи дочетох Стоунър.
Скрит текст:
Започнах я с предубеждение, защото много похвалените книги обикновено не ми харесват. И наистина, в началото не ме грабна. Беше ми суховато и малко скучно. Обаче колкото повече напредвах, толкова по-близък ми ставаше Стоунър, дори понякога виждах себе си в него, сякаш неговите чувства преминаваха през мене. А пък в последните няколко страници всичко си дойде на мястото. Дори си мисля, че книгата е написана заради тия последни страници. Цял ден премислям и май пак ще я прочета, вече през погледа на това, което знам.

Много жокери изчетох, но никъде не се познах  Thinking, а за моето другарче бих казала, че е човек, с когото бих била щастлива да се запозная лично bouquet

# 620
  • София
Еви, знаеш ли как чаках отзива ти за "Стоунър". Аз също понякога имам притеснения относно книги, които много се коментират положително - или веднага ги купувам/чета, или ги отлагам. Не знам защо си сложила ревюто в скрит текст Simple Smile Мога да кажа почти същите думи, но най се съгласявам, че понякога виждах себе си в книгата (и в героя).

Честит празник, Ленинка, жива и здрава бъди!

# 621
  • София
Ууу,сега вече прочетох и между редовете.Поста на Мариш го прочетох някъде между два мола в колата на семейството,със семейния мъж на волана.И аз в първия момент си помислих,че Мариши говори за мен.После казах си,ай ся,да не си единствена  Naughty и си размахах пръст.Добре обаче вече на комп нещата по-ми се подреждат.Здраво стъпил на земята е Дев,Рейн или Нел Hug.Тъй мисля аз.
И да,който е мое другарче ако няма лютеничка може да импровизира с люти чушлета,лютивка или бурканче печени чушки с морков.Все ще го изям.
Как можах да забравя  ooooh!

Лени,жива и здрава бъди,да си те слушкат всички вкъщи,да си усмихната и обичаща!!! newsm59

# 622
Вени, ти беше права като ми каза, че в тази книга има нещо, някаква магия, която не може да се обясни, но работи Simple Smile

# 623
  • на североизток от Рая
Вени, ти беше права като ми каза, че в тази книга има нещо, някаква магия, която не може да се обясни, но работи Simple Smile

Подписвам се под това и ви казвам Добър вечер, мили момичета!  Hug

Брей, дълъг ден беше, хубаво ме одуха вятърът. Доста хладно стана по едно време, но не духа ли, просто е чудно. Тези дни май ще се простим с това есеннопролетнонеориентирановреме. Време му е на снега да дойде, да ни се вдигне празничният дух, да се поразшетаме покрай подаръците. Simple Smile

Здраво стъпил на земята е Дев,Рейн или Нел Hug.Тъй мисля аз.

Въх, сериозно ли ти изглеждам така. Може  права да си, Слив. Добре е понякога наистина да си стоя на краката. Да не клякам, тъй да се каже. Понаучих се да си отстоявам правото, но нъл знайш, все се налага да се предаде човек понякога. А за теб -  Hug!

Рейнче, да ти фърля чесън, домашен хем. Да те пази от вещици, върколаци, грип, таквиз неща.  Mr. Green

Имам въпросче към Деси и чрез него я викам да дойде, хем да сподели за деня си, хем да отговори публично на питанката. Деска, искаш ли да получиш коледния си подарък по-раничко, за рождения си ден, примерно? Или предпочиташ да си е коледен, да дойде покрай Коледа. Чакам сериозен отговор!  Peace

Титина, пиши ме - подозирам, че Елинка е другарче на Нели  Crazy тъй де, Нел ще й подарява...

Туй пък как го измисли. Мисля, че никой от моите жокери дотук не води към Елинка. Особено пък,  бях писала, че съм спала в нейния град. Мне, не съм била там.  Crossing Arms Титина, задраскай!  Joy

Ленинка, честит рожден ден! Бъди здрава, обичана, щастлива! А ако има нещо, което не можеш да постигнеш, значи не си го пожелала достатъчно силно. Затова почвай да го желаеш още, и още,  и то ще се случи!

Мария, стига сте клатили земята. Вас кръстове не ви ли болят.  Mr. Green

Честит празник на християнското семейство! Обич и разбирателство да има в домовете ви! Heart Eyes

# 624
  • ГОре на черешата...
Честит празник bouquet! Нека семействата ви са здрави и благословени!

Лени, четит рожден ден Hug! Много щастие ти желая bouquet!

Тук духа ужасно, а аз цял ден се мОтах с цветята си. Станах с мисълта да ги прибирам вътре, но в хода на великата операция оставих всички мушката и сакъзчета навън - зер дават го топло/като за тях де/ още поне 10 дни, та ще почакат. Приготвени са им зимните убежища, та ако се наложи да ги намъкна за има-няма час-два Crazy

И аз не се припознавам в никой жокер, но и това никога не ми е било цел, та не се задълбочавам много. Май само веднъж познах, че съм другарче на Дев и това беше. Оставям сладкия момент на изненадата да ме завладее докрай Peace.

# 625
  • София
Мариет,голяма си телепатия!Тъкмо се чудех моите дали да ги прибирам  Thinking

Като се замисля и Елинка може да сложа към Маришкиния жокер!Ей,голяма мистерия начи!Изяде ме!

Дееес,ще се пръсна от любопитство!

# 626
Мариш не е гръцки обичай, християнски празник е Peace Титина го е обяснила много хубаво.
Авлига по принцип честват Марии, които са още благочестиви, неомърсени Grinning та не мисля, че твоята позната влиза в този таргет Mr. Green

В жокера на Мариш освен споменатите, припознавам и Петя Сърчицето.

# 627
  • ГОре на черешата...
Слив, аз следя прогнозата тук, най-достоверна е, та така като гледам поне до 1-ви декември ще стоят навън.

Гледам Евровизията с чаша чай малина и липа - ммм, страхотен Peace!

# 628
  • Пловдив
Ленинка, честит рожден ден. Желая ти здраве, любов, щастие и парички за всички материални нещица.

Нели, редно е да оставя избора си на другарчето, както го чувства, че трябва да го направи. Simple Smile

Титина още при първите жокери предположих, че Мариш ще праща на Рейн.

Днес денят ми мина добре, но още не съм сама, ще му мисля във вторник. В момента съм на обект, при който няма голямо движение /надявам се да ме преместят в някой с движение/. Скоро ще има коледно парти, но колежката ми каза, че шефката ще си ми каже като наближи /не знам каква им е политиката покрай такива мероприятия и реших да не любопитствам допълнително/. Пресметнах си, че на празниците ще съм на работа, но от една страна ми е ок, защото няма да си мисля за това че кукувам в Пловдив.
Времето май и тук не беше от най-топлите, но ми е трудно да преценя, защото аз съм в търговски център и бях навън за около половин час.

# 629
И аз гледам Евровизията и хич не ми е приятно, че тук в България, Поли говори на английски и ми превеждат на български. Все си мисля, че трябва да е обратното. Може би са такива правилата, но на мене не ми харесват  newsm78

Хубаво би било хората от другите държави да чуят как звучи българският език. Heart Eyes

Последна редакция: сб, 21 ное 2015, 22:08 от evilan

Общи условия

Активация на акаунт