Августовски бебета 2016

• 30 669
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
А Панова защо не ти хареса?
Аз мислех за д-р Акташ, но тя май не води конкултации

Ами не че не ми хареса, просто на самото раждане очаквах повече да ми помага, а тя почти не се появи и някак малко си загубих доверието в нея. Иначе е много мила и добър специалист. Просто съм чувала и за други много добри от там и затова се зачудих защо пък да не я сменя. Та затова питам Simple Smile
Иначе звъннах на Арабаджикова, но вече не е в Тина Киркова и не асистира водно Simple Smile

# 271
Момичета, откачам, оказа се, че има болни от скарлатина в яслата на дъщеря ми и днес общувах с майка на дете, което е било контактно. Много се уплаших, ако се заразя, сигурно ще е много опасно за бебо  Cry, направо не ми се мисли, стискайте палци да се размине, ще се побъркам  Sad

# 272
Kadrovachkata,споко.Миналата седмица и на нас ни казаха,че дъщеря ми е била контактна в градината със скарлатина и тя след няколко дни се разболя и започна с гнойна ангина(нали така почва и скарлатината и викам:айдеее,почва се)водихме я на лекар,оказа се,че не е скарлатина,но питах дали ако е скарлатина е опасно за мен и ми казаха,че скарлатината не екато другите шарки,тя е бактериална и се лекува с антибиотик (пеницилин)става и за бременни и като цяло скарлатината не засяга бебето,а и при възрастните няма обрив,по-скоро е като ангина само.Споко,не се шашкай.Не е казано,че ще я прихване,наблюдавай я 12 дни,ако не излезе нищо значи всичко е наред Simple Smile

# 273
Възрастните не боледуват от скарлатина. Ако не се пазиш най-много да е ангина.
А тя  mar4ety написала  Laughing
Моето момиче е боледувало 2 пъти от скарлатина. Последния път се заразих и без АБ мина всичко.

# 274
  • София

Ами не че не ми хареса, просто на самото раждане очаквах повече да ми помага, а тя почти не се появи и някак малко си загубих доверието в нея. Иначе е много мила и добър специалист. Просто съм чувала и за други много добри от там и затова се зачудих защо пък да не я сменя. Та затова питам Simple Smile
Иначе звъннах на Арабаджикова, но вече не е в Тина Киркова и не асистира водно Simple Smile

Ясно, благодаря! Значи ще се пренасоча към д-р Григорова или в Щерев

# 275

Ясно, благодаря! Значи ще се пренасоча към д-р Григорова или в Щерев

На самите прегледи (аз почнах около 7 и пол месец да се следя при нея) беше ок, но като дойде момента малко ме поизостави. Кажи после как е при тях? Кога мислиш да запишеш час?

# 276
Варицелата е опасна.Днес докато чаках да дам кръв влезе една жена с малко момиченце и каза на детето да стои по-далеч от всички ,аз веднага разбрах какво му е на детето и настръхнах.Обаче жената попита дали съм бременна и изкара детето навън,стана ми супер неловко,но.........и много се сдухах.Иначе когато бях бременна с малката,точно тогава в детската имаше варицела и личната се беше обадила да спра баткото от градина.

# 277
ами ако се карала варицела пак ли е опасно?

# 278
  • София
Варицелата не повтаря!

Сили, ако видя сърчице в петък - ще се запиша веднага някъде. При Григорова часове имаше чак за след 4 януари.

# 279
Така,излезе резултата   total hCG ( общ бета ЧХГ )   5503.000   mU/ml,а преди  2 дена беше 1731 miU/ml.
Обърках се,отивам да чета какво пише

# 280
Да обаче се оказа, че не е точно така. При някой не се изгражда имунитет към вируса и всеки път се разболяват, но този път от Херпес Зостер.

# 281
Като ви чета и се успокоявам. И аз на моменти изпитвам вълчи глад, и трябва да ям веднага и на момента, просто умирам от глад. Иначе и аз съм пред разположена към напълняване дори от въздуха и не ми се мисли къде ще му излезе края. Гледам да ям повече плодове като получа пристъп на глад.

# 282
Варицелата не повтаря!

Сили, ако видя сърчице в петък - ще се запиша веднага някъде. При Григорова часове имаше чак за след 4 януари.

Ооо добре, чудесно. Чакам да споделиш че аз съм едва почти в 5та седмица и ми е много рано. Ще следя. Не знам как ще изчакам дотогава...мисля поне едни кръвни да пусна идната седмица, че да имаме повод за коледен подарък за родата

# 283
  • София
Варицелата не повтаря!

Ооо добре, чудесно. Чакам да споделиш че аз съм едва почти в 5та седмица и ми е много рано. Ще следя. Не знам как ще изчакам дотогава...мисля поне едни кръвни да пусна идната седмица, че да имаме повод за коледен подарък за родата

Ако Григорова не ме вземе, ще платя пакет в Тина Киркова при д-р Ралица Василева. Тя ме прие миналия път, екип са с д-р Акташ, а много държа точно на нея.

# 284
Варицелата не повтаря!

Ако Григорова не ме вземе, ще платя пакет в Тина Киркова при д-р Ралица Василева. Тя ме прие миналия път, екип са с д-р Акташ, а много държа точно на нея.

А защо държиш точно на нея?

Общи условия

Активация на акаунт