Августовски бебета 2016

• 30 659
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
Аз съм 179 висока и бях до миналата седмица 80 кг, но вече съм с 3 кг нагоре. Направо ме е страх какво ще стане до края на бременността  hahaha Как да се справя с този апетит?  Mr. Green

# 256
И аз не знам как ще се справя,когато ми се гади не ям и ми става лошо,когато ям ми е подуто ,но ми се яде какво да правя  Embarassed Embarassed :oops:8

# 257
Ая Ая, оф същата съм и аз! Много съм притеснена за кг си!  Crazy Аз по принцип съм си лакома, а сега е върха направо!  ooooh!

# 258
И аз съм 180 висока и някъде към 68-70 кг..бях изобщо не съм се теглила да не се изплаша, че се чувствам като балон надута. С предната си бременност бях 60 някъде и качих 19кг и като родих все едно не съм била бременна, но сега май ще стана майка слоница. И първокласничка ще имам на есен. Тъкмо ще си я гледам и няма да я пращам на Частна занималня...
На мен не ми се гади и изобщо не си спомням да съм повръщала някога през живота си.  Инак мисля да се въздържам от тестяното, а така да го обичам - салати, месо, млечни продукти, супи...

# 259
Само можем да гадаем колко дебели ще станем  Joy Дори и 15кг. отгоре при моята скромна височина 160см. ми се струват много, ама какво да се прави  Simple Smile Ще ги сваляме другата зима и така  Grinning

monekka, видях, че за 23ти си си записала час, аз ще ходя на 22ри и ще пиша как е минало. Все ми се струва, че е рано и няма да се види, но много се надявам да греша:)

За алкохола по празниците поне нямам проблем, аз попринцип по толкова пия  Grinning По една чаша на празник, така че няма кой да ме разкрие Simple Smile

# 260
Дзак,такмо се прибирам от работа и бързам да ви изчета Simple Smile днес съм много добре и много по-спокойна от вчера.За килограмите,аз миналия път качих 20 кг и стигнах до 80,дано всичко е наред сега,а пък колкото толкова.Да ви питам,казахте ли на бабите.Ние мислим на Коледа да казваме и това да е коледният подарък-картичка със снимката от ехографа вътре Simple Smile

# 261
  • София
Миналия път качих само 12 кг, но започнах от 48. Сега съм 58, надявам се пак да се огранича с 12-13 кг.

Момичета, качването над 17 кг за цялата бременност е лошо (да не кажа и опасно) и за майката, и за детето, а последиците се оправят много трудно. Ако някой има склонност към трупане, по-добре отсега да спазва някакъв балансиран режим на хранене. Примерно, ако толкова ви се яде хляб - заместете го с ръжен или пълнозърнест. Сладките неща е по-удачно да се избягват. По-добре две лъжици сладко, отколкото кекс. За шоколада - по-добре малко натурален, отколкото млечен и т.н.  Между другото, половин черен шоколад на ден набавя необходимото количество магнезий (това е по-натам, като почнат крампите). Хубаво е да се избягват газообразуващи и тежки храни и т.н.

# 262
И на мен много ми се искаше на Коледа да им кажем, за сега само свекърва ми знае, явно добре ме познава и ме разкри преди няколко дена  Simple Smile ММ обаче иска да изчакаме и да им кажем след 3-тия месец, леко е суеверен  Grinning

# 263
Това с качването на кг е толкова индивидуално.Аз нито съм лакома,нито ми се ядеше ,ама все качвах много.Сега съм 53кг и ще видим до къде ще я докарам този път,защото предните качвах по около 25кг.

Днес пуснах още един ЧХГ тест и сега чакам резултата,много се притеснявам,не мога да забравя преживяното миналият път.

# 264
Бремелинки от София, препоръчайте ми гинеколог за Женска Консултация или просто за преглед.
Миналия път раждах водно при Др Панова в Тина Киркова и се следих на две места, а сега ми се ще да си ме следи доктора, при който ще си раждам и не мога да намеря подходящ за първичния преглед. Simple Smile
Помооощ  newsm78

# 265
Бремелинки от София, препоръчайте ми гинеколог за Женска Консултация или просто за преглед.
Миналия път раждах водно при Др Панова в Тина Киркова и се следих на две места, а сега ми се ще да си ме следи доктора, при който ще си раждам и не мога да намеря подходящ за първичния преглед. Simple Smile
Помооощ  newsm78

Когато ходих в Шейново на преглед попаднах на д-р Стивасарска, много симпатична и внимателна. Прегледа ме два пъти и се чухме веднъж по телефона. Тя приема и по ЗК в МЦ Феникс 87 ето ти и линк за повече информация http://mcfenix87.com/%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8.html

# 266
Помооощ  newsm78

Когато ходих в Шейново на преглед попаднах на д-р Стивасарска, много симпатична и внимателна. Прегледа ме два пъти и се чухме веднъж по телефона. Тя приема и по ЗК в МЦ Феникс 87 ето ти и линк за повече информация http://mcfenix87.com/%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8.html

g_stamboliiska Сърдечно благодаря!

# 267
МАРЧЕТО първия път и ние така направихме  Sunglasses
Лилетка напълно те разбирам и се надявам при 2 ни и при всички други всичко да е наред  Heart Eyes аз утре ще пускам сутринта да видим какво ще излезе   Blush
Деси и аз се опитвам на режим да я карам обаче с този режим свалих натрупаните до сега , но сега май не успявам Joy

# 268
sili- pili няма за какво желая ти успех и всичко най-хубаво!

Последна редакция: вт, 15 дек 2015, 15:24 от g_stamboliiska

# 269
  • София
Помооощ  newsm78

А Панова защо не ти хареса?
Аз мислех за д-р Акташ, но тя май не води конкултации

Общи условия

Активация на акаунт