Августовски бебета 2016

• 30 633
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
kolejkata_t , аз от 2 дни съм с такива усещания, които описваш, при мен мисля са от бременността
Аз само бира пия, защото кърмя, но сега и нея няма да пия, не пуша, но и най-вероятно ще сме сами по празниците, другото, че аз хич не умея да пазя тайна и на приятелите сигурно няма да се сдържа и ще кажа.
Добро утро! И аз се надявам да е от бременността. В четвъртък пак съм на доктор и много се надявам да чуем сърчицето - нямам търпение. Хубав и усмихнат ден на всички!  Hug

# 241
  • София
Добро Утро!

Искате ли на първа страница да си направим списък с термините и коя мама от кой град е?
С първото ми дете бяхме направили така и даже слагахме линкове към разни важни неща от типа на кога и какви изследвания се правят и тн?

Two Hearts

Раничко е още, поне сърчицата да чуем Wink

# 242

Деси Да, май си права. Аз толковасе вълнувам, че не съобразих . Биричка и червено винце и аз мисля по малко да си пийвам , иначе не пуша от години newsm76
Simple Smile Успешен ден на всички!

# 243
Мен по празниците компанията ще ме разкрие. На нова година ще сме с тях и понеже правя сметка почти ( или изобщо ) да не пия ще ме хванат веднага. Не че пия много, но си ме познават и знаят, че по празници мога да се отпусна малко. Та ще видим какво ще правя.

Да се оплача, тази нощ се събудих в 4 и после едвам заспах. Станах в 8 и се чувствам като парцал...

# 244
  • София
Чаша червено вино няма да навреди Wink

# 245
Аз бях пушачка и като разбрах ги спрях, но понякога доста ми липсват. Все пак е прекрасна възможност да ги откажа  Simple Smile. По празниците - чаша вино или бира и аз мисля, че няма да навреди.

# 246
Да, за чашата вино е ясно, но аз съм студентка и компанията, в която съм ще се чуди дори и на единствената чаша вино. Но не ми липсва нищо от това, бебето е много желано и се трудихме известно време преди да се получи.
Успях да си запиша час за 23-ти, стискайте ми палци. Бих искала да получа снимка на малкото човече, на вас давали ли са ви и колко струва, на всякъде ли се предлага  newsm78 newsm78 ?

# 247
  • София
Да, за чашата вино е ясно, но аз съм студентка и компанията, в която съм ще се чуди дори и на единствената чаша вино. Но не ми липсва нищо от това, бебето е много желано и се трудихме известно време преди да се получи.
Успях да си запиша час за 23-ти, стискайте ми палци. Бих искала да получа снимка на малкото човече, на вас давали ли са ви и колко струва, на всякъде ли се предлага  newsm78 newsm78 ?

Снимката е безплатна. По-натам правят запис на диск,но си го плащаш

# 248
Ая Ая само да не се притесниш, ако утре не се е удвоил резултата. При толкова големи стойностти се забавя производството на ЧХГ. Важното е на УЗ всичко да е наред!

# 249
Queen bee ще изчакам няма как ,пък аз се успокоих ,каквото е писано това ще е и гледам да не го мисля ,но всички симптоми си стоят и докато няма кървене съм спокойна  Hug

Аз по принцип и не пуша и не пия ,но най много малко бира  Laughing и мм ми взе детско шампанско  Grinning
Малката не ме оставя хич да спя през нощта и сутрин 2 дни ми се вие свят и после и пак трудно заспивам сигурно защото го мисля!!
Успех  на прегледите  Heart Eyes Heart Eyes
Пак имах малко болки ,но не толкова силни и се в ляво ,но не пих но шпа ,с миналата бременност с тоя магнерод родих с 500 зора  Joy ще хапяета каквито и да са !!!
Искам да ви попитам има ли дами с малко повече кг ,миналият път достигнах 95 и успях да сваля до 75 ,а започнах от 68 ,а сега  май успях да кача 2 3 и не искам пак да достигам тия кг ,но какво да се прави бяха ми забранили разходките  ,сега се надявам да не е така newsm78

# 250
Ая Ая Аз с миналата ми бременоост качих около 30 кг, а съм си джудже и бях станала като балон.
Сега се надявам да не кача повече от 12-15, че голям зор със свалянето.

# 251
Здравейте, аз днес от рано сутринта до обяд обикалях по работа, много се уморих, чак май усещам пристягане на корема и кръста ме заболя, май трябва да започна да се пазя.
sili- pili, аз нямам нищо против да направим списък с имена, термини, град, години и т.н, но то май този, който е пуснал темата трябва да го прави, че само той има права или от следващата тема, която също някой трябва да прави, тази е пусната от миналогодишните августовки нали?
monekka, успех на прегледа. Дадоха ми снимка, но аз отидох много рано, по желание на доктора и то е една точица просто Simple Smile, не струва нищо, от желанието на доктора зависи или ти да си поискаш, моят я направи и забрави да ми я даде, но аз го помолих, за да я покажа на таткото Simple Smile
Ая Ая, аз съм 84 кг в момента, но миналата година бях 108 кг и януари започнах диета и свалих почти 28 кг, това до преди месец и малко по малко качих до 84, сега като се замисля покрай РД на малката и след това изпадах във вълчи глад, а те ми бяха и плаващи 3 кг, но явно съм качила към кило откакто съм забременяла, но няма да го считам. Лошото е, че след режим, може и повечко да кача. Аз от дете се боря с килограмите, но последните години от лекарства и други неща натрупах. Предната бременност съм забременяла около 100 кг, качих 9 и в родилното оставих 10, бях само на корем, въпреки че съм пълничка, сега всички ми правят комплименти за сваленото и ще видим какво ще се случи, но поне съм свалила доста и се надявам да се чувствам по-добре. Много оплетено го написах май  Wink

# 252
И аз като малка се борех много  с тях ,а на 18 успях да сваля до 50 кг и си задържах няколко години и после се срещнах с мм и спрях да работя и така до 23 натрупах малко над 60 и като почнахме с опитите не пазех диета 68 бях в началото и като ме записа в 13 седмица 75  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 253
Ая Ая това с детското шампанско може и аз да го пробвам   Joy
За килограмите и аз се притеснявам, това ми е първа бременност и идея си нямам как ще я приеме моето тяло. Познавам жени качили и 40 кила и други качили само 10... дано да съм от вторите  Innocent

# 254
Момичета Благодаря Ви за подкрепата!  Hug В интерес на истината съм много спокойна и нямам някакви притеснения. Чета ви с удоволствие и желая на всички от сърце една прекрасна и спокойна бременност, а на финала леко раждане и много красиви моменти с малките съкровища!

Общи условия

Активация на акаунт