Августовски бебета 2016

• 30 629
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
Привет на всички новодошли. При мене няма нищо ново освен ,че гаденето стана цялодневно и постоянно,

За казването ами то с това повръщане и както приличам на призрак в муцуната се чудя как да крия какво ми е ....то не беше истинска , не беше грип ама айде децата те големи ама колежките им стана ясно още преди седмица ама мълчат душиците чакат аз да се похваля Simple Smile

Иначе и аз се оплаквам от присвиване в кръста но се надявам ,че е от пренатоварване от работния ден . Сега ще вирна краци на дивана а мъжо да се стяга с вечеря Simple Smile Simple Smile

# 226
Нека мамите с повече опит да кажат освен задължителните кръв и урина, какви други изследвания са препоръчителни. В тоя ред на мисли покрай предполагаемата овулация изкарах един цестит/при мен е хроничен/даже пих антибиотик, защото си мислих, че е поредния неуспешен месец бебеправене. Лошото е че без антибиотик не ми минава, и винаги се стига до кръв в урината. Като отидох на преглед споделих с доки, че съм пила антибиотик и той ме успокои, че нямало повод за притеснение. След това ме прати на кръв и урина - в урината се оказа, че има бактерии, но той не ме прати да изследвам стерилни урина, защото нямало субективни причини за притеснение. Днес отидох до една лаборатория и си пуснах изследването на моя глава/резултат ще имам в сряда /. Първоначалните ми симптоми при цистит са тежест и дискомфорт в областта на яйчниците, после идва паренето и кръвта при уриниране. От както знам, че съм бременна съм с тая тежест и дискомфорт, ту я има, ту я няма и немога да разбера от бременността ли са тези симптоми или от гадния цистит. Вие имате ли такива усещания? Извинявам се за дългия пост.

# 227
Момичета,и аз се шашнах вече,днес малко се преуморих и не знам дали е заради това,но ме опъва нещо ниско в дясно и аз нали съм си шматка,реших да чета в нета и естестврно прочетох за извънматочна бременност и сега съм в шок...

# 228
Момичета,и аз се шашнах вече,днес малко се преуморих и не знам дали е заради това,но ме опъва нещо ниско в дясно и аз нали съм си шматка,реших да чета в нета и естестврно прочетох за извънматочна бременност и сега съм в шок...
Ходила ли си на преглед?

# 229
В четвъртък съм на лекар

# 230
  • София

При извънматочна болката обикновено е постоянна,не можеш да отидеш до тоалетна, за кихането изобщо забрави. Щом само опъва - не е това, по-скоро е яйчник, но отиди на лекар.

# 231
Много неща пише в нета . не си вкарвай филми . няма смисъл то каквото трябва да стане ще стане . отиди на лекар и не си мисли никога най лошото

# 232
Благодаря,момичета,ще изчакам четвъртък и каквото сабя покаже.Надявам се да е от преумора,ще видим утре как е положението.

# 233
Здравейте, дами  Hug
Много сте писали, не мога да ви смогна  Laughing Първо да приветствам новите мами, радвам се, че ставаме толкова много.
g_stamboliiska много съжалявам, за това което ти се е случило, всички сме с теб и се надяваме скоро да се похвалиш отново.
Записах си час, но чак за 29-ти. Чудя се дали ще мога да издържа до тогава. По мои сметки тогава ще съм в 7с. + 1д.  Все пак си търся и друг вариант, ако мога да си видя точицата по- рано.
Нищо ново като цяло, продължава подутия корем, леките придърпвания ниско долу, като при цикъл и понякога като при мускулна треска, яде ми се кисело постоянно и ми се доспива много рано, пък се въртя като пумпъл цяла вечер.
Чудя се как да си прикрия бременността по празниците, т.к. не мисля да консумирам алкохол, нито да пуша и хората ще се чудят  Laughing Вие как ще постъпите ?

Поздрави на всички  newsm51

# 234

Чудя се как да си прикрия бременността по празниците, т.к. не мисля да консумирам алкохол, нито да пуша и хората ще се чудят  Laughing Вие как ще постъпите ?

Поздрави на всички  newsm51
[/quote]
И аз спрях цигарите, даже в момента ми се гади от миризмата на цигари. Относно алкохола, моят д-р ми каза "ти си бременна , а не болна и няма проблем по-празниците до пиеш по чаша вино или бира" така и смятам да направя - малко вино с повече безалкохолно за наздраве.

# 235
  • София
Аз смятам да кажа колкото се може по-късно. Миналия път ми пролича чак в края на 5-ия месец, не пия, но затова пък пуша (пусто, не ми се гади изобщо!), намалила съм ги. Не се очакват гости, ще си бъдем вкъщи и няма проблем Simple Smile

# 236
kolejkata_t , аз от 2 дни съм с такива усещания, които описваш, при мен мисля са от бременността
Аз само бира пия, защото кърмя, но сега и нея няма да пия, не пуша, но и най-вероятно ще сме сами по празниците, другото, че аз хич не умея да пазя тайна и на приятелите сигурно няма да се сдържа и ще кажа.

# 237
ДУ!
Аз също съм подута цялата. Много ми дискомфортно, но най - нетърпимо е това, че съм адски нервна.
 Как ме търпи ММ не знам и на детето често се отпускав да крещя  ooooh!.

# 238
Добро утро, момичета!
g_stamboliiska, горе главата! Сигурна съм, че за всяко нещо си има причина и твоето чудо ще дойде много скоро!  Hug
Фан - Фан, знам, че утре сме двете на преглед! Стискам палци и да пишеш как е минало. Аз също ще се отчета.
Успех и на всички други момичета и аз като вас си имам много притеснения. Опитвам се да мисля позитивно и си казвам: "Каквото е писано!"
Хубав и усмихнат ден!

# 239
Добро Утро!

Искате ли на първа страница да си направим списък с термините и коя мама от кой град е?
С първото ми дете бяхме направили така и даже слагахме линкове към разни важни неща от типа на кога и какви изследвания се правят и тн?

Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт