Августовски бебета 2016

• 30 627
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
Майчета, кога казахте на децата си? Аз мисля да изчакам трети месец...
Добре дошла, Петя!

# 211
И аз тренирах малко повече от месец и за това се чудя дали не ми е там грешката е от седмица 10 дни не тренирам,но не знаех дори не очаквах бременност ,но сега се радвам много... на крос тренажор,с гири и упражнения за всички мускулни групи .......чак оставах без въздух...
а сега ще чакам до 2 4аса да излязат резултатите,благодаря ви момичета по точно мами,че вече сме големи макар и понякога да не го осъзнавам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes много късмет и на вас ,дано всички минем по пътя без препятствия и накрая да сме още по щастливи с бебоци на ръце  Hug

# 212
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Майчета, кога казахте на децата си? Аз мисля да изчакам трети месец...

Аз поне 4-ти мисля да искам, защото каката е голям ентусиаст. Веднага ще се похвали на всичко живо.  Joy

# 213

Ние вече подготвяме почвата , нищо че е рано. Питаме я иска ли да стане кака и ей такива разни Rolling Eyes

# 214
Здравейте,

да взема да се запиша и аз в темата. Видях бледа втора черта на 8 декември, сутринта си направих пореден тест и втората черта вече беше ярка като контролната. И тъй като работата ми е свързана с много стрес и напрежение, както и вдигане на тежки неща си взех болничен от личната лекарка. Обадих се и на гинеколога ми и се разбрахме да ида на преглед в петък.
За симптомите освен болките в корема и от време на време зверски глад засега нямам друго. Втора бременност ми е имам син на 6 и половина.
Пожелавам на всички леко бременеене.....

# 215
Здравейте, момичета, днес оставих малката на ясла и реших да отида при ЛЛ да си взема направление за гинеколог. Звъннах после на гинеколога и той ми каза след час и нещо да ходя, според него щял да види нещо Simple Smile, та отидох, с коремния не се видя, но реши да види и с вагиналния и има сакче 4 мм, ох, олекна ми малко, но пак ми е едно такова, на 28-ми ще ходя да видим сърце вече, дано всичко да е наред и на вас пожелавам същото Simple Smile. А предписа ми Утрогестан за всеки случай, че първата бременност бях с кървене и фолиева киселина. За кърменето каза да си кърмя, то и без това май и не мога да я отбия, снощи пробвах да я залъжа, но не става.
Фан-фан, благодаря ти за отговора. Радвам се, че не съм сама с кърменето Simple Smile. Доктора също каза, че няма проблеми, въпреки това май вече се роших да се мъча да отбивам, но ще е постепенно и дано се получи, ти до кога смяташ да кърмиш или ще си ги кърмиш и двете дечица после? А имаш ли някакви промени от бременността, мен започна много да ме боли при кърмене зърната и корема леко се втвърдява, а едната гърда от няколко дни ме боли от страни, както при запушване, но май си е от хормоните просто.

sweetdreams2012 , тихичко честито и дано всичко да е наред този път Simple Smile  bouquet
kalei, благодаря ти за отговора, дано си права, на моята маймунка още не са й поникнали последните 4 кътника, не знам какво ще я правя, но ще пробвам плавно, пък ако не стане, здраве да е, ако не навреди на бебчето, ако трябва и в тандем ще кърмя.
sili- pili , аз не спортувам, но тъкмо свалих 28 кг, които бяха от години, не от бременността, а последните от кърменето качих де и сега ми е малко странно и се чудя какво да правя, но няма да остана на диета, може би ще внимавам и ще гледам да са здравословни нещата, която ям, поне до колкото е възможно.
Elihris и аз от вчера съм подута и то доста, при първата пак бях така.
g_stamboliiska, много съжалявам  Sad, дано скоро да видиш пак 2 черти и всичко да е наред  bouquet
Ая Ая, дано всичко е наред, да ни държиш в течение
liletka, браво за резултата  Hug
Петя Рангелова, добре дошла  Hug
Elihris, моята дъщеря е на 2 г, така че не разбира много, но ММ вчера веднага след тестовете й каза и казва, че имам бебе в корема, но че и тя и баща й че имат, така че ще е голямо шоу, но нищо не осъзнава според мен де, на игра го прие.

# 216
И аз мисля да изчакам докато не ми проличи,защото ще раздуят на всички,а аз не искам да казвам засега.

# 217
Честито на новите чертички, the_empress, Петя Рангелова!  Hug

g_stamboliiska, съжалявам за напразните надежди. Вярвам, че нещата се получават тогава, когато е най-доброто им време. Надявам се скоро да можеш да се зарадваш на нова бременност. bouquet

Ая Ая, пази се, особено след като вече имаш оплаквания. Аз преди първата бременност тичах по 3км на ден, плюс двуразови тренировки. Когато видях чертичките ми казаха - край, това беше. Много тежко го приех, постоянно ми липсваше, но с моята чувствителна матка нямаше как. Не съм имала нито капка кървене при първата бременност - дори имплантационно нямаше.

kadrova4kata
, кърмя 1-2 пъти дневно. Едно кърмене след ставане, като сутрешно кафе и едно за приспиване за следобедната дрямка. Мляко има много малко и затова е неприятно усещането, като е "на сухо". И при нашето човече чакаме 4 кътника и това я укротява, но мен са ми много чувствителни зърната, на моменти дори болезнени. Гърдите не са напрегнати, меки и спокойни са, само зърната създават проблем. Коремът не се обажда. Не знам кога ще я отбия напълно. Сякаш не ми се иска да е сега, защото после много ще ревнува от бебето, а ако ги кърмя в тандем ще продължи да чувства същата грижа. Дали ще се получи - кой знае, ако се отбие по-рано няма да имам нищо против. Никога не съм предполагала, че ще кърмя 2+ години, план-минимум ми беше 6 месеца.

Гаденето ми е вечерно, след 17:00ч. и затова съм изместила вечерята за 16:30 Simple Smile

# 218
Здравейте!

За пръв път се включвам и аз. Просто искам да споделя и аз радостта си-
след мисед преди 2 месеца искам и аз не само да се похваля, но и да дам надежда
на друг момичета, минали през това. Сега просто съм сигурна, че всичко ще е наред!!!
Терминът ми е на 18ти август 2016 и вече нямам търпение!!!
Успех на всички!!!  Heart Eyes

# 219
Здравейте,да се включа и аз по темата с казването на децата.Казах й.Тя преди това не искаше бебе,като я питах и ми казваше-Не искам бебе,не ми трябва,искам куче Grinning но после като и казах,че имам бебе в корема и тя мн сладко реагира,първо не ми вярваше,но после почна да се смее и да и текат сълзички и каза,че се смее със сълзи.Сега вече всички рисунки са на мама с големия корем и тя (мама е нарисувана с големи очи като зомби Grinning )и само ми се кара като кажа на някой(на доктора) и ми казва:Нали е тайна,защо казваааш Grinning .Ох,много дълго стана,ама това е съкратеният вариант Grinning Успех на всички мами,а на тези с лошите новини ще кажа,че Господ си знае работата и винаги избира най-подходящия момент :* :*

# 220
Мамички чхг е над 13 хиляди ......... до сега нямам кървене , но бях споменала ,че цикъла ми бе на 22 октомври ,но от 2 ноември имах кървене оскъдно около 10 дни и аг иска да го смятаме от тогава-като гледам по едното излиза да сам в 5с  и 5дни а по другото 7ма седмица и нещо, чхг отговаря на 6-7 седмица....... Остава ми надеждата ,че всичко ще е наред и ще има бебе в сака ... не го пожелавам на никой ... но прочетох за повечето случай на кухо яйце стойностите не се увеличават двойно или по малко или се понижават ... но при други 2 майки са продължили удвояването ... Не знам какво да мисля ще се побъркам  Confused Sad в сряда още един чхг и после петък на преглед ,но ако ми каже че нещо не е наред мисля на друг доктор ,дали опасенията ми не са достатъчно не знам какво да мисля  #Crazy
нямам кървене за разлика от миналата бременност ,но поне болките минаха  Heart Eyes
Желая само положителни резултати  bouquet

# 221
Как сте, мацки? Как се чувствате? Аз вчера цял ден се отдадох на лежане и ми беше голям кеф. Сега още съм на работа и ми е едно тегаво и мързелива, по - едно време ми се пригади.

# 222
Ая Ая, радвам се за резултата, дано всичко да е наред. Все ми нахлуват някакви черни мисли на мен, дано всичко да е наред при всички.
 Мен днес ме боли стомах, подута съм, направо не знам. Може би е защото си спрях диетата, все пак почти година бях на нея, пък сега друго хранене и веднага ми се отрази, иначе съм добре като цяло. Направо не знам с работа как се справяте, аз през първата бременност бях без работа, а сега също съм, но ходих на интервю преди да знам и съм одобрена и ще почвам нова работа, надявам се да не стане проблем с бременността в здравословно или в друго отношение.

# 223
имах една лекция днес ,но не издържах и по средата си тръгнах . Отидох в стола и се нагуцих едно хубаво ,после малко по магазините и сега съм в леглото и си почивам,че само ми се спи,яде и от време на време ми се появяват едни гадни киселини. Предните 2 пъти бях по същия начин. Гледам да не го мисля много ,много и този път да се глезя много,защото предните пъти само проблеми имах на главата и така и не разбрах кога мина времето на чакане на бебчето.

# 224
Здравейте момичта Simple Smile

Аз и днес бях почивка и обикалях малко с мама по магазините. Добре ми се отрази, но от утре пак съм на работа... От стоенето права ме боли кръста, ама няма как, стискам зъби и това е Simple Smile

kolejkata_t, и аз като съм на работа ми е малко тежко, даже понякога ми пада кръвното и ми причернява...

Ая Ая, радвам се за хубавия резултат. Стискам палци всичко да въври по план и в петък на лекаря всичко да се види Wink

g_stamboliiska, съжалявам за случилото се при теб. Стикам палци скоро да имаш една прекрасна и безпроблемна бременност.

Общи условия

Активация на акаунт