Августовски бебета 2016

• 30 585
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро, момичета, аз откачам. Станах да пишкам в 3 и нещо и реших да си направя и третия тест. С по-бледа черта е от вчерашните два, според вас трябва ли да се притеснявам  Cry

За помагачите след раждането, ние живеем с моята майка, аз бях секцио и тя си взе отпуска, за да готви и другите домакински неща и ми помогна. Но като цяло по час-два на ден помага с малката и то не всеки ден, пак е помощ де, но аз си си я гледам, всички се оправдават и с това, че кърмя и съм я оставяла досега на нея общо няколко пъти, така че сме като скачени съдове. Малката тръгна на ясла преди дни, но още не е свикнала и не ходи по цял ден и не знам. Имам и друг проблем, някой, ако е запознат моля да пише, още я кърмя, четох, че може и да е опасно за бременността, но и ако е нормална бременност, че може и да няма проблем, първата ми беше рискова и сега се притеснявам, а отбиването май е мисия невъзможна. Пробвала съм няколко пъти, но е категорична и изпада в истерия, не иска да заспива по друг начин въобще. Ще се мъча някак, но не знам точно как ще я отби.

Estellita, според мен е най-добре да лежиш, никакви работи за вършене и т.н, аз при предната бременност прокървих в 14 г.с и си полежах доста, че и в болница. Дано всичко да е наред.
PiSeTo87, аз съм от Велико Търново, ти идваш ли насам Simple Smile
Аз съм леко болна също, но се заразих от малката и вече съм на оздравяване. Мисля, че с първата бременност имах лека температура известно време.

# 196
Добро утро, момичета, аз откачам. Станах да пишкам в 3 и нещо и реших да си направя и третия тест. С по-бледа черта е от вчерашните два, според вас трябва ли да се притеснявам  Cry

Имам и друг проблем, някой, ако е запознат моля да пише, още я кърмя, четох, че може и да е опасно за бременността, но и ако е нормална бременност, че може и да няма проблем, първата ми беше рискова и сега се притеснявам, а отбиването май е мисия невъзможна. Пробвала съм няколко пъти, но е категорична и изпада в истерия, не иска да заспива по друг начин въобще. Ще се мъча някак, но не знам точно как ще я отби.

И моите чертички бяха така и с първата бременност, и сега. Особено с първата - два теста с ярки черти, третият, 3 дена по-късно, бледа. Четох, че това няма значение, защото зависи от много фактори, в т.ч. количеството реактив на самата лентичка. Важно било да има цветна чертичка (не сива, например).  EFP

Иначе и аз кърмя и и за това четох - докато няма контракции, зацапване или друг сигнал, всичко е наред.  bouquet

# 197
Момичета, каква козметика нанасяте на тялото си?

# 198
  • София
За бледата чертичка: аз съм така. Отидох на лекар, видяха жълто тяло и ме викат на преглед в петък, за да видят дали има ембрион. Дотогава нищо не могат да кажат.

За всякакъв вид цветно течение: понякога е нормално, организмът реагира така. Понякога е признак на проблем. Задължително трябва да се отиде на лекар. Има хапчета за задържане, въпросът е каква е причината.

# 199
 bouquet Здравейте !!!!
 Преди два месеца бях бременна ,но за кратко , явно нещо не е било ок .
Вчера си направих тест ,защото ми закъсняваше вече четвърти ден , а по принцип ми е много точен. Първоначално беше само с една черта ,но като го погледнах отново вече имаше и втора бледа черта Laughing
Аз съм Ани и съм от Пловдив . Имам едно момченце лъв на 8 години и една малка разбойничка на 2 и половина,това ще ми е трето ,ако всичко мине ок. На лекар ще ходя днес ,но най вероятно чак началото на януари ще ходя на видеозон. Леко бременеене на всички  Hug

# 200
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Добре дошла  Hug

Имам и друг проблем, някой, ако е запознат моля да пише, още я кърмя, четох, че може и да е опасно за бременността, но и ако е нормална бременност, че може и да няма проблем, първата ми беше рискова и сега се притеснявам, а отбиването май е мисия невъзможна. Пробвала съм няколко пъти, но е категорична и изпада в истерия, не иска да заспива по друг начин въобще. Ще се мъча някак, но не знам точно как ще я отби.

Разбирам как се чувстваш. Аз съм от дълго кърмещите и малката няма никакви индикации, че ще се отказва скоро въпреки, че кърмата ми почти спря. В момента й растат последните зъби и се надявам когато това приключи тя да се откаже сама (така стана с каката)  ooooh!

# 201
Някоя от нас мами спортува ли по-активно? Аз съм малко крайна в режима си на хранене и на трениране и се чудех дали имам сродни души тук?
Какви витамини мислите да приемате, ако изобщо го обмисляте?   newsm51 261uu

# 202
Здравейте,
много пишете не мога да ви изчета. При мен нищо ново - а подута съм и корема и той...с първата не бях така  newsm78..до 6 месец не ми личеше.

# 203
Здравейте момичета, на всички желая лека бременност!
За съжаление резултата от кръвния тест в събота беше много нисък и докторката каза да не се надявам много. Вчера ми дойде МЦ със страшни болки. Живот и здраве след това продължаваме и дано скоро пак да имам положителни емоции.

# 204
Какво се случва при мен днес ... - болки като контракции в кръста и корема в ляво ,звъннах на аг и тя ме прати на кръвен тест за бременност и да пия но шпа и каза сряда да го повторя Sad съвсем се притесних важното е ,че няма кървене.

# 205
g_stamboliiska Много съжалявам. Стискам палчета скоро всичко да се нареди, както ти се иска!

Ая Ая - Дръж се и си лежи. Палчета и за вас!

# 206
g_stamboliiska,съжалявам,но дано всичко се нареди,знам колко е тежко. Hug

sili- pili,аз ходя на фитнес 3 пъти в  седмицата.Хранителен режим не спазвам,но гледам какво ям все пак.Вчера ходих даже да тренирам,но вече не така както преди-по-леки упражнения и вместо тичане ходене по пътеката  и каране на колело.

Днес си видях резултатите от ЧХГ теста -1731

# 207
g_stamboliiska, и аз съжалявам!
АЯ Ая, почивай и пази кревата.

# 208
liletka ти в коя зала ходиш и какво правиш като упражнения?
Аз до скоро тренирах двуразово, но много тежко и сега се оглеждам за по-адаптирани тренировки, подходяши за 1вия триместър.

# 209
Здравейте!Аз съм Петя, на 20 години от Благоевград Simple Smile Първа бременност ми е и съм в 7 г.с. , и на 18 съм на лекар да се запиша на ЖК Simple Smile Леко бременеене на вас и пожелавам здрави и пухкави бебета на всички ни !

Общи условия

Активация на акаунт