Била, Пикадили, Метро, Фантастико, Триумф и др. - 9

• 140 805
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
  • Русе
В Метро издават ли дневни карти за пазаруване?
Да, но трябва да кажеш булстата или името на фирмата.

# 376
В Метро издават ли дневни карти за пазаруване?
Да, но трябва да кажеш булстата или името на фирмата.
  А ако съм Физ.лице и нямам фирма дали ще ми издадат ?

# 377
Да, срещу лична карта.

# 378
  • София
Да, срещу лична карта.

Аз мислех, че не може, и все се тюхкам, че нямам карта  Embarassed

# 379
  • Варна
В Карфур МОЛ Парадайз преди 3 дни купих много приятни дрешки за детето, всичко беше намалено, взех тениски по 7лв (9 години). Беше доста обрано, но бебешки имаше повече.

Това дали ще важи и за Карфур в Гранд Мол Варна? Всъщност, има ли още такъв магазин там, изобщо не съм наясно? Трябват ми бебешки неща.

# 380
Да, срещу лична карта.

Аз мислех, че не може, и все се тюхкам, че нямам карта  Embarassed
Може, само малко ще почакаш. Имаше и дни на отворените врати, но не знам как е сега.

# 381
Здравейте и ме извинете за бързия въпрос. Мисля даже че не съм и за тази тема. Интересуват ме зехтините от промоциите на Била тази седмица. Не съм много наясно, ще пращам майка ми да вземе два различни, но ми ги препоръчайте. Цените ги видях и ме устройват. Нямам много време да чета из интернет, затова искам вас да попитам, че после да не ме е яд и да не ходя да пиша по една друга тема за нещата от които не съм доволна....

MONINI e хубав и много популярен в Италия, обаче там е под 5 евро литър extra virgin ..

# 382
Да не е "помаче"...гледай "екстра върджин " да е... Peace Конкретно не мога да те насоча за марката...

# 383
  • In transit
В Карфур МОЛ Парадайз преди 3 дни купих много приятни дрешки за детето, всичко беше намалено, взех тениски по 7лв (9 години). Беше доста обрано, но бебешки имаше повече.

Това дали ще важи и за Карфур в Гранд Мол Варна? Всъщност, има ли още такъв магазин там, изобщо не съм наясно? Трябват ми бебешки неща.
Отдaвнa го зaтворихa.

# 384
  • Варна

Отдaвнa го зaтворихa.

Нещо друго ли има на негово място?

# 385
Някой по-нагоре писа, но да кажа, че Карфур преди една седмица работеше. Бяхме единствените в магазина. Чак ми стана тъжно - такава огромна търговска площ, на добро място, с потенциал ...и да бъде съсипано поради калпав мениджмънт.

Карфур на Цариградско ли  newsm78

Значи вече го няма  Sad

# 386
Мерси момичета, зехтините и на мен не ми се видяха много евтини, но това е  Simple Smile

# 387
  • In transit

Отдaвнa го зaтворихa.

Нещо друго ли има на негово място?
Не, последно беше просто зaтворен и с изгaсенa тaбелa.
Aко искaте евтини дрешки и не сaмо в Констaнцa имa няколко големи вериги хипермaркети откъдето може дa си нaпaзaрувaте добре - Auchan, Carrefour, Real,Cora. Мaгaзините им преливaт от стоки, aз тук и нaй-добрите временa нa Кaрфур, Кaуфлaнд и други големи вериги, не съм виждaлa тaковa рaзнообрaзие от стоки.  ooooh! Зa момичетaтa от Вaрнa е удобно, до тaм се стигa зa около чaс и половинa. Aко нa някой му е интересно могa дa нaпишa подробности. Peace

# 388
  • Варна
Mikkey , би ли споделила какви дрехи точно купуваш, на какви цени и къде в Констанца се намират магазините. Аз по принцип не съм ходила там и ми се иска това лято да отскочим на разходка със семейството, а защо не и на шопинг, ако е изгодно  Simple Smile

# 389
В Карфур знам че имаше бебешки  дрешки на Дисни с Мики Маус.от братовчедчето ни имаме такива плата е добър бързо съхне и картинките не се разцепват.иначе има и други марки,но не помня  какви бяха

Общи условия

Активация на акаунт