Била, Пикадили, Метро, Фантастико, Триумф и др. - 9

• 139 540
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Има промоция в Триумф на омекотел Сано,опаковките в плик по 1л.Някъде лев по-долу е цената.

# 421
  • София
В софийското Метро винаги има хора. Мен ме беше срам да си искам от хората по опашките и взимах от познати. Налага ми се да пазарувам там не повече от 3-4 пъти годишно. Накрая един познат с фирма ми извади карта от негово име. Последно си купих матрак от там на доста прилична цена.

# 422
Ето коя търговска верига взема магазините на фалиралия „Карфур” в София и Варна!
http://www.blitz.bg/news/article/441038

Скоро минах през Пикадили в Мол София, зле ми се видя положението. Магазина смърдеше, една и съща стока наредена по фризерите и стелажите, точно както по Карфурите преди да ги затворят. Трябваше ми някакво деликатесно сирене - ами на парчетата им се бяха изтрили надписите по етикетите от старост. Не посмях да взема нищо от там и си излязох бързо бързо.

# 423
Ето коя търговска верига взема магазините на фалиралия „Карфур” в София и Варна!
http://www.blitz.bg/news/article/441038

Скоро минах през Пикадили в Мол София, зле ми се видя положението. Магазина смърдеше, една и съща стока наредена по фризерите и стелажите, точно както по Карфурите преди да ги затворят. Трябваше ми някакво деликатесно сирене - ами на парчетата им се бяха изтрили надписите по етикетите от старост. Не посмях да взема нищо от там и си излязох бързо бързо.
Карфур затварят и в Гърция

# 424
На нас са ни правили дневна карта на физическо лице. Вземали сме си я на входа.

# 425
Много са ми смешни Пикадили, само затварят, отварят, 10 пъти си смениха собствениците... Rolling Eyes

# 426
  • София
Там е много зле положението. Същевременно в мол Сердика преди месец-два правиха ремонт и миналата седмица беше учудващо добре зареден. По нищо не личеше, че имат проблеми. Дори ми направи впечатление рибният щанд. Изглеждаше чудесно! Дъщеря ми пък понякога пазарува в другия им магазин, в бившия CCS до Хемус. И той бил добре зареден. Или зависи от управителя, или ще затварят/ремонтират този на Стамболийски и затова са го занемарили. Наблизо има Лидл и много вероятно да напускат. Wink

Сравнително близо до нас отвориха супермаркет от веригата Моят Фреш Супер Маркет. Имат доста голяма брошура с промоции, но не мога да я намеря в електронен вариант. Нито сайт намирам. Някой да е виждал брошурата им в интернет? "Ф"-то в логото им е като личице с очички и усмивка, а буквите им са зелено-червени и на кирилица.

Намерих логото им в обява на Jobs.bg
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 01 сеп 2016, 11:10 от Тaня67

# 427
  • София
В мола на бул. България бившия Карфур ще става такъв магазин. Как ти се вижда?

# 428
  • София
В мола на бул. България бившия Карфур ще става такъв магазин. Как ти се вижда?
Така и не съм пазарувала. Отивах другаде, видях го и влязох само да погледна. Доматите бяха на цени доста по-евтини от Лидл и Била, прясното мляко, което купувам също беше с 20-30 ст. по-евтино (Верея 2 л.). И това бяха цени без промоции. Щандовете бяха доста отрупани. Но нямах време да разглеждам много. Взех една брошура с промоции, за да я разгледам вкъщи на спокойствие, но нямаше нищо от познатите ми и купувани от мен стоки, за да разбера дали са изгодни.

# 429
Сравнително близо до нас отвориха супермаркет от веригата Моят Фреш Супер Маркет. Имат доста голяма брошура с промоции, но не мога да я намеря в електронен вариант. Нито сайт намирам. Някой да е виждал брошурата им в интернет? "Ф"-то в логото им е като личице с очички и усмивка, а буквите им са зелено-червени и на кирилица.
Намерих логото им в обява на Jobs.bg
Скрит текст:
Тези фрешове ли, чене мога да преценя дали е същата фирма?
Тези отвориха магазини по доста села около София - Филиповци, Обеля, Мрамор и тн.

# 430
  • София
Тези фрешове ли, чене мога да преценя дали е същата фирма?
Тези отвориха магазини по доста села около София - Филиповци, Обеля, Мрамор и тн.
И аз само на тях попадам, но нямат сайт, нито намирам брошура. Само някакви снимки на магазини, но не всички са със същото лого.  newsm78 Но явно имат пари и се разрастват, щом в мола ще отварят магазин.

# 431
Забравила съм линка
http://noviiskar.eu/gallery/main.php?g2_itemId=58781

И аз само на тях попадам, но нямат сайт, нито намирам брошура. Само някакви снимки на магазини, но не всички са със същото лого.  newsm78 Но явно имат пари и се разрастват, щом в мола ще отварят магазин.
Еми понатрупали са, от няколко години се появиха.

Ето тук логото се вижда по-добре, но не мога да преценя, има очички на Ф-то и отдолу крачета, май са те. Голямо разследване егати:  Laughing
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 01 сеп 2016, 13:15 от Lemy

# 432
  • София
Да, същия линк намерих и аз, но това е на общината, в частност "проекти и лога", а не на магазина. Търся брошурата им, защото обичам предварително да знам какви са промоциите. Бих отишла ако има нещо интересно, но иначе не е по обичайния ми маршрут, за да ходя често.

# 433
Във фантастико в момента има промоция на нескафе от 250 гр. С чаша но с каква вместимост е чашата ?!?!?!?!

# 434
Някой има ли мнение за апаратите за кръвно с точките в Билла?

Общи условия

Активация на акаунт