Била, Пикадили, Метро, Фантастико, Триумф и др. - 9

• 139 536
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Мога да изразя мнение за всички апарати за китката - не мерят вярно, изобщо няма смисъл да си давате парите.

# 436
Мога да изразя мнение за всички апарати за китката - не мерят вярно, изобщо няма смисъл да си давате парите.

Това се отнася за всички електронни апарати за измерване на кръвно.

# 437
  • София
Здравейте.
Токущо видях, че в Пикадили са намалени някакви яйца за деца. Обогатени с Омега 3 и кокошките не са хранени с ГМО. Някой би ли споделил мнение за тях.

# 438
Токущо видях, че в Пикадили са намалени някакви яйца за деца. Обогатени с Омега 3 и кокошките не са хранени с ГМО. Някой би ли споделил мнение за тях.
Не съм купувала, обаче ако на кутия не са обозначени точните количества на Омега3 във всяко яйце, то според мен това е рекламен трик. Жълтък съдържа Омега-3 в малки количества, и тези количества са нищожно малки. Не вярвам, че обогатени яйца ще съдържат в пъти повече Омега3. А тези стикери "Без ГМО" къде ли вече не слагат, дори и на минерална вода, което е абсурдно!

# 439
Във фантастико в момента има промоция на нескафе от 250 гр. С чаша но с каква вместимост е чашата ?!?!?!?!

Чашата е стандартна за кафе около 250мл не разбрах защо бяха необходими толкова въпросителни и удивителни - чашата няма да е ракиена или за вино  Laughing

# 440
  • София
Тези, които живеете в близост до Била на "Резбарска", дали сте обърнали внимание на Гранде офертите за понеделник-сряда? Интересува ме дали ще има мляко с 25% намаление?

# 441
Записвам се при вас Peace

# 442
Здравейте, включвам се с въпросче- знаете ли дали остана някой Карфур в София или вече всички са затворени? Последно ходих преди месец до този в Парадайс, но по вида в който беше предполагам, че вече го няма.

Последна редакция: ср, 14 сеп 2016, 14:16 от yagodka_kdn

# 443
Миналата седмица бях в ПАРАДАЙС  и работеше, но вида беше като след зомби апокалипсис

# 444
Миналата седмица бях в ПАРАДАЙС  и работеше, но вида беше като след зомби апокалипсис
Благодаря!

# 445
  • Sofia
Затова пък разпродават доста, преди две-три седмици купих тостер и термокана за по 9лв, имаше 30% намаление на намалените цени, също и за храни, консерви и прочее.

# 446
  • София
Кажете, ако все още работи...аз купих детски маратонки за 3лв и разни играчки.

Някой да е взимал изгодни червени чушки за лютеничка?

# 447
  • Козлодуй
Здравейте, обсъждали ли сте някъде T market? В нашия град ще отварят този магазин и не знам нищо за него моля да ме насочите ако има тема за него и предварително се извинявам ако съм объркала темата Simple Smile

# 448
Здравейте, обсъждали ли сте някъде T market? В нашия град ще отварят този магазин и не знам нищо за него моля да ме насочите ако има тема за него и предварително се извинявам ако съм объркала темата Simple Smile
Не съм срещала тема само за Т- маркет. Удобство е клиентската карта "Благодаря", за нея има хубави отстъпки непрекъснато. Зимата купувам редовно плодове на добри цени/портокали и д-р. цитруси/. Месото в нашия магазин също е хубаво.
Имат седмична и месечна брошура с отстъпки.

# 449
  • Козлодуй
Благодаря Simple Smile А дали ще ни дадат такава карта като е нов магазина за нас ще видим в сряда Simple Smile Значи тук е темата радвам се че съм улучила Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт