Била, Пикадили, Метро, Фантастико, Триумф и др. - 9

• 139 513
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Картата се плаща 1 лев (ако не са променили нещо)
Иначе имат интересни неща понякога, но вече нямам наблизо магазин и не проверявам. Преди 2-3 години разпродаваха цяло лято бонбони Бачи с изтичащ срок след няколко месеца по 4 лв някъде (в Италия същата кутия е 5-6 евро), издухме се в офиса да ядем  Laughing

# 451
  • Козлодуй
Благодаря Bradley Cooper Simple Smile Ще си я купя картата Simple Smile

# 452
Нехранителните стоки (канцеларски материали, текстил за дома, чорапи и др.) също са им хубави.
Понякога има проблем със софтуера - случвало ми се е стоката да е в промоция с карта Благодаря, да са ми маркирали картата, но намалението не излиза в общата сума на касовата бележка. Та трябва да се внимава.

# 453
На месото в Т маркет пише, че е с произход България, не е лошо. Смилат ми кайма там, и ми прави впечатление, че не е розова, както е когато се слагат разни "екстри". С една дума, приятно съм изненадана. Зехтините ги пускат на добри цени при промоции, пилешките бутчета също. Имат и интересни руски рибни консерви, руски сладолед, руско кондензирано мляко, нали са литовска фирма. С една дума, изскачат интересни неща.

Последна редакция: пн, 26 сеп 2016, 17:19 от Lemy

# 454
И аз ги чакам да дойдат в Русе. Още помня с мъжът ми как мъкнахме едни стойки за обувки по цялото метро в София и си ги донесохме до Русе. Ама си бяха без пари. Много съм доволна от тях.

# 455
  • оттам, откъдето започва България
Нека дойдат и при нас. По-голямата конкуренция е в наша полза.  Peace

# 456
  • София
При нас Т-маркет има славата на магазин с нискокачествени стоки.

# 457
  • 1st floor
Преди живеех точно до Т маркет и пазарувах нон стоп от него. Добри са му цените. А за ниско качествени стоки - ми то продават неща горе-долу като във всички останали вериги...

# 458
Здравейте, някой има ли мнение за инхалаторите с точките в Билла

# 459
  • Пловдив
При нас Т-маркет има славата на магазин с нискокачествени стоки.
точно Simple Smile
Докато го имаше в квартала, в много редките случаи, в които влизах там, обикновено излизах ядосана - я касиерката нещо ме е ядосала (бяха на средна възраст 65 години hahaha), я в последния момент съм видяла, че стоката е с изтекъл срок на годност Rolling Eyes
Подавала съм лично, няколко жалби до КЗП и съм писала в izlugan.com Rolling Eyes

# 460
  • Козлодуй
Влизам тук да се отчета Simple Smile При нас днес откриха T market Simple Smile Целия град барабар с околните села беше там 5 каси работеха, удивително разнообразие от стоки - всички много пресни и качествени, мислех да взема малко неща а препълнихме количката която беше много малка и я освободихме срещу левче което ме учуди. На касата се редихме 1 час пред нас имаше семейство с препълнена количка с месо и стек уиски. Касиера беше любезно момче което ми продаде карта Благодаря и докато маркира стоката попълних картата. Чудеса Simple Smile newsm53

# 461
  • София
Количките са малки, наистина, но в София не съм виждала да се освобождават с монета. Месото им ми изглежда малко странно - едно такова много червено, но може и да е от осветлението. Има понякога не много качествени стоки, но има какво да се напазарува на прилични цени. Днес в нашия имаше хубави картофи по 55 ст.

# 462
  • София
Влизам тук да се отчета Simple Smile При нас днес откриха T market Simple Smile Целия град барабар с околните села беше там 5 каси работеха, удивително разнообразие от стоки - всички много пресни и качествени, мислех да взема малко неща а препълнихме количката която беше много малка и я освободихме срещу левче което ме учуди. На касата се редихме 1 час пред нас имаше семейство с препълнена количка с месо и стек уиски. Касиера беше любезно момче което ми продаде карта Благодаря и докато маркира стоката попълних картата. Чудеса Simple Smile newsm53
Когато откриват нов магазин, всичко е чудесно, но след време нещата се променят. В България традицията е такава. Използвайте, докато е време. Grinning

# 463
ТМаркет може и да има успех в по-малък град, много зависи какви други вериги имате вече. Да, за София на фона на другите вериги и аз подкрепям мнението, че е по-скоро синоним на ниско качество, горе-долу на едно са ми с ПроМаркет.

# 464
Здравейте, това ми се появи на страницата, ако имате възможност, възползвайте се да си купите хубави сирена на промоционални цени Simple Smile
https://web.facebook.com/events/1786357688316775/

Общи условия

Активация на акаунт