Била, Пикадили, Метро, Фантастико, Триумф и др. - 9

• 139 616
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Не знаех. Рядко ходя там. Само като има детски дрехи. Благодаря ти.

# 721
  • Пловдив
Ако някой мерне косачка за трева на промоция,да свирка Peace

# 722
  • Русе
Мисля, че гледах в каталозите на МЕТРО.

# 723
  • Пловдив
Мисля, че гледах в каталозите на МЕТРО.
ще видя... Peace

# 724
Ако някой мерне косачка за трева на промоция,да свирка Peaceж
Има промоция в Практикер, Бриколаж, Алати, Снабстрой в момента за над 100

# 725
  • София
Филтри за кани Брита да има някъде на промо?  bouquet

# 726
  • София
Търся растворимо кафе ,,Казабланка" цената му беше около 5лв за 250 гр и се продаваше в Пени,но откакто го закриха това кафе го няма никъде !!! Sick ако някой знае откъде мога да го намеря ще съм мн благодарна bouquet

# 727
Филтри за кани Брита да има някъде на промо?  bouquet

В Т Маркет мернах на Аквафор филтри, около 6 лв. броя. Те стават на БРита.

# 728
  • Русе
Търся растворимо кафе ,,Казабланка" цената му беше около 5лв за 250 гр и се продаваше в Пени,но откакто го закриха това кафе го няма никъде !!! Sick ако някой знае откъде мога да го намеря ще съм мн благодарна bouquet
Част от асортимента на ПЕНИ съм виждала в БИЛЛА, но такова кафе не съм. Защо не пробваш лидълското? Монте сантос май се казваше? Общо взето, един и същ продукт се върти по тези вериги под различно име.

# 729
  • София
Част от асортимента на ПЕНИ съм виждала в БИЛЛА, но такова кафе не съм. Защо не пробваш лидълското? Монте сантос май се казваше? Общо взето, един и същ продукт се върти по тези вериги под различно име.
Аз доскоро взимах нескафе класическото като е на промоция в кауфланд по 7-8 лв и то 250 гр.но напоследък ми идва малко по -силно и го смених с ,,Мосса"от Билла.разликата междудвете е 3 лв(мосса и казабланка)а това за което говориш ти колко гр е и колко струва?

# 730
  • Русе
Скрит текст:
Аз доскоро взимах нескафе класическото като е на промоция в кауфланд по 7-8 лв и то 250 гр.но напоследък ми идва малко по -силно и го смених с ,,Мосса"от Билла.разликата междудвете е 3 лв(мосса и казабланка)а това за което говориш ти колко гр е и колко струва?
Зависи от количеството, но буркан от 200 гр., който аз си купувам(зелен) е около 7 лв. От време на време, когато го пуснат на промо(но това се случва веднъж-два пъти годишно) е към 5 лв. и нещо.
Ето, такова е
Скрит текст:

# 731
  • София
Ами ще се ровя в нета за Казабланка ако ли не може и това да пробваме .... А то силно ли е ?

# 732
И аз много го харесвах Казабланката на Пени. Всъщност с него замених Грандос Голд и сега пак се върнах на него. Така, че и аз ще следя за подобно на Казабланката.

# 733
Здравейте, извинете за тъпия въпрос, но дали в някой магазин продават суши. В Холандия например продават суши в супермаркетите. Надявам се и тук да има някъде, освен по ресторантите.

# 734
В големите Фантастико има , в моловете също по кътовете за хранене

Общи условия

Активация на акаунт