Била, Пикадили, Метро, Фантастико, Триумф и др. - 9

• 139 533
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Според мен както в много други неща, така и в пазаруването няма толерантност между хората.

# 496
Няма значение кой ходи. трябва да се научим на търпение.
Поста ми е по повод този:

Касиерката става, зарязва си касата и отива да търси въпросния продукт, така ли? newsm78 А какво става, ако на косата има още 5-6-7 човека newsm78
Като потребител - Марко Тотев, да си кажа, че и аз много се изнервям, когато баркода не се чете (почти на всяко пазаруване имам поне един такъв продукт Embarassed). Е до сега никъде, в нито един магазин касиерката не си е оставяла касата, за да донесе и маркира друг такъв продукт

Добре, разбрахме, че не ти се е случвало, е на нас ни се е, няма драма.

# 497
В някое квартално фантастико може и да е възможно касиерката да тича насам натам, но в никой по-голям магазин не съм виждала подобно нещо да се случи. Вчера в Практикер се наложи да се върна да търся друг артикул с малко бебе на ръце и на никой не се разсърдих.
Иначе наистина 60годишните не са достатъчно квалифицирани да работят като продавачки. Сакън, трябва да знаят поне три езика и да имат орлово зрение!

# 498
Здравейте, има дни на Баварската кухня. Уикенда ги изпуснах, ако някой е бил моля да каже какво се предлага този път?
https://web.facebook.com/events/1786357688316775/

# 499
  • оттам, откъдето започва България
В Кауфланд редовно касиерката ходи да тегли зеленчуци или плод на тези клиенти, които са пропуснали да сторят това. Добре е, че кантара е наблизо, но пак време си трябва. Така е и в магазините Била и СБА.

# 500
В Кауфланд редовно касиерката ходи да тегли зеленчуци или плод на тези клиенти, които са пропуснали да сторят това. Добре е, че кантара е наблизо, но пак време си трябва. Така е и в магазините Била и СБА.

Не във всички!
Нека не слагаме общ знаменател!
А относно "дефектното" зрение на касиерката - що не я гръмнахте?
Да не ви мъчи...

# 501
  • Sunshine state
Много глупаво оплакване, наистина. Не се стърпях.. Никаква толерантност,никакво търпение. Rolling Eyes

# 502
  • София
Аз пък харесвам нашити Фантастико, Т-маркет и Кауфланд ! Не съм попадала на лоша стока, гледам внимателно това, което пазарувам, проверявам си касовата бележка и следя сроковете и цените  на стоките. Е, има понякога и пробив, но това не са неща, които да изискват пркурорско разследване, нито шерифска намеса. А като се прояви и малко разбиране, че жената зад касата и щанда е цял ден под стрес и най-вероятно и на крак, нещата са по-човешки. Едва ли тези клиенти, дето скачат на касиерки и продавачки, са чак толкова перфектни в своите служебни ангажименти  Peace

# 503
...
Едва ли тези клиенти, дето скачат на касиерки и продавачки, са чак толкова перфектни в своите служебни ангажименти  Peace

Много добре казано!

Според мен както в много други неща, така и в пазаруването няма толерантност между хората.

Както и това!

Много мога да кажа и аз в защита на тези цитати, обаче ще се ядосам като се сетя за разни случаи, на които съм била свидетел, а не си заслужава  Wink

# 504
  • София
2 пъти съм правила забележки на касиерки и 2-та пъти във фантастико. Единият път беше,защото имали проблем с плащането с карти(да случва се),но аз и казах най-спокойно,че щом има проблем е хубаво да бъде сложена бележка или клиентите да бъдат уведомени някак си. При,което тя ми се сопна,че нямало да върви да казва на всички клиенти,че имало проблем. Бързо разбра,че не може да разговаря така с клиент.

Вторият път бях бременна (видимо),преди мен на опашката имаше една жена,зад мен, ( в последствие разбрах) 15,16 г момче - живо,здраво,право. При,което касиерката извика момчето да мине пред мен,защото междучасията им били кратки и да не закъснеело.Е голям скандал вдигнах тогава ( не се гордея с това),трябваше да реагирам по-спокойно,ама хормони,едно друго,а и не смятам,че беше редно-да беше детенце,майка с количка,възрастен човек,пак по бих разбрала.

# 505
  • Козлодуй
Днес ходих на Т маркет повечето стоки на акция от листовката бяха свършили и пак напазарувахме добре за над 70 лв и вече опитахме салатите им - много хубави и голямо разнообразие на млечни продукти български и голямо разнообразие на бира ММ не може да си избере от такова изобилие искаше да си вземе от всички Simple Smile

# 506
Тази седмица съм приятно изненадана от Фантастико. За седмицата на баварската кухня, освен намаления, черпят и от продуктите  chef . Не бях опитвала до сега сирене с трюфели и сирене с рукола, оказаха се вкусни и си взехме от офертата.

# 507
Във вашите градове има ли Т маркет, доволни ли сте от артикулите, най вече месо, сирене...?

# 508
  • Козлодуй
Във вашите градове има ли Т маркет, доволни ли сте от артикулите, най вече месо, сирене...?
Да, все за него пиша Simple Smile Скоро откриха Т маркет в нашия град голямо разнообразие на стоки - не бяхме свикнали да ни глезят толкова изумително разнообразие на български млечни продукти - много съм доволна от сирене и мляко Боженци - беше на акция и ги взехме намалени - много са вкусни Simple Smile Има топла витрина - много вкусни салати взехме от там. Опашките не спират и на 5-те каси Simple Smile Добре че успях да си купя карта "Благодаря" благодарение на съфорумки които споделиха по-горе за нея и така имах известна отстъпка от вчерашните покупки Simple Smile

# 509

Месото е българско, купувам редовно и съм доволна. За сирене не мога да кажа.

Общи условия

Активация на акаунт