Била, Пикадили, Метро, Фантастико, Триумф и др. - 9

• 139 547
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Т-маркет, Фнтастико, Кауфланд и Билла са ми на равни разстояния на един визуален квадрат. Предпочитам пазаруването в магазините по реда на изписването им тук. Много харесвам Т-маркет.

# 511
  • 1st floor
Т-маркет, Фнтастико, Кауфланд и Билла са ми на равни разстояния на един визуален квадрат. Предпочитам пазаруването в магазините по реда на изписването им тук. Много харесвам Т-маркет.
Същата класация, но Кауфланд ми е последен.  Mr. Green А преди него е Лидл.  Laughing Но в Лидл ме съблазняват само нехранителните промоции.

# 512
  • оттам, откъдето започва България
Като ви чета отново искам да има и при нас Т-маркет.  Peace

# 513
  • Русе
И аз Wink

# 514

Да определено, малко разнообразие. В нашия град откриха втори Кауфланд, много по-голям от първия!!!  thumbsup  Sunglasses

# 515
  • София
Аз не купувам храна от Тмаркет, освен пресни зеленчуци. Меса и млечни - не стават. За готвените работи и дума да не става, по-гадни не съм яла.

# 516
  • София
На млечните какво им е? Същите са като по другите магазини. За готвените и аз не смея да взимам.

# 517
  • Пловдив
Никога не съм го долюбвеала този магазин hahaha
Живея на място, на което почти всички вериги имат/имаха филиали - в Пени, Била и Т-маркет влизах най-радко... Именно тях вече ги няма тук hahaha

# 518
  • София
Имахме още един Т-маркет, но вече го няма. В него винаги имаше по нещо калпаво. Сега в този влизам с удоволствие - и днес бях там. Всичко зависи от управителя - ако умее да води правилно и разумно отчет на остатъчните количества от стоки, винаги ще има доставка на пресни . Няма да има застояли, нито развалени. А в нашия Т-м няма готвено. И има и непрекъснато промоции на стоки, които са единични бройки.
А в кварталния Фантастико вече има щанд, на който се продават хранителни стоки, чийто срок изтича след няколко дни, абсолютно читави и на цена от 20-30 % от основната. Аз купувах кебапчета и кюфтета на ... Стара планина, чийто срок изтичаше на следващия ден , изпекох си ги на скара и така добре си хапнахме ! А цената беше по 1.50 за тарелка от по 10 броя от вид. Взех и кутия със славянска салата 500 гр за 1 лев , със срок след 4 дни. Винаги поглеждам там, защото има и сиропирани сладкиши, и торти, и куп други неща.

# 519
  • 1st floor
Това с различните филиали на Т-маркет е вярно! Peace При нас сме случили на хубав и подреден, но съм влизала в друг, в които ме хвана клаустрофобия, всичко беше нагоре с краката ...и си тръгнах накрая с едно развалено пиле, което успях да усетя чак в колата и го метнах в една кофа по пътя. Rolling Eyes

# 520
  • София
И с Била е така. Например магазина в кв. Левски В или Г (не знам точно) е под всякаква критика. Няма елементарни неща. Аз Т-маркет го свързвам с липса на хигиена и мърлявщина, поне там където съм ходила. Слагам го на едно ниво с Европа (добре, че ги няма вече).

# 521
  • София
От Т маркет споделих защо не пазарувам,Била - общо взето само в тази на ректората съм ходила,но там може и 15,20 минути да си повисиш на опашка,което ме изнервя много и силно започнах да избягвам. Пазаруваме главно от Фантастико,защото е най-близо до нас,но и там имам забележки.Любимият ми магазин е "Лекси" в Пловдив.Много съм доволна от всичко там,жалко,че го няма в София.

# 522
А купували ли сте чаршафи с ластик от Т Маркет, сега има на промоция Home Textile? Дали са толкова тънки като в Лидл, търся по-плътни и леко мъхести.

# 523
  • Пловдив
По-плътните и леко мъхести са бархетни.  Peace
Нямам идея какви са промоционалните.

# 524
По-плътните и леко мъхести са бархетни.  Peace
Нямам идея какви са промоционалните.

А качествени ли са? Или след едно изпиране и айде нови!  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт