Джансел Елчин в сериала "Eve Dönüş"/"Завръщане у дома" по АTV - 37

• 38 428
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Гадостите са много, но пък ме изкефи женския бой в ресторанта - Джавидан определено не се дава лесно. Но пък прояви човещина и съчувствие и направи подарък на Елиф и Лейля.
Джанан сякаш все по трудно се владее, струва ми се че върви към залез тя. Лейля сякаш е болна от нещо, но защо докторката каза само на Юсуф. newsm78

Най после Лейля си каза коя е.

Последна редакция: ср, 03 фев 2016, 23:11 от Snake777

# 721
Джанан сякаш все по трудно се владее, струва ми се че върви към залез тя.

Мхм, вече и Кюршат се усети и не пие хапчетата.  Wink

Лейля сякаш е болна от нещо, но защо докторката каза само на Юсуф. newsm78

И аз така разбрах, а за да казва само на Юсуф, явно е нещо сериозно. Sad

Най после Лейля си каза коя е.

Кога? Къде?  Shocked Аз явно съм назад... newsm78

# 722
Джанан сякаш все по трудно се владее, струва ми се че върви към залез тя.

Мхм, вече и Кюршат се усети и не пие хапчетата.  Wink

Лейля сякаш е болна от нещо, но защо докторката каза само на Юсуф. newsm78

И аз така разбрах, а за да казва само на Юсуф, явно е нещо сериозно. Sad
За хапчетата мисля че Лейля му каза, показа му изследването от лабораторията.
Защо ли Елиф не избра леля си, имам чувството че иска да е до баща си, защото се страхува да го остави на Джанан. Сякаш това дете порасна много бързо.

Цитат
Кога? Къде?  Shocked Аз явно съм назад... newsm78
Каза му в тоалетната, когато искаше да се реже с парчето огледало. Юсуф блокира, като я чу.

# 723
СнейкиHug  Да, възможно е, тя му занесе някакъв плик и той чете каквото извади отвътре.  Peace Явно това ще е било, пък аз си помислих, че сам се е усетил. Mr. Green

Цитат
Каза му в тоалетната, когато искаше да се реже с парчето огледало. Юсуф блокира, като я чу.

Това съм го пропуснала - преди нощта с Елиф ли беше? newsm78

# 724
Снейки,  Hug  Да, възможно е, тя му занесе някакъв плик и той чете каквото извади отвътре.  Peace Явно това ще е било, пък аз си помислих, че сам се е усетил. Mr. Green

Цитат

Снеже, това беше накрая на епизода. Тя му каза, че е Пънар, чух думите - анеси, казъм. И като видях реакцията на Юсуф, разбрах че тя точно това му каза.

# 725
"Benimle evlenir misin?
"Ще се омъжиш ли за мен?

smile3555   Чок романтик Юсуф   Heart Eyes   Crazy

happy family

#Crazy  Голяма грешка щеше да направи Лейла за кой ли път  Naughty  добре, че беше адвокатка зорлем да и затвори устата  Crossing Arms

Снейки,  Hug  Да, възможно е, тя му занесе някакъв плик и той чете каквото извади отвътре.  Peace Явно това ще е било, пък аз си помислих, че сам се е усетил. Mr. Green

Цитат

Юсуф не прочете писмото на Лейла, а го изгори

#Crazy Трябваше да го прочете това писмо Юсуф Naughty

Уси Hug  за Елиф явно това ни внушават сценаристите  newsm78  
Цитат
Защо ли Елиф не избра леля си, имам чувството че иска да е до баща си, защото се страхува да го остави на Джанан. Сякаш това дете порасна много бързо.
newsm78  Не знам дали Джанан ще успее да побърка Кюршат, ама сценаристите може при мен да имат успех  Naughty #2gunfire

Последна редакция: чт, 04 фев 2016, 01:06 от dai4e

# 726
Дайче, аз не разбрах какво искаше да каже Лейля и защо адвокатката й запуши устата.
Тази адвокатка май беше майка на съученичка на Елиф. Защото ми се стори, че Лейля го познаваше това момиче.
Ето какво е казала Лейля
Elif'İn annesiyim ben, hayatını kurtardığın kadınım, Pınar'ım!"

Аз съм майка Елиф, аз съм жената, която спаси живота си, Pınarım! "

Последна редакция: ср, 03 фев 2016, 23:52 от Snake777

# 727

Цитат

Снеже, това беше накрая на епизода. Тя му каза, че е Пънар, чух думите - анеси, казъм. И като видях реакцията на Юсуф, разбрах че тя точно това му каза.

Hug Да, вече разбрах, просто при мен излъчването върви със закъснение и докато пишеше за това, даваха реклами.  Hug Преди малко дадоха финалната сцена и пак пуснаха реклами, ooooh! предстои да изпишат само "край на 17 епизод".   Mr. Green

ДайчеHug нямам предвид писмото до Юсуф, а пликът, който Лейля занесе на Кюршат в холдинга. Peace

# 728
Снежи  Hug  извинявай   smihesorry  
Дайче,  Hug нямам предвид писмото до Юсуф, а пликът, който Лейля занесе на Кюршат в холдинга. Peace
Embarassed  Сега видях, че Уси  Hug  ти е отговорила   Peace

newsm78  Това със лекарката и Юсуф и много ме притеснява  ooooh!

Уси  Hug  излезе и снимката с репликата на Лейла, която много добре си чула  Peace
"Elif'İn annesiyim ben, hayatını kurtardığın kadınım, Pınar'ım!"
"Майка на Елиф аз съм жената, на която спаси ти живота, Пънар!"

# 729
Цитат
Не знам дали Джанан ще успее да побърка Кюршат, ама сценаристите може при мен да имат успех  
Не знам кого ще побъркат сценаристите, но усещам как утре рейтинга ще е 2,02. Прекалиха с това издевателство над детето, а също и Джанан с тази перука хич не ми харесваше.
А какво стана с Ведат, ще го погребваме ли или Офлаз го откара да го кремира. Може да изпрати прахта му на Шаян и да се разминем с нея.

# 730
Имаше и хубави сцени във втората половина на серията, бях загубила надежда, както започна отначало.  Stop А най-хубавото е, че най-накрая Лейля си призна пред Юсуф коя е в действителност.  Party

Чудно ми е Офлаз какво направи с тялото на Ведат?  newsm78 Колко лесно Лейля се съгласи той да помогне с прикриването на убийството, сега тая гад ще има да тормози Арас.  ooooh! Не, че имаха кой знае какъв избор, ама... Юсуф, ако беше останал, нямаше да го позволи. Peace

Студеничко е май на сета. Wink

Принцесата. Heart Eyes

Снежи  Hug  извинявай   smihesorry  
Дайче,  Hug нямам предвид писмото до Юсуф, а пликът, който Лейля занесе на Кюршат в холдинга. Peace
Embarassed  Сега видях, че Уси  Hug  ти е отговорила   Peace

Hug Никакъв проблем.  Hug Няма защо да се извиняваш. Hug

Лека нощ, момичета. Heart Eyes bouquet

# 731
 Rolling Eyes  На мен много ми хареса епизода  newsm74 страхотно напрежение и динамика  coolcool  
 Wink  И много добре направиха, че ни губиха времето с погребението на Ведат  Peace  Офлаз може да е "нахранил рибите" с него  hahaha  
 Grinning Страхотна игра направиха направиха всички   smile3555

Wink  Един коментар на Самира за реплика на Офлаз   Peace Joy
'Fakir babanın intikamı için zengin babanı mı öldürdün?' İlahi Oflaz
"Значи убиваш богат татко за отмъщение на беден татко? божествен Офлаз

# 732

Да ви кажа честно  обърках си  в целта и смисъла на сериала.

Уси Hug може и да си права за  2.02 рейтинг.

Ако само рейтинга гонят и е висок утре  значи нищо не разбирам от интересни турски сериали.

Снеже  Hug  права си - дабре ,че бяха последните сцени и признанието на Лийла.

Какво излиза ,че и адвокатката знае тайната и и затова и попречи да си признае newsm78

Дайче .... Laughing почти съм сигурна , че ако при снимането на СЛ имаше рейтинги , а не прекрасна любов и историческа истина нямаше да има толкова и прекрасни серии.

Леко съжалявам ,че ролята на Юсуф и в тази серия  не беше   на ниво -не играта му!
На първо място бяха жестокостта и лудостта на Джанан.Докога ще ни занимават с нея?

И глупавата Севда е на път да обърка детето си .За ането на Юсуф просто ще замълча.

Може цялото ми впечатление да се дължи на това,че в средата на серията загубих интерес връзката беше лоша и да   съм пропуснала нещо важно newsm78

Последна редакция: чт, 04 фев 2016, 00:38 от sebilMM

# 733
Цитат
Може цялото ми впечатление да се дължи на това,че в средата на серията загубих интерес връзката беше лоша и да   съм пропуснала нещо важно newsm78
Себи, като гледаме само картинки е така. Понякога само едно изречение казва много  и тогава се разбира смисъла на случващото се.
Цитат
Какво излиза ,че и адвокатката знае тайната и и затова и попречи да си признае
Това сигурно ли е?  Лейля се е доверила на адвокатката?  #Crazy
Не съм очарована от епизода и причината е гадната Джанан и номерата й. но пък ми хареса, че най после Юсуф знае истината.
Романтиката беше много хубава, ама нашия рибар де е виждал такива неща, не вярвам ането му да е редила свещи из къщата.  Naughty Освен да е гледал много филми, откак е в апартамента на Лейля.
Всъщност сега моето момиче Лейля ли е или Пънар.  newsm78  Аз кого ще защитавам?  Wink
Лека нощ!  Hug  Hug  Hug

# 734
Себи   Hug  от Джавидан в този епизод съм във възторг  Peace   Party

И глупавата Севда е на път да обърка детето си .За ането на Юсуф просто ще замълча.

Wink  Няма да е лошо Джавидан да помогне на Юсуф и с анне-то му   Naughty Crossing Arms hahaha

Peace  Джансел е чудесен и ролята му е  newsm74

Общи условия

Активация на акаунт