Джансел Елчин в сериала "Eve Dönüş"/"Завръщане у дома" по АTV - 37

• 38 451
  • 738
  •   1
Отговори
# 705

А , аз-непоправимата романтичка мечтая да вида Юсуф тази вечер поне на 1/2  като Ахмет, а Дайче Wink
Стига са се карали и  спорили .....Не могат ли да си признаят и живеят като влюбени?

А залата  в която има знаменца е или котферентна в която се решава съдбата на холдинга или съдебна зала в която с решава съдбата на Елиф newsm78 newsm78 newsm78

Да споделя и това- нашият Джансел освен неподражаем романтик,  страдалец /Роя/,комик в НсЖ   е и неопровержим драматичен театрален актьор.Франкенщайн!

Последна редакция: ср, 03 фев 2016, 17:51 от sebilMM

# 706
 Себи   Hug  от тази снимка става ясно, че се решава съдбата на Елиф в тази зала  Naughty 

Leyla, Elif'in velayetini alabilecek mi?

# 707

Ами Дайче Crazy

Ако съдебната им  система е като нашата ...... решението ще зависи  от  това  колко е платила   лудата  Джанан , а не на  правото на майката   на Елиф Пънар/Лейля.

Какво може да се очаква от анадолско  правосъдие! Ще видим след малко!!!!!

# 708
Пишете спокойно, новата тема е пусната, така че като изпишем тази, има къде да се преместим. Hug Wink

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=902749.0;topicrefid=19

# 709

!Снеже Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Благодаря ти!!!!!

Много се надявам тази вечер и с това което очакваме да изпишем  тази тема  Grinning

Ако не успеем и утре  е ден! Hug

Горкото дете .....коя ръка му е па-силна ....Лявата или дясната...Коя да стисне по-силно  за да е щастливо????

Изроди!!!!!
Да поставиш в такова положение дете е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

# 710
Привет!  Hug Hug Hug
Вече съм в очакване на изненадите тази вечер.
Дайче, тази стая ми прилича на заседателната зала в холдинга, Кюршат седи на шефското място. Но защо е там Юсуф? Ако ще се гледа дело за попечителство не съм убедена, че там е подходящото място.
Ако все пак се разглежда молба за попечителство, Юсуф за да е там ми се струва, че трябва да е станал съпруг на Лейля. Което пък хич не ми е логично. #Crazy
Цитат
Ако съдебната им  система е като нашата ...... решението ще зависи  от  това  колко е платила   лудата  Джанан , а не на  правото на майката   на Елиф Пънар/Лейля.
Себи, ами семейство Чакмак нали уж са пред фалит, чифлика искаха да им вземат, отде пари за рушвети. Освен ако Джанан тайно не е отклонявала средства към нейната сметка, нали така си уреди апартамент ли беше, къща ли? newsm78
Аз все още не мога да си обясня защо Джанан държи да запази Елиф при нея, след като не я обича. Не обича и Кюршат, вече постигна своето - стана невеста Кюршатова, защо трябва да си тровят взаимно живота двете. Или мисли да използва Елиф, за да изнудва Лейля.

# 711

И аз съм на линия  Уси Wink  стига да видим това което очакваме.....

# 712
Себи, аз не знам какво точно очаквам.  Embarassed Това, което искам няма как да стане в този епизод, та затова само искам това, което се случва, да го разбера, т.е. руските девойки да превеждат. Но преди малко нямаше инфо за превод при тях, дано Дайче да е открила нещо. Embarassed
Открих при хърватските девойки превода на хаштага - всички ще разберат. Или поне така са си го превели.

# 713
 Grinning  Приятно гледане на всички   Heart Eyes Peace

Rolling Eyes  Хаштагът на днешния 17 епизод е : #HerseyiAnlatsam#EслиВсеРасскажу#Ако всичко разкажа

И линкове за онлайн гледане на канал АТV :
📍http://www.atv.com.tr/webtv/canli-yayin
📍http://canlitv.mobi/atv

# 714
Джанан  не е зла, а психопатка.  #Crazy #Crazy #Crazy А сценаристите са с болни мозъци, прекалиха с тия издевателства над малкото дете - чак приспивателно й даде,...  Stop Shocked а като знам какво предстои... ooooh! Бива малко да намалят темпото вече в това отношение. Peace

# 715
  Толкова  съм гневна   на всичко което се случва  в този епизод  ,че ми идва  да разчекна сценаристите .

Психопати и престъпници и затова няма да коментирам!!!!!

# 716
И аз съм възмутена от случващото се. Сценаристите определено прекалиха. Ама това е риска при големия брой епизоди, започват да правят пълнежи.  ooooh!
А Юсуф защо изгори писмото, ако имахме превод на 16 епизод, щяхме да знаем какво му каза Лейля, когато му го даде втория път.
Севда явно ще се жени за Нежат, Джавидан е като кучето - хем не яде кокала, хем не го дава.  А може и да го даде, ама няма как да разберем. ooooh!

Очаквам Мерием да разкаже какво се случва в дома на Кюршат

# 717
 Outta Joint  Аз не открих превод при рускините  ooooh!  и сега каквото мога си превеждам от хаштага  newsm78  

"Kimsin sen? Neler saklıyorsun benden?
 / "Коя си ти? Какво криеш от мен?/

#Crazy Трябваше да го прочете това писмо Юсуф Naughty

Mr. Green  Сега и Варол ще го побъркат тъпата му майка и баба му  #Cussing out  
Başka adamları babam gibi getiriyorsun bu eve... Seni sevmiyorum

# 718

Жертвите на този сериал за 100 е път го казвам да Елиф и Варол.

А ,тази луда  Джанан докъде стигна.......нещастница ! Да я люби или пожелае един мъж  мислейки я за друга красива жена.

Еееееееееееееееееееееееееее..... с играта с ножицата е признак на много лош вкус Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: чт, 04 фев 2016, 00:44 от sebilMM

# 719
"Kimsin sen? Neler saklıyorsun benden?
 / "Коя си ти? Какво криеш от мен?/

Ами да беше прочел писмото, че да разбереш и ти.  ooooh!

Елиф уж е умно дете, пък прави едни и същи грешки.  Sad Много ясно, че чудовището ще я хване в стаята ти, като пише писмо до леля си/майка си.  ooooh! Не и е за първи път.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт