Джансел Елчин в сериала "Eve Dönüş"/"Завръщане у дома" по АTV - 37

• 38 450
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Цитат
Надявам се Офлаз не само да бъде уволнен от полицията  Praynig  но и да бъде осъден като убиец на Пънар след самопризнанията на Кюршат редом до него и с Джанан

Дайче, защо и Джанан да бъде съдена?  Аз не видях пряка нейна вина за "смъртта" на Пънар. А че е гадина и не заслужава да е щастлива, съм съгласна. Вече забелязвам, че тя май не понася и любовника си. Да не се окаже накрая, че най големия гад всъщност е Офлаз, засега натам ми клонят везните.
Rolling Eyes  Джанан съвсем съзнателно провокира скандала на Пънар и Кюршат   Naughty  и изобщо не допусна за миг мисълта да се обади на спешна помощ, за да помогне на Пънар, ако има и минимален шанс да остане жива  Naughty  Но на минутата веднага се обади на любовника си Офлаз в полицията, за да я прикрие и спаси като пряк свидетел и съучастник в "непредумишлено" убийство. Сълзите и бяха от страх и шок какво ще се случи с нея след убийството на Пънар  Shocked  Джанан поне за сега е една съвършена егоистка, неспособна да обича никой друг освен себе си.

Rolling Eyes  Вече може да гледаме и преведения 5 епизод  Grinning  от екипа на vk.com/perevodtadi   Peace bouquet

https://vk.com/perevodtadi?z=video327329100_171980024%2Fd1b55dd86f03fdafe1

# 106
Добро утро! Hug Hug Hug

Според мен, накрая Кюршат ще обере цялата парса, Офлаз все някак ще се измъкне. Thinking  В крайна сметка, той е шеф на отдела за организирана престъпност, на чии думи ще повярват? Не знам за Джанан, защото тя е съучастник, няма как съвсем да се измъкне, освен ако самият Кюршат не я прикрие!  Peace Така си мисля, ама ще видим какво ще стане в крайна сметка.  Peace А записа на самопризнанията не го ли правят в полицията?

Ах, бе, този Гюрбей голям сладур.  Wink Mr. Green Heart Eyes Чела съм добри отзиви за него. Peace

През декември - ново интервю с Джансел, но къде не знам. Wink Hug

Джансел на стадион Бейлербей. Wink

Снеже Heart Eyes прекрасно аватарче Laughing

Благодаря! bouquet

Скрит текст:
Страхотна е,  Heart Eyes ама се надявам скоро да започне да снима сериал/филм, не само реклами, макар и на "Лореал". Praynig Praynig Praynig

Хубав ден ви желая. bouquet

# 107
Здравейте Hug Hug Hug

Снеже Heart Eyes аз не съм чувала нищо за Гюрбей.Не съм го и гледала , но е много хубав мъж.
Ще съберат  ;kfhf of/c,  състав от отлични актьори,красиви и чаровни. Laughing

# 108

[b"Руя"[/b] печели награда и в Русия.

Roya'ya en iyi yönetmen ödülü

# 109
 wavey  Приятен съботен следобед    wavey

Снежи  Hug  никак не ми се иска Офлаз да се измъкне след показанията на Кюршат за убийството на Пънар и остане шеф в полицията  ooooh!  но би могъл да унищожи записите му с самопризнанията му  newsm78  А и Кюршат за втори път съвсем сам е виновен за смъртоносното падане и на Джанан, така че той направо си готов рецидивист за регистриране в полицията Naughty

Себи   Hug  според мен Гюрбей стана известен след ролята си на сина /шехсадето/ Мехмет на Сюлейман султан  във мега сериала ВВ   Peace  но не толкова ...  колкото Бали бей  Heart Eyes

Rolling Eyes  Още от сутринта видях, че преведения 5 епизод на "Завръщане у дома" може да се гледа и във Vbox    Peace bouquet
http://vbox7.com/play:7dbed5b666?pos=src
http://vbox7.com/play:336a5aeec5?pos=src

# 110
Привет! 
Дайче, Снежи, Себи Hug Hug Hug

Rolling Eyes  Джанан съвсем съзнателно провокира скандала на Пънар и Кюршат   Naughty  и изобщо не допусна за миг мисълта да се обади на спешна помощ, за да помогне на Пънар, ако има и минимален шанс да остане жива  Naughty  Но на минутата веднага се обади на любовника си Офлаз в полицията, за да я прикрие и спаси като пряк свидетел и съучастник в "непредумишлено" убийство. Сълзите и бяха от страх и шок какво ще се случи с нея след убийството на Пънар  Shocked  Джанан поне за сега е една съвършена егоистка, неспособна да обича никой друг освен себе си.

Rolling Eyes  Вече може да гледаме и преведения 5 епизод  Grinning  от екипа на vk.com/perevodtadi   Peace bouquet  newsm51 newsm51

Съгласна съм с подчертаното, но все пак не мисля, че може да бъде осъдена защото не се е обадила на спешна помощ. Значи аз тази гадина не я харесвам и ми се ще да си понесе наказание за злините, които е правила и прави, но все ми се струва, че в затвора не се влиза заради това, че не си звъннал на СП.
Цитат
Според мен, накрая Кюршат ще обере цялата парса, Офлаз все някак ще се измъкне. Thinking  В крайна сметка, той е шеф на отдела за организирана престъпност, на чии думи ще повярват?
И аз така мисля.  Офлаз хич не е глупав и не вярвам да се остави Кюршат да го преметне. Възможно е към края на сериала комисарят да е събрал достатъчно доказателства за престъпния си шеф, но засега има само съмнения.

Цитат
[b"Руя"[/b] печели награда и в Русия.

Roya'ya en iyi yönetmen ödülü
Джансел има повод да се гордее. Щом и братушките са им оценили филма, браво на екипа.

Днес цял ден работа, но пък сега ще се поглезя с 4-ти епизод, а може и 5-ти, ако умората не ме трупяса по рано.

# 111
Приятен ден  Hug

Rolling Eyes  Юсуф и Ипек  newsm78   #Crazy

Уси Rolling Eyes 

Rolling Eyes  Джанан съвсем съзнателно провокира скандала на Пънар и Кюршат   Naughty  и изобщо не допусна за миг мисълта да се обади на спешна помощ, за да помогне на Пънар, ако има и минимален шанс да остане жива Naughty  Но на минутата веднага се обади на любовника си Офлаз в полицията, за да я прикрие и спаси като пряк свидетел и съучастник в "непредумишлено" убийство. Сълзите и бяха от страх и шок какво ще се случи с нея след убийството на Пънар  Shocked  Джанан поне за сега е една съвършена егоистка, неспособна да обича никой друг освен себе си.

Rolling Eyes  Вече може да гледаме и преведения 5 епизод  Grinning  от екипа на vk.com/perevodtadi   Peace bouquet  newsm51 newsm51

Съгласна съм с подчертаното, но все пак не мисля, че може да бъде осъдена защото не се е обадила на спешна помощ. Значи аз тази гадина не я харесвам и ми се ще да си понесе наказание за злините, които е правила и прави, но все ми се струва, че в затвора не се влиза заради това, че не си звъннал на СП.

Не съм написала, че Джанан трябва да бъде съдена и в затвора, защото не се е обадила на СП  Rolling Eyes  а защото е  Naughty 
Цитат
пряк свидетел и съучастник в "непредумишлено" убийство.

# 112
Привет!  Hug Hug Hug
Дайче  Hug
Не искам да споря повече по този въпрос, явно аз разглеждам ситуацията от друг ъгъл.

Сега да споделя мнение от изгледаните 2 преведени епизода.
За мен най противното същество до тук е Джанан. Тази жена не знам дали обича и себе си. Може ли в теб да няма грам човещина към едно дете, което не стига, че остана без майка, ами и ти да го тормозиш по толкова гаден начин. Как я заплаши да мълчи за случващото се, защото щяла да я лиши от всичко, което е останало спомен от майка й.  #Crazy Имам чувството, че се стреми да отдели детето от баща му. Но това май ще е най голямата й грешка. Кюршат може да е наивен, страхлив и мекушав, но поне има нещо хубаво - обича много детето си. И ако в един момент разбере истината, може и да й бие шута.
Следващото противно същество ми е Офлаз. Без превод не можах да разбера защо оставиха Юсуф с не закопчани белезници, помислих, че искат да ни кажат отново колко слаба и малоумна е полицията им, а то това пак е било номер на висшия полицай. Сега очаквам и да разбера истинската причина за убийството на момчето, което се предаде вместо козльо, но мисля че вече се досещам - Офлаз вече няма доверие на Дженгизхан и реши да се застрахова. Няма човек, няма проблем.
Все още не ми е ясна ролята на Юсуф в екипа на Лейля и Ведат, засега мисля че всичко е от добри чувства заради Пънар и най вече да не направи някоя глупост отново. Но може и да имат някаква задача за него, макар че с намесата си в прикриването на убийството на козльо пак ще им отвори работа.
Лейля вече има няколко издънки с това, че знае много неща и "познава" хора, който само Пънар е виждала. Това може да доведе до по бързото разкриване на истината, поне пред Юсуф.

Цитат
Rolling Eyes  Юсуф и Ипек   newsm78   #Crazy

Тук ще има изненади, дано Лейля не се върже на провокациите на Ипек.

Хубав ден, момичета!

# 113

Здравейте  Hug Hug Hug

Като за начало ,макар и късно снимка на  Дилшад .

# 114

Уси Hug  не успях да изгледам абсолютно всичко преведено но съм гледала всички серии на турски и затова съм съгласна с теб- няма по-гадна от Джанан.
От мъжкия персонаж са гадни и Козела и Офлаз но някак по мъжки,а на нея и липсват типично женски чувства- към детето -Елиф и към майка си .Каквато и да е майката си е майка , а да кажеш че не съществува е зловещо и гадно.

Ако искате да видите любимия Джансел хвърлете   едно око Wink

https://vk.com/video-60100797_171631158?list=5d87ee0f12e3657e86

# 115
# 116
 wavey
Себи Hug
Цитат
От мъжкия персонаж са гадни и Козела и Офлаз но някак по мъжки
При козела сякаш настъпи някаква промяна в последния епизод, но от последните преведени епизоди разбрах, че той някога е бил честен и добър. Явно нещо е променило живота му рязко, но дали ще ни кажат  се съмнявам. Сега след срещата със Севда, а може би и с Елиф нещо е превъртяло в главата му. От Офлаз очаквам още много гадости, пък и самия актьор хич не ми е симпатичен  Embarassed, та го слагам плътно до Джанан.

Ето още една Дилшат
https://www.instagram.com/p/9b-WEOHVm6/

И понеже не си спомням дали сте публикували фрагмана на еп.7 с руски субтитри, го слагам
https://www.youtube.com/watch?v=0-SuywUmiHQ

# 117
Уси   Hug  много се зарадвах и ти благодаря за коментара ти и за 4 и 5 преведен епизод  bouquet  че и по-важните събития в непреведения 6 също  Peace
Може би до сряда ще имаме щастието да изгледаме с превод и 6 епизод, а все се надявам и на още един фрагман за 7 епизод  Rolling Eyes  

Споделям напълно мнението ти за Джанан и също си мисля, че тя иска да отдели Елиф от Кюршат. Шокиращо изобретателна е в коварството и злобата си тази жена Shocked  Номерът с разкъсването на играчките беше уникален и почти успя да внуши на Кюршат, че Елиф е за психиатър, но целта според мен е настаняване на детето в психиатрична клиника. Единствена, която е наясно за Джанан е домашната помощница и аз започвам да се страхувам за нейния живот, защото нито Кюршат, нито дори Лейла запазиха в тайна каквото научиха от нея за Джанан  Naughty  Кюршат няма да го коментирам, но Лейла би трябвало да си спомни предупреждението на Юсуф, че би могло да и се случи същото от четиримата като Пънар.

Офлаз според мен "уреди" бягството на арестувания Юсуф, като доказателство в полицията, че Юсуф "признава" за убийството на брат си след намерения при обиска пистолет. Само, че Офлаз в този момент не знаеше като козльото, че Лейла и Юсуф добре се познават и би могла да го укрие. Козльото едва като го залови и преби Юсуф, разбра на свой ред за самоинициативата на Офлаз арестанта да избяга, а Кюршат го бяха оставили в неведение и за Юсуф кой е, и за арестта му, и за бягството му ...  

Ведат продължава да е много благодарен на Юсуф за спасяването на Пънар и наистина сега с Лейла не биха допуснали отново да пострада. Точните думи на Лейла в началото на 5 епизод към Юсуф са :  "Аз не мога и теб да загубя."

Rolling Eyes  Не знам в новия 7 епизод какво са ни подготвили сценаристите   newsm78   но няма да се изненадам, ако скриването трупа на козльото е решение на Ведат и Лейла, за да не бъде отново арестуван Юсуф докато все още Офлаз шеф в полицията  Naughty

Себи   Hug

# 118
Дайче  Hug
Изгледах вече целия 6-ти епизод/оная вечер стигнах само до пристигането на Джавидан в конака/.
Ами то толкова неща са се случили, че дори и без превод някой неща се разбират.
Да си призная че злорадствах, когато видях Джанан да плаче и когато беше бясна, че не може да се справи с майка си.
Бях изненадана от козела, когато заплака за смъртта на Ферман, но пък го разбирам, та това е единствения човек в живота му, който беше готов да се жертва за него.
Забелязах, че Кюршат от време на време гледа Лейля с един влюбен поглед, с който никога не погледна Джанан. Та си мисля, че вече не я обича, но е длъжен да играе по нейните правила, защото често му напомня за убийството на Пънар. И се страхува Лейля да не му отнеме Елиф.
Не знам Джавидан защо се занимава толкова много с Елиф, струва ми се че това е нейната задача, възложена от Лейля, след опита на Джанан да я изкара с  психични проблеми.
Ипек е много нагла, за съжаление Лейля е доста наранена и се вързва на номерата й. Докато Юсуф не покаже кой кой е, нещата ще продължават по същия начин.
За Офлаз не ми се говори, толкова ми е противен и много съжалявам, че козелът не го гръмна в апартамента му. Щеше да направи едно добро дело.
Чакам с нетърпение превода, защото "разговора" между "великолепната четворка" ми е много интересен. Може би ще бъде ключ към следващите събития.
Цитат
Може би до сряда ще имаме щастието да изгледаме с превод и 6 епизод, а все се надявам и на още един фрагман за 7 епизод  Rolling Eyes 
Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Лека!  Hug Hug Hug

# 119
 wavey  Приятен ден и успешна седмица   wavey

Уси   Hug   Peace   bouquet

Чакам с нетърпение превода, защото "разговора" между "великолепната четворка" ми е много интересен. Може би ще бъде ключ към следващите събития.

Rolling Eyes  Страхотна сцена беше между четиримата и наистина ще е много съществен превода за събитията в следващите епизоди. Най-вече ме изненада реакцията на Дженгизхан, като разбра че Пънар е била бременна  Shocked  Беше потресен, отвратен и от тримата и най-вече от себе си за убийството на бременна жена  Naughty  От този момент видяхме един съвсем различен вече Дженгизхан  #Crazy  отчаян, неможещ да си прости съучастничеството си точно в такова убийство и злощастен за последвалото лично от него убийство на съпруга на Севда. Очаквам в ретроспекция сценаристите да ни покажат в новите епизоди този различен в последните сцени Дженгизхан.

А Кюршат вече сериозно се страхува от Лейла след появата и с Юсуф като двойка открито в обществото. Това беше причината да отиде още веднъж да отиде в полицията, компрометирайки "приятелството" си с Офлаз, но след превода ще се разбере как и с какво последния го успокои, че стореното на Пънар от тях ще остане неразкрито.

Юсуф продължава да търси истината за смъртта на Пънар и като че ли не оставя съмнение във Ведат, че много скоро ще разкрие тайната за Лейла. Но с това имам чувството, че печели още повече доверието на Ведат, за разлика от Лейла.

Хубаво би било, ако любовния "мерак" на Ипек за Юсуф предизвика чувства на ревност в Лейла ... Би  подействало релаксиращо за по-бързото преодоляване на нещастието си по унищожения "щастлив" семеен живот с Кюршат. Не остана незабелязано от Юсуф "забавеното" прерязване на червената лента на годениците от Лейла и дори директно я попита, защо е толкава разстроена. Така, че аз не очаквам в скоро време Юсуф да признае, че е влюбен в Лейла  ooooh!  ако не се увери, че чувствата му ще бъдат споделени ...  та дори и с показана ревност  Heart Eyes

Rolling Eyes  Като гледам тази сцена с Джанан много съм доволна, че след падането си загуби бебето си.   Crossing Arms  Биологично предопределено е всяка бременна жена да роди дете, но не и да остане читаво и здраво с такава майка  Naughty

Психоз Джанан. ED 5 Bolum
https://vk.com/feed?q=%23%D0%92%D0%BE%D0%B7%D0%B2%D1%80%D0%B0%D1 … f9f602728945c29ff

Общи условия

Активация на акаунт